-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.781
Gaz belirtisi nasıldıBenim gaz dışında bir belirtim yoktu canım. Regli gunumden sonra mide bulantım başladı maalesef
Ben bu ay o şekilde stres yaptım adetim gecikti sırf o yüzden. Boşver ya yapma kendini yıpratırsın sadece canımAşırı strese girdim ama canım ya
Ay hadi hayırlısı ile bu ay o aydırKızlar yarın sabah 8 de iğnem var çatlatma hiç kasmıcam sadece pazartesi tek atış yapcam yarın aksam da yapmıcam dün girmiştim ilişkiye o kadar bu ay da zevkine yapalım ilişkiyi geçen ay üst üste sürekli girdik olmadı ondan önceki ay stresle gün asırı denedik olmadı bu ay tek atıs yapıp zevkini çıkarıcamyumurtlama döneminde olanlara başarılarrr ne alemdesiniz My_Moonlight06 @Niqu @Venev @miresl @ad000 Veziir @iyilikperisi92 diğer kızlarr
Ben reglime 5 gün kala kaset testte pozitif gördüm canım. Değerim 130 çıktı. Regliden sonraki 23. Gün. Ama benim erken döllenme olabilir bilmiyorumBata 7 gün varken erken gebelik testi yapıp pozitif gören yada duyan varmııı kızlar bekelemek çok yorucu
Çok aşırı gazım vardı. Çok afedersin yürürken bile sürekli gazım oluyorduGaz belirtisi nasıldı
Kaç gündür bi oynamadığım kaldı yaÇiçek yetiştirmeyi sevmem:) kitpta sevmem:) film severm onuda izle izle kalmadı tabiki kitap okumam ama faydalı bilgiler ck okurum özellikle çocuk üzerine hamilelikten yetiştirmeye kdr okurum intten ck bilgi okurum ama kitap sevemedm eskiden beri fazla sıkılıyorum cnku beynim de zten yer yok :))) 7 senem geçti böyle uğraşlara oyuzdn herlde bir doluluk var :))) ama gezip tozuorm işte arada yemek yapmayı sverm değişik syler hep yprm ztn o bir nebze ii geliyor evdende clistigimdan smdilik başka şeye de zmn kalmior aslnda pek neyle ugrasirsm ugrasaym kafm yine oralarda :))
Balıkesir'de gtmistm ck begendm manzalari Dogasi harika tatil yeri zten. denizi soğuk ama aşırı sakin ve aile yeri zaten tatile gelenlerde muhafazakar kesim diyrbakirdn sonra cokcok ii yani
Haklısın canım zaten bence bu lekelenme de bana beynimin bi oyunu o kadar cok istedim ki beynim benimle oyun oynuyoBen bu ay o şekilde stres yaptım adetim gecikti sırf o yüzden. Boşver ya yapma kendini yıpratırsın sadece canım
Yok canım gelmedi ben soruyu sorduktan sonra yarım saat sonra kahverengi sildikçe gelen bi lekelenme oldu hala bişey yok ped taktım bomboşNaptın canm geldi mi adet
Benimde reglim gecikti regl gelmesi için bir şey yaptınız mı acabaBen bu ay o şekilde stres yaptım adetim gecikti sırf o yüzden. Boşver ya yapma kendini yıpratırsın sadece canım
Benimde bi anda aşırı sıcak basması bi anda üşüme oluyo ara ara da kasıklarımda batma ama olucam bence aklım benle oyun oynuyo ay çok sinirim bozuldu yaBenim gaz dışında bir belirtim yoktu canım. Regli gunumden sonra mide bulantım başladı maalesef
Çok aşırı gazım vardı. Çok afedersin yürürken bile sürekli gazım oluyordu
Yok canım gelmedi ben soruyu sorduktan sonra yarım saat sonra kahverengi sildikçe gelen bi lekelenme oldu hala bişey yok ped taktım bomboşama gerginlikten ölebilirim
Normal adette de olur mu canım Off siz yarın çıkacaksınız hastaneden dimiY stress yapma cnm benmde sağ kasık ağrısı başladı yaaa
Yok canım bekledim durdum sadece ama stresten gecikti onu anladım yaniBenimde reglim gecikti regl gelmesi için bir şey yaptınız mı acaba