Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yumurtladım 4 gün falan pik kaldı 17-21 arası olmam lazım başka testlerde de silik gördüm bu attıklarım çok netti. Hala düzene girmedi adetlerim inşallah bu ayla birlikte girer. Sende durumlar ne?
Anladım canım İnshaAllah hayırlısı bebiş yoksa biran önce gelsin adet bekletmesin

Bende yumurta gelsitirmek için ilaç aldım clomid İnshaAllah bakalım yeni bitti ilaç adetim de iki gün önce bitti , doktora salı günü gideceğim İnshaAllah yumurta takibi için

Oyyy geri gelmiş çiçeğim.. gözümüz yollarda kaldı, allah ayırmasın doğru söyle bizi özledin mi

Sabah bir test yaptım erken gebelik ve negatif çıktı en fazla 3 güne adet olurum sanırım kimyasal gebelik oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun canım sen de hoşgeldin
kimyasal yasaklansın yaaa.. doktorlar da pek seviyor kimyasalı bizim çilemizi bilmeden, arkası bebiş olsun inşallaaahh aaaminn

kimyasal yasaklansın yaaa.. doktorlar da pek seviyor kimyasalı bizim çilemizi bilmeden, arkası bebiş olsun inşallaaahh aaaminn
Gece acayip adet sancısı gibi sancı çektim var ya gümbür gümbür geliyor gelmekte olan. Sonu hakkımızda hayırlısı olsun. önce bu duyguyu tatmayanlara sonra bizlere de tekrar inşallah

Hadi hayırlı haberler al inşallah bu sefer sonu güzel olsun

Amin canım inşallah

Gece acayip adet sancısı gibi sancı çektim var ya gümbür gümbür geliyor gelmekte olan. Sonu hakkımızda hayırlısı olsun. önce bu duyguyu tatmayanlara sonra bizlere de tekrar inşallah
Dur yaa gelmesin hemen.. bu testlere güvenim kalmadı.. pozitifte de şüphe var negarifte de

Dur yaa gelmesin hemen.. bu testlere güvenim kalmadı.. pozitifte de şüphe var negarifte de
Güzel kalplim yok maalesef biliyorum bir daha erken test yapmak yok diye kendimi tembihliyorum fazla merak iyi değil de bakam mission completed mi?

Sat 15 nisan 10 aydır bekliyoruz

Güzel kalplim yok maalesef biliyorum bir daha erken test yapmak yok diye kendimi tembihliyorum fazla merak iyi değil de bakam mission completed mi?
Oldu işte bişeyler yarın ve öbür gün asıl çatlama patlama.. niyeyse bi uyuzum bu ara, kavga etmemem lazım diye kendimi telkin ediyorum sürekli bu bizimki self sabotage değil de ne

Hoş geldinnnnnn özlettin kız kendini.. Nasılsın canım neler yapıyorsunn

Çikolata kisti olup mfk nın advictoru nu kullanan var mı aranızdaa , 5 gündür kullanıyorum merak içindeyim acaba etkisi olacak mı bakalımm

İnşaALLAH
En son bat 3 Nisan

Ayyyyy çok şirinler yaaa çok iyi yapmışsın

Bunu ben de yapmayı düşünüyorum bir bebiş kıyafeti almak istiyorum bende pozitif enerji vermek adına
Al kuzum sarı turuncu gri tonlar unisex renkler al bana hep ugur getirdi bakalim simdi aldiklarimida cocuklar ayiciga giydirdi ama cikinca alacam ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…