Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur tabi ki çok sevinirim şimdi şöyle ben daha önce 3 kez klomen 3 kez de letu ile tedavi gördüm malesef hiç gebelik oluşmadı. Ama yumurtalarım ilaçlara çabuk reaksiyon gösterdiği için günde 75 ml ile başladık doktorum 5 gün kullan 6. Gün gel dedi bu gün 3. Gündeyim her akşam 8 de vuruyorum iğneyi. Yumurta kontrolüne göre ya dozu artıracak yada düşürecek sanırım bilmiyorum ne ile karşılaşacağımı.Daha bi etkisi olmadı yani yada ben fark etmedim bilmiyorum. İlk iğneyi cuma akşamı vurdum ben sen ne zaman başladın? Aşılama mı olacaksın yoksa tüp bebek mi
Bende da önce letu kullanmıştım 1 yumurta oluşmuştu fostimon kullandım birde onda da 2 yumurta oluşmuştu aşılama yaptık bende hiç hamile kalamadım. Şimdi de ilaçla tedavi yapılıyor ama normal ilişki olacak canım. Dün başladım iğneye her gün sabah 10 da yapıyorum 125 ml le başladık. 3 gün iğne 4. Gün kontrol dedi bana da salı günü kontrolüm var 🤗🙏🏻

Hoş geldinnnnnn 😘😘 özlettin kız kendini.. Nasılsın canım neler yapıyorsunn
Canisiiiiiimmm bende özledim hepiniziii 😘😘
Ne yapım canım ramazan ayı işte vakit bir şekil de geçiyor ortasına geldik vallaha ya..

Doktor yumurtlama için ilaç vermişti salı günü kontrolüm var baklkm İnshaAllah ise yaramıştır..

Sen ne yaptın bakalim

Bende da önce letu kullanmıştım 1 yumurta oluşmuştu fostimon kullandım birde onda da 2 yumurta oluşmuştu aşılama yaptık bende hiç hamile kalamadım. Şimdi de ilaçla tedavi yapılıyor ama normal ilişki olacak canım. Dün başladım iğneye her gün sabah 10 da yapıyorum 125 ml le başladık. 3 gün iğne 4. Gün kontrol dedi bana da salı günü kontrolüm var 🤗🙏🏻
Ay hadi güzel sonuçlansın bu ay hepimiz için. Sende yaptımı bir belirti falan? İğneyi her akşam aynı saatte yapıyorum bende yarın oruç tutmaya başlıyorum tekrardan oruç tutmak bu süreçte ne kadar doğru bilmiyorum ama oruç bırakmak istemiyorum

Ay hadi güzel sonuçlansın bu ay hepimiz için. Sende yaptımı bir belirti falan? İğneyi her akşam aynı saatte yapıyorum bende yarın oruç tutmaya başlıyorum tekrardan oruç tutmak bu süreçte ne kadar doğru bilmiyorum ama oruç bırakmak istemiyorum
Amiinn canım benim🙏🏻 iğneyi yaptığım da 1 saat kadar yanıyor birde kasıklarımda ara ara batma oluyor canım. İlaç falan kullanıyoruz ya bence Allahım affeder daha sonra kazasını tutarız.

Süper süper İnshaAllah tutar en sağlıklısından 😍😍😍

Kizz hani hala bana yazmadinnn bilgileri.. sat bat nekadardir bebiş istediğini yaz canım ekleyemedim hala seni
😂 cok giremedim kuzum buraya sat 3 mart
Süper süper İnshaAllah tutar en sağlıklısından 😍😍😍

Kizz hani hala bana yazmadinnn bilgileri.. sat bat nekadardir bebiş istediğini yaz canım ekleyemedim hala seni
kuxu cok giremedim yazıyo. Hemen sat 3 nisan bat 3 Mayıs benım 😍😍

Benimde bugün bitti reglim letunun da 4. Günündeyim yarın bitiyor ilacım çarşamba da doktor kontorlüm var bakalım bu ay bizi neler bekliyor

Ne zamandır bebiş bekliyorsunuz ☺️

Hoşgeldin sefa getirdin simgecim ☺️ İnshaAllah Mayıs ayı hepimizin ayı olur

Sat ne zamandi canım?

İnshaAllah beklemezsin artık ☺️

İnshaAllah canım ne zamandır bebiş istiyorsun?

Çok iyi yapmışsın İnshaAllah ovu testleri ile güzel sonuç alırsın 🥰🤲🏻

Ne zamandır bebiş istiyorsun ☺️

Sat ne zamandi canım

Son adet tarihin ne zamandi canım

Son adet tarihini de yazar mısın birde ne kadardır deniyirsun bebiş

Son adet tarihi de yaz canım

Sat ne zamandı?

Sat yazarmisin canım

18 Nisan son adet mi Yumurtlama mi tam anlayamadım canım

Selam kizlaaar hepiniz hoşgeldiniz safa getirdiniz :KK54: :KK73::KK73::KK73::KK36::KK36::KK36:

Hepinizi teker teker ekledim kızları.. Uzun zamandır ancak girebildiğim için biraz sürdü.. Kusura bakmayın 🥰 eğer bir eksik yada yalnış var ise bana bildirin..

İnshaAllah hepimiz pozitif sonuçlar alırız 🥰🤲🏻🌺🌺🌺🌺🌺
Benim sat 1 nisan canim

X