- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman kuzum çıkarma olay 1 ay az değil gel de bekle 30 gün. Sakin ol sabote etmek yok yarına bombeyı patlat sonra bi tane daha derken olay bitti gitti. Libidomuza tüküreyimOldu işte bişeyler yarın ve öbür gün asıl çatlama patlama.. niyeyse bi uyuzum bu ara, kavga etmemem lazım diye kendimi telkin ediyorum sürekli bu bizimki self sabotage değil de ne
Canım bugün olmadı yarın değerlendirin bence geç kalmadınzı ki çatlama önemliKızlar selammm ben geldım :)
bu hafta sadece carsamba ilişki oldu kendıme göre 14 cü gün dündü dün de değerlendıremedık malesef test yaptım biraz önce baksanıza ne kadar koyu napim sizce adet olacakmışım gibi his var
Libido neydi yaa yeni çıkan bir müzik grubu muydu o kadar alakasız ve uzağım..Aman kuzum çıkarma olay 1 ay az değil gel de bekle 30 gün. Sakin ol sabote etmek yok yarına bombeyı patlat sonra bi tane daha derken olay bitti gitti. Libidomuza tüküreyim
Değerlendir canım yumurtlama gününKızlar selammm ben geldım :)
bu hafta sadece carsamba ilişki oldu kendıme göre 14 cü gün dündü dün de değerlendıremedık malesef test yaptım biraz önce baksanıza ne kadar koyu napim sizce adet olacakmışım gibi his var
Kuzum cok sagol tamamdırCanım bugün olmadı yarın değerlendirin bence geç kalmadınzı ki çatlama önemli
Tamam kuzumDeğerlendir canım yumurtlama günün
Canım baya koyu bence değerlendirKızlar selammm ben geldım :)
Canım bnm adet günümü düzeltirimisin 25nisanda adet olucamCanimsinnn hoşbulduk gülommm mesajlara bakıp hemen döneceğim..
Olur tabi ki çok sevinirim şimdi şöyle ben daha önce 3 kez klomen 3 kez de letu ile tedavi gördüm malesef hiç gebelik oluşmadı. Ama yumurtalarım ilaçlara çabuk reaksiyon gösterdiği için günde 75 ml ile başladık doktorum 5 gün kullan 6. Gün gel dedi bu gün 3. Gündeyim her akşam 8 de vuruyorum iğneyi. Yumurta kontrolüne göre ya dozu artıracak yada düşürecek sanırım bilmiyorum ne ile karşılaşacağımı.Daha bi etkisi olmadı yani yada ben fark etmedim bilmiyorum. İlk iğneyi cuma akşamı vurdum ben sen ne zaman başladın? Aşılama mı olacaksın yoksa tüp bebek miGünaydın canım bende bu ay gonal-f kullanıyorum sen günde kaç doz kullanıyorsun ne kadar yumurtan oluşmuş bana da bilgi verir misin bide bir yan etki yaptı mı birlikte takipleşelim mi
Bence siliklesince değerlendirin ozmana çatlamış oluyo ama bnim bildiğim T c den daha koyu olması gerekiyoKızlar selammm ben geldım :)
Öyle yapcamCanım baya koyu bence değerlendir
Valla ıkisinin koyuluk değeri aynı napım şimdiBgun pik olmus
Bence siliklesince değerlendirin ozmana çatlamış oluyo ama bnim bildiğim T c den daha koyu olması gerekiyo
Tabiiii özledimmm canımm benimmmmOyyy geri gelmiş çiçeğim.. gözümüz yollarda kaldı, allah ayırmasın doğru söyle bizi özledin mi
Ben Şubat ayın sonunda çektirdim çok şükür temiz çıktı.. ben de polikistik over var onun dışında bir sorun yok çok şükür.. Şubat ayında bir düşük yaptım doğal yollarla gebe kalmıştım işte bu sefer daha kaliteli yumurtlama için ilaç aldım bakalım ne olacakAmin Allah canım Amin.Ben anestezi çektirecem...ondan rahatım..acıya artık sabrım kalmadı..istiyorum doktor rahat baksın.Doktor diyor genelde filmden sonra hamile kalanlar oluyor...sen ne zaman çektirdin?sorun ne sende?
Hoşbuldummm canım teşekkür ederimHoşgeldin canım tekrardan My_Moonlight06
Sat ve bat bir de ne zamandır bebiş istediğinin bilgileri canımHangi bilgileri kuzum
Geçmiş olsun.İn şa Allah bu sefer istediğin gibi olur.Ben bu gün yeniden Ovulyasyon testlere başladım..Filmim çekilene kadar yapıcam..belki kaçırırımBen Şubat ayın sonunda çektirdim çok şükür temiz çıktı.. ben de polikistik over var onun dışında bir sorun yok çok şükür.. Şubat ayında bir düşük yaptım doğal yollarla gebe kalmıştım işte bu sefer daha kaliteli yumurtlama için ilaç aldım bakalım ne olacak