Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor mfk var bakın kızlar onun yöntemi adet bitiminden sonra ilişki oldu diyelim 3-2-3-2 ye göre mesela adet pztsi bitti ilişki girdin bir sonrali ilişki 3. Gün hani perşembe günü bir sonrali ilişki 2 yani cmtsi şeklinde devam ediyor ovülasyon testleriyle strese girmeyin diyor bir de pcoslar için mutlaka 21. Günde ilişki öneriyor
Ben de o doktorun faydalı olduğunu düşünüyorum

Merhaba canım bilgilerini ver ekleyim ☺️
Son adet tarihini beklenmeyen adet tarihini ve ne zamandir bebiş beklediğini yaz bana canım
Merhaba.Xoş geldin.Son adet tarihim 11 Nisan..genelde aynı günde oluyor..yada iki gün önce..mesela Mayıs 11 beklicem.14 ay bekliyorum.Ama bu benim ikinci evliliğim..yani eşim rahmetlik oldu..ondan aslında ben çocuk çoktan bekliyorum..Ama bu evlilikten 14 ay oldu..

Amin canım benim inşallah ben de hiç hamile kalamadım daha oda çok canımı sıkıyor. Geçen yıl da eşim de kolon kanseri çıktı 9 ay kadar onunla ilgilendik ameliyattı kemoterapiydi o bittikten sonra tekrar benim tedavime başladık. Hikayelerimiz birbirine ne kadar benziyor 🙏🏻
Çok geçmiş olsunn canım atlattı mi eşin hastalığı İnshaAllah şifa bulur

Bu arada bende hiç anlamıyorum ya öyle yumurta akı gibi akıntı falan benden gelmedi ama yumurtlama gördüm mesela. 🤷🏻‍♀️
Demekki belli olmuyor yada bir şekilde kaçırmış olabilirsin.. tuvekat ihtiyacını görmeden evvel pecete ile kontrol et yoska görmeme ihtimalin yüksek

Kızlar hayırlı geceler. Bugün doktor kontrolum vardı caaağnım yumurtalarımdan bi tanesi 16mm olmuş bana göre çokta büyümemiş. Dr her ihtimale karşı pazar günü değerlendirmemi istedi kendiliğinden çatlarsa diye salı günü tekrar kontrole çağırdı ovitrelle verip vermeyeceğine karar verecekmiş. Bu Sefer olur inşallah 🤲🏼 Avokado muz havuç ne varsa tüketiyırum 😂
Mashallah baya ilerlemiş bence 19 mm olur yada 18 yeterli zaten

Oyy gelmiş bizimki 😍🥰 ben de birini dövdün sandım 🤣 hoşgeldin canım naptın ne ettin anlat bakalım bu süreçte?
Hahahah ne dövmesi canım ben Allah bilir burada en az tartışan lardanimdir 😁😁

Ne yapım zaten yoğundum ramazna ayı sonuçta bu yüzden işte hedeflerimi yerine getirmeye çalıştım hala da devam .. ☺️

Onun dışında bende işte ilaç aldım clomid 5 gün boyunca kullandım bitti bile adetim de bir gün önce bitti.. salı günü ilk yumurta kontrolüm var bakalım.. İnshaAllah olur ya

Merhaba.Xoş geldin.Son adet tarihim 11 Nisan..genelde aynı günde oluyor..yada iki gün önce..mesela Mayıs 11 beklicem.14 ay bekliyorum.Ama bu benim ikinci evliliğim..yani eşim rahmetlik oldu..ondan aslında ben çocuk çoktan bekliyorum..Ama bu evlilikten 14 ay oldu..
Hoşbuldummm 🤗Tamamdır canım ekledimm.
Allah rahmet eylesin.. Herşey de bir hayır vardır bilemeyiz.. İnshaAllah bu sefer nasib olur uzun yıllar eşin ve çocuklarınla beraber yaşarsınız 🤲🏻🤲🏻🤗

