- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.821
Evet yarın cikicaz ama kasık ağrım ara ara geliyo ve göbek kısmımdada tuhaflık var tam deliğin olduğu yerde ağrı gbi his gbiNormal adette de olur mu canım Off siz yarın çıkacaksınız hastaneden dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yarın cikicaz ama kasık ağrım ara ara geliyo ve göbek kısmımdada tuhaflık var tam deliğin olduğu yerde ağrı gbi his gbiNormal adette de olur mu canım Off siz yarın çıkacaksınız hastaneden dimi
Katılıyorum kesinlikle yaİnsan gidip baktıramıyoda meraktan çatlıycaz buralarda
Bende ilk kez böyle bişey yaşıyorum belki yarına sökülürüm hala bişey yok ya inanamıyorum gerçekten yaşadım mı lekelenmeyi diye çatlıycam burdaKatılıyorum kesinlikle ya
Ay inşallah canımRüyamda 2aylik hamileyim esimede hastane odasında diyorum bak diye
Canım rengi koyulaşmadıkça korkma bişeycikler olmaz inşallah kürtaj zamanı çok araştırmıştım lekelenmeler normalmiş olabiliyormuş. Bak maşallah erken döllenmiş kuzucum gayrette güzel kesenin boyu posu. Ne zaman gideceksin tekrar?Kızlar bu sabah hafif lekelenmem oldu hemen korkup acile gittik. Çok şükür önemli bir durum yokmuş doktor normal dedi. Bu arada keseyi de gördük 6.3mmdi ama yolk ve bebek daha görünmedi inşallah bu sefer hayırlısı ile hem görür hem kalp atışını duyarım. Normalde 4+3 bugün ama kese 5+3 civarında dedi doktor.
Yaaaa inşallah ben faydasını görürüm ama sana gerek kalmadan sen hamile kalırsın sonra öneririz inşallah bu jeli herkeseSen kullan kuzu bidaki ay bende alırım bebis olmazsa bu ay.. Birazda jelli ekşın yaparz
Bende ilk kez böyle bişey yaşıyorum belki yarına sökülürüm hala bişey yok ya inanamıyorum gerçekten yaşadım mı lekelenmeyi diye çatlıycam burda
Kızlar ne jeli bu nasıl kullanılıyor ne işe yarıyorYaaaa inşallah ben faydasını görürüm ama sana gerek kalmadan sen hamile kalırsın sonra öneririz inşallah bu jeli herkese
Aynn işe yarasin insallah Rabbim uğraşlarımizin emeklerimizin karsiliklarini versinYaaaa inşallah ben faydasını görürüm ama sana gerek kalmadan sen hamile kalırsın sonra öneririz inşallah bu jeli herkese
Olabilir mi ki adete bu kadar yakın lekelenme görülür müBelki yerleşmedir canm ya
Gynoseed kayganlaştırıcı jel hamile kalmayı kolaylaştırıyor özellikle yumurtlama döneminde kullanılıyor. Bir kutuda 8 tüp var birliktelikten önce vajinadan içeri sıkıyorsun sonrası oluyor zatenKızlar ne jeli bu nasıl kullanılıyor ne işe yarıyor
Olur tabi ki bencede yerlesme kanamasi gibi geldiOlabilir mi ki adete bu kadar yakın lekelenme görülür mü
şişkinlik hissettiniz mi öncesinde ya da şuan. benim bata 4-5 gün kaldı. Ellerime yüzüklerim olmuyor bugünlerde, uyku ve sinirlilik-duygusallık herşey karıştı. Ama 6 aydır her ay bir belirti bulduğum için kendimi dinlememeye çalışıyorum. Sadece bugün bariz tüm gün uyudum toparlayamadım halsizliğimi o dikkatimi çekti.Benim gaz dışında bir belirtim yoktu canım. Regli gunumden sonra mide bulantım başladı maalesef
Yaa acaba enfeksiyon falan mı yapar mı böyle ateşim cikiyo gibi hissediyorum bi yandan sıcak basıyo bi yandan 37 üzerinde ateşim gözlerim yanmaya başladıOlur tabi ki bencede yerlesme kanamasi gibi geldi
Kizima ilaç için gidicem zaten o arada kaset test alicma
Kuzum valla bu iğne isi çok iyiymiş çünkü 8 gün oldu sürekli hamilelik belirtisi yaşadığım için kendimi dinlemiyorum iğneyi vurulduğumdan beri tamamen hamile gibi yaşıyorum.Sen napiyosn kuzu ne var ne yok
Yerleşme kanamasi gözükür.Olabilir mi ki adete bu kadar yakın lekelenme görülür mü