Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yumurta sayısı fazla olursa çatladığında sancı da çok oluyor ama bu kez çatlamayı beklemedi şiddetli sancı. Çok sayıda olması da iyi değil aslında belki çatlatma yapmaz öyleyse.

Ben 7 gün kullandım iğne ama 75lik. Yarın da reglin 11.günü olacak. Genelde 11.gün gelişmiş oluyor bende zaten. 2 yıldır alışamadım, her seferinde çok heyecanlanıyorum ve geriliyorum. Son olsun inşallah kuzum 🙏☺️
Aa sen baya kullanmışsın canım bu doktor beni neden bu kadar erken çağırdı acaba 🤔 ben iğnelere alıştım artık ya gerilmiyorum hiç şimdi değerlendirmedim diye biraz korktum sadece benim de 3 yıl oluyor bu ay hepimiz için son olur inşallah 🙏🏻 ben gonal-f 900 kullanıyorum 125 den başladım sen ne kullanıyorsun canım?

Kızlar bnde pcos var hep böyle koyu çıkıyor ama bugün daha bi koyu. Oruçluydum iftardan önce eve gelir gelmez yaptım sıvı alımı hiç yoktu zaten. Lh hormonumda cok yüksek değil 4 dü. Aylardır Bi türlü pik göremedim olsun artık ya 😓
Bol bol havuç suyu iç canım incir ye ceviz ye bayagı koyu değerlendirmeye bak sen😊😊

Kızlar bnde pcos var hep böyle koyu çıkıyor ama bugün daha bi koyu. Oruçluydum iftardan önce eve gelir gelmez yaptım sıvı alımı hiç yoktu zaten. Lh hormonumda cok yüksek değil 4 dü. Aylardır Bi türlü pik göremedim olsun artık ya 😓
Canım sen devam et testlerine ve değerlendir mutlaka pike çok yakın neredeyse pik gibi belkide yumurtlama oluyordur bende de PCOS var ben bir dönem kaset test yaptığımda bukadar koyu hiç denk gelmedim... Sen değerlendir günlerini

Canım büyüdüğü için bence benim bile dünden beri akıntı ufaktan başladı sag kasıgıma agrı giriyo daha bencede eeken demekki ilaçlar büyütüyo insallah
Bende clomid diye bir ilaç aldım yeni bitti zaten adetim bitince akıntım başladı bile zaten agrdim da vardı bugün de yoğun akıntı geldi yapışkan ve şeffaf

Canım senin regl tam söktü mü . Benim bir gün oldu kesildi . Yarın doktora gidicem 🖐🏻Hiç pet dolmadı. Sadece lavaboda geldi . 🫣
Aaa cidden mi ayyyyy kizzz yerleşme olmasın bak.. 😁 yerleşme kanaması genelde adete yakın veya tam gününde olur ve en fazla 3 gün filan sürer en az zaten 1 gün..

AryaEvaninAnnesi AryaEvaninAnnesi aynısı onda da oldu adet oldum sandi ama gebeymiş 😁 hadi İnshaAllah sende de öyledir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhaba ben de katıldım aranıza bugun :) yaklaşık 1,5 yıldır evliyiz ve 8 aydır korunmuyoruz ortalama. eşimin sonuçları normal... benim de bi kaç ayda bir foliküler kistlerim çıkıyor gebeliğe engel değil fakat bir türlü rayına oturtturamadık hormonal durumları sanırım :) baktığımzda hormonlarım normal yalnızca adetin3. günü yapılan testte e2 55-66 arası çıkıyor.referansta 50 nin altında olmalıymış. Amh baktı doktorum o da en son 1,74tü fakat 25 yaşındayım ve 2-2,5 un üzerinde olması gerekiyormuş. bu e2 nin yüksek çıkması yumurta rezervimin kötü oluşunu anlatıyormış. Muayene ederken baktığında folikül sayılarının yeterli ve güzel geliştiğini söylüyor doktorum ama takibini henüz gerçekleştirmedik. bu ay nasipse gerçekleştireceğiz ama kistlerim oluştuğu için doktorum klomen + çatlatma iğnesi + progesteron ile takip yapalım dedi. olur dedim ve bugun 4.gün klomen 50 mg kullanmaya başladım. kendimi sinir stres ve kaygı konularından uzak tutmaya bu konularda da kendimi geliştirme aşamasındayım. önümüzdeki pazartesi doktora gideceğim ve yumurtaların gelişimine bakacağız nasip kısmet inşallah hayırlısıyla olur amin. lakin olmazsa bir rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum Dr. Cevat Bayraktar'a çektireceğim bakalım. he inşallah gerek kalmaz ama hayırlısı diyelm. bu dünyadaki her şey biz insanlar için sabırla beklemekten başka çare yok ve bolca dua. Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hoşgeldin Sude 🥰🌺