Yaa kuzum demekki tek diyilmişim..İn şa Allah canım..Çarşamba rahim filmi çekilecek
Tabiki canım tek değilsin 😁
çektir canım sakın korkma ben de yaptırdım kolay oluyor rahat ol birkere .. acirsa korkma rahat ol

Sabah bir test yaptım erken gebelik ve negatif çıktı en fazla 3 güne adet olurum sanırım kimyasal gebelik oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun canım sen de hoşgeldin 🤗
Hoşbuldummm canım.. İnshaAllah hayırlısı bence de kimyasal veya başka bir sebeb den oldu öyle ama sanmam... O testler yanılmaz gibi geliyor bana .. bat nezaman di ki?

Hoşbuldummm 🤗Tamamdır canım ekledimm.
Allah rahmet eylesin.. Herşey de bir hayır vardır bilemeyiz.. İnshaAllah bu sefer nasib olur uzun yıllar eşin ve çocuklarınla beraber yaşarsınız 🤲🏻🤲🏻🤗

Tabiki canım tek değilsin 😁
çektir canım sakın korkma ben de yaptırdım kolay oluyor rahat ol birkere .. acirsa korkma rahat ol
Amin Allah canım Amin.Ben anestezi çektirecem...ondan rahatım..acıya artık sabrım kalmadı..istiyorum doktor rahat baksın.Doktor diyor genelde filmden sonra hamile kalanlar oluyor...sen ne zaman çektirdin?sorun ne sende?

Hahahah ne dövmesi canım ben Allah bilir burada en az tartışan lardanimdir 😁😁

Ne yapım zaten yoğundum ramazna ayı sonuçta bu yüzden işte hedeflerimi yerine getirmeye çalıştım hala da devam .. ☺️

Onun dışında bende işte ilaç aldım clomid 5 gün boyunca kullandım bitti bile adetim de bir gün önce bitti.. salı günü ilk yumurta kontrolüm var bakalım.. İnshaAllah olur ya
Ayy hadi bakalım hayırlısı, ben de salı günü gidicem yumurta kontrolüne 🥰 çatlatma iğnesi verir yine o gün muhtemelen. O ilaç nedir kuzum hiç duymadım onu yumurta geliştirici mi o da?

Hoşbuldummm canım.. İnshaAllah hayırlısı bence de kimyasal veya başka bir sebeb den oldu öyle ama sanmam... O testler yanılmaz gibi geliyor bana .. bat nezaman di ki?
Erken yumurtladım 4 gün falan pik kaldı 17-21 arası olmam lazım başka testlerde de silik gördüm bu attıklarım çok netti. Hala düzene girmedi adetlerim inşallah bu ayla birlikte girer. Sende durumlar ne?

Günaydın canım fark ettim hesabında engel vardı sanırım. Ben 12 nisanda 3 gün gecikme ile regl oldum ve bu ay aşılamaya geçtik 3 gün oldu gonal f kullanıyorum çarşamba günü ilk yumurta kontrolüm yapılacak takvime göre bat 9 mayıs perşembe ama yumurtam ne zaman olur aşılama ne zaman yapılır bir fikrim yok catlatma iğnesi de biraz geciktiriyor benim reglimi daha önce öyle olmuştu. Bende böyle olumlu düşünüyorum bu ay sanki olacak gibi hissediyorum da inşallah yüzümüz güler. Sen napıyosun nasılsın
Günaydın canım bende bu ay gonal-f kullanıyorum sen günde kaç doz kullanıyorsun ne kadar yumurtan oluşmuş bana da bilgi verir misin bide bir yan etki yaptı mı birlikte takipleşelim mi

Ayy hadi bakalım hayırlısı, ben de salı günü gidicem yumurta kontrolüne 🥰 çatlatma iğnesi verir yine o gün muhtemelen. O ilaç nedir kuzum hiç duymadım onu yumurta geliştirici mi o da?
Evet canım oda aynı klomen femara gibir bir ilaç.. bakalım hangisi bir ağrım oldu son zaman doğru ilacın etksii ile sanırım

X