- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.741
Anladım cnm hayrlisi beklemeden başka çare yok ozmn birsy olmaz hersy kısmet zten ckta kafa takmamak en iisi aslındaCanm gittim burası çocuk acil diyolar yoamiyolar
Ay çok sevindim canım çok geçmiş olsun ❤❤Hayır kimse yok ama zaten hastanede yapamam ki o iyi ya çok şükür cikicaz sabah o arada alicam sabah alirim
Yaaaaaaaaaaa çok şüküuuuur kuzucummmZigotcuklarımı aldım benimlelerhala yatıyorum odada çıkarmadılar daha.. dün çok heyecanlıydım gergindim.. şimdi bi rahatlama geldi biri iyi biri orta kaliteymiş artık biri tutunsun inşallah
Venev @sumuhallebisi M Mrs Electrical Engineer My_Moonlight06 @sedacamasal @Papatyamveben-Mavi ve tüm fıstıklar
Ayy sağol canım benimYaaaaaaaaaaa çok şüküuuuur kuzucummm
Eğer hakkında hayırlı ise ikiside gitsinnnnn İnshaAllah amiiiinnnnnmn
Çok teşekkür ederimHayırlı olsuunn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Amin canım inşallah yaEvet canım galiba öyle bende bu ay saldım ama geçen aylara göre daha rahatım biraz da rahim filmi çekeceğim için bu rahatlık galiba hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah yerleşmedir. Normalde kahverengi lekelenme şeklinde mi başlarAmin canım inşallah ya❤ sanırım adet oluyorum bende başladı gibi kahve rengi az az gelmeye başladı
Kuzum hayırlı olsun insallah tutunurlarAy evet konuldukları anı gördüm iki nokta şeklinde. Ord nasıl görünüyor ki bu anlamadım dedim, su dolu kesey mi neymişilk vesikalıkları da var şaka gibi.. biri tutunsun inşallaaah amin
Var mı belirtin fln kuzumBatı 28 29 30 mayıs olan kızlaarr var mı belirti falan gerçi erken daha ama bizimm psikolojiler dünden hamile
Bazen öyle başlıyo ama ne ağrım var ne bişey bide bu kadar az gelmiyo ilk başta az geliyo sonra fazla fazla gelip kırmızıya dönüyo sadece arada bacaklarım ağrıyo bi sıcak basıyo bi üşüyorum ama o karnımın şişliği falan indi kesin hastalancamİnşallah yerleşmedir. Normalde kahverengi lekelenme şeklinde mi başlar
İyi etdin.Benim misafirim var..yumurtalamadan önce ve yumurtlama günleri değerlendirdik..çatlamanı gordüm ama boş değerlendiremedik(((Pazartesi randevum var..dedi yanıma gelirsin.Bilmiyorum artık nasıl olucak..bu ay kafam çok karışık..hiç takmadımKızlar yarın sabah 8 de iğnem var çatlatma hiç kasmıcam sadece pazartesi tek atış yapcam yarın aksam da yapmıcam dün girmiştim ilişkiye o kadar bu ay da zevkine yapalım ilişkiyi geçen ay üst üste sürekli girdik olmadı ondan önceki ay stresle gün asırı denedik olmadı bu ay tek atıs yapıp zevkini çıkarıcamyumurtlama döneminde olanlara başarılarrr ne alemdesiniz My_Moonlight06 Niqu Venev M Mavimiresl A ad000 Veziir iyilikperisi92 diğer kızlarr
İns kuzum güzel vitaminler almıstınız bu ay faydalarını görürsünüz insallahİyi etdin.Benim misafirim var..yumurtalamadan önce ve yumurtlama günleri değerlendirdik..çatlamanı gordüm ama boş değerlendiremedik(((Pazartesi randevum var..dedi yanıma gelirsin.Bilmiyorum artık nasıl olucak..bu ay kafam çok karışık..hiç takmadım
Aldım vitaminleri hala kabul ediyorum..İnşa Allah canım bizde seviniriz.Sende belki kendi çatladı..neden iyne ediyorsun?İns kuzum güzel vitaminler almıstınız bu ay faydalarını görürsünüz insallah
Her zamanki standart şeyler ya göğüs hassasiyeti ara ara kasık ağrısı birde çok üşüyorum başkada bişeyim yok iyi değerlendirdik ama tutmamışta olabilir bilemiyorumVar mı belirtin fln kuzum
Ayy çok sevindim ya. İnşallah ikisi de güzelce tutunur annesiZigotcuklarımı aldım benimlelerhala yatıyorum odada çıkarmadılar daha.. dün çok heyecanlıydım gergindim.. şimdi bi rahatlama geldi biri iyi biri orta kaliteymiş artık biri tutunsun inşallah
Venev @sumuhallebisi M Mrs Electrical Engineer My_Moonlight06 @sedacamasal @Papatyamveben-Mavi ve tüm fıstıklar
Bu ay femara kullanmıştım cnku cuma kontrole gittim pazar sabah 8 de iğne vurul dediAldım vitaminleri hala kabul ediyorum..İnşa Allah canım bizde seviniriz.Sende belki kendi çatladı..neden iyne ediyorsun?
Femara ne olduğunu bilmiyorum.Bir doktor bana demişti..çatlatma iyneleri yumurtalıkları zayıflatıyor..ondan kuzum dedim.Pazartesi ben şimdi gidicem..bana doktor bakıb ne diyecek ki...Bu ay femara kullanmıştım cnku cuma kontrole gittim pazar sabah 8 de iğne vurul dedi
Kuzum test yaptim bugun yine ilerleme olmamis daha lh seviyemde, takvime göre pazartsi yumurtlama ama ben yarin olur diye tahmin ediyorum bakalim hayirlisi daha ileriye atmasinda sknti değil.. hepimize basarilarKızlar yarın sabah 8 de iğnem var çatlatma hiç kasmıcam sadece pazartesi tek atış yapcam yarın aksam da yapmıcam dün girmiştim ilişkiye o kadar bu ay da zevkine yapalım ilişkiyi geçen ay üst üste sürekli girdik olmadı ondan önceki ay stresle gün asırı denedik olmadı bu ay tek atıs yapıp zevkini çıkarıcamyumurtlama döneminde olanlara başarılarrr ne alemdesiniz My_Moonlight06 Niqu Venev M Mavimiresl A ad000 Veziir iyilikperisi92 diğer kızlarr