Ben de klomene benzer bir ilaç kullandım bu ay bakalım İnshaAllah hepimiz fayda görürüz..🌺🥰🤲🏻

Senin son adet tarihin ve bat ne zaman ekleyim listeye seni de

Kızlar ben ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım tutmadı.
Bir ay ara vermek istiyorum , çünkü ben şehir dışına çıkacağım . Ara versem sıkıntı olur mu tedaviye , yoksa hemen tekrar tedavi devammı etmesi lazım 🤔🤔
Ara ver canım ama yine değerlendir bakarsın tutar mutlaka haberdar et bizi 🥰☺️🌺

Benim kontrol yarın sabah canım doktor 3 gün kullan 4. Gün gel demişti akşamdan beri de baya bi sancı giriyor kasıklarıma 🤷🏻‍♀️ etki ediyordur inşallah ya öyle düşünme 🙏🏻🙏🏻 senin baya geçmiş kontrolün benden önce başlamıştın iğneye
Evet canım 5 gün kullanıp 6. Gün gel dedi benimki 75 ml kullanıyorum ben sen ne kadar vuruyorsun iğneyi

Pcos için tedavi görüyor musun ? Bende de aynı sorun var :KK43:

Pcos için tedavi görüyor musun ? Bende de aynı sorun var :KK43:
Bende pcosluyum ama hep düzenli regl oluyorum hormonlarımda da bi sıkıntı çıkmıyor hiç bekarken prolaktin yüksek çıkıyodu bi onun için ilaç alıyordum bu ayda ilk defa klomen kullandık sadece bir yumurta gelişti o da yeterli büyüklükte bile değildi resmen 😐😐 sizin nasıl regliniz düzenli mi

Canım senin regl tam söktü mü . Benim bir gün oldu kesildi . Yarın doktora gidicem 🖐🏻Hiç pet dolmadı. Sadece lavaboda geldi . 🫣
Ben öyle oldum. Evlendim sandım Nisandan bi gece geldi peçete ertesi gün krem rengi akıntı geldi ha geldi ha gelecek derken dedim kilo verdim ondan gecikti. Kadın doğum doktorum test yap dedi. Ve çift çizgi 🥲 bi test yap yine varsa evde

Ben öyle oldum. Evlendim sandım Nisandan bi gece geldi peçete ertesi gün krem rengi akıntı geldi ha geldi ha gelecek derken dedim kilo verdim ondan gecikti. Kadın doğum doktorum test yap dedi. Ve çift çizgi 🥲 bi test yap yine varsa evde

Nerelerdesinnn kizzz topiğimin ilk gebesiiiii 😁😁😁😘

Ben de yarın sabah gidiyorum kontrole. İğneciler haberleşelim 🥰 sabahtan beri o kadar çok sancım var ki, çatladı mı noldu dedim. Şimdi böyleyse iğneden sonraki sancı gözümü korkutuyor. Çok sayıda mı gelişti acaba? 🙄 Hadi hayırlı haberlerle döneriz inşallah 🙏
Geliyor çifter çifter 🥳 yarın haber ver kuzum

Bebişimmmmmmm napiyrosun datlummmmm hiç sesin çıkmıyor :KK74::KK60:
Napiyim kuzuuumm sinsi sinsi yumurtlama değerlendiriyorum 😜😜 yarından sonra başlarım 14 gün kaldı 13 gün kaldı diye gün sayma işkencesine 🤣🤣
Bu ay diğer aylardan farklı olarak az birliktelik yapayım dedim 🤣 sadece yumurtlama dönemi ve 2 günde bir yani toplam 3 kereyle ayı kapattım 😁

X