- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Hoşgeldin kizzzzzzzSelaaaam kizlaaarr ben geldiiiiimmmmm
Kusura bakmayın elimde olmadığı için ilgilenemedim sayfamla.. Bir kaç oy önce yanlışlıkla bir konumu silmişim bu nedenle ceza aldım günlerdir bu yüzden giremedim..
Herkesi teker teker hemen ekliyorum kizlaaar mesajları okuyup dönüş yapacağım İnshaAllah
Tamam dir canım güncelledimSat 11 Nisan yeni bat 8 mayıs listede tarihi günceller misin canım?My_Moonlight06
Hoşbuldummm canımm nasılsın ne durumlar ?Hoşgeldin kizzzzzzz
Selamm canımm malesef uzun zamandır giremedim anca cevab verebiliyorum mesajlara ne oldu senin durumun canım regl oldun mu ?Kııız ben durum güncellemeye geldim
Dün regl olurum diye bekliyordum bu saat oldu daha tık yok
3 tane uygulamadan takip ediyorum ben her biri farklı gün gösteriyor 9 10 ve 11 diye yarın da geçsin regl olmazsam salı sabahı test yaparım. Son şüpheli birlikteliğin üzerinden 14 gün geçmiş oluyor salı günü
Canımmm sen söylemedinkiE ben eklenmemısımm hala
Günaydın canım fark ettim hesabında engel vardı sanırım. Ben 12 nisanda 3 gün gecikme ile regl oldum ve bu ay aşılamaya geçtik 3 gün oldu gonal f kullanıyorum çarşamba günü ilk yumurta kontrolüm yapılacak takvime göre bat 9 mayıs perşembe ama yumurtam ne zaman olur aşılama ne zaman yapılır bir fikrim yok catlatma iğnesi de biraz geciktiriyor benim reglimi daha önce öyle olmuştu. Bende böyle olumlu düşünüyorum bu ay sanki olacak gibi hissediyorum da inşallah yüzümüz güler. Sen napıyosun nasılsınSelamm canımm malesef uzun zamandır giremedim anca cevab verebiliyorum mesajlara ne oldu senin durumun canım regl oldun mu ?
Merhaba beni de ekler misinizsat 10 Nisan (malesef bugün) bat muhtemelen 5 mayıs olur hastaneye gidicem çünkü çatlatma iğnesi verir yine sanki değişiklik olursa söylerim 4 aydır bebiş istiyorum. İnşallah bu ay herkes güzel haberler alır
Merhaba son adet 3 nisan, bat 27 nisan, 1.5 yıl.. hepimiz için hayırlısı
Sat 4 nisan bat 5 Mayıs 8 aydır deniyoruz ama daha öncesinde deneyip ara vermiştik pandemi başladığındaumarım bu ay hepimize uğurlu gelir
Bende geldiiimmBat 10 mayıs canım beni de ekler misin 3 yıldır deniyoruz sat 11 nisan.
Ne zamandır bebiş bekliyorsunuzBenide ekler misiniz 7 nisan sat 1 mayıs bat
Hoşgeldin sefa getirdin simgecimUğur getirsin diye üye oldum geldimm
Son adet tarihi 12 nisan
Bat 7 mayıs
2 senedir deniyoruz
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Çok moralim bozuluyor artık. Her ay adet döneminde psikolojim bozuluyor. Mesajlarınızı okudukça tek tek hepiniz için dua ettim. Sizden de dualarınızı bekliyorum.
Allah’ım geciktiriyorsa güzelleştirir
Canım sat 19 mart bat 15 Nisan eklemeye çalıştım ama sen listeye eklersen sevinirim 2yıldır bebek istiyoruz
Sat ne zamandi canım?27 nisan ekler misiniz 10. Ayindayim
İnshaAllah beklemezsin artıkBen de Nisan başlıgından elendim Mayıs a geldimSat 12 nisan Bat 9 Mayıs bekleme süresini ne siz sorun ne ben soyliyim
Sat 17 Mart bat 24 Nisan . Herşeyin hayırlısı olsun . Ovulasyon ile takip ettim iki defa ovulasyonla yumurtlama gördüm . İlkini çok iyi değerlendirdim.ama bu defa Sadece yumurtlama ve öncesini değerlendirebildim. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .
İnshaAllah canım ne zamandır bebiş istiyorsun?Merhaba umarım bana da uğur getirirsat 6 Nisan / Bat 28 Nisan
Çok iyi yapmışsın İnshaAllah ovu testleri ile güzel sonuç alırsınSon adet tarihi 6 Nisan, beklenen 3 Mayıs.. 13 aydır deniyoruz.. beni de ekleyin topiğe lütfen.. eşimde de bende de sorun yok.en son ocakta rahim filmi çektirmiştim tüpler de açık.. p.tesi doktora gittim nasıl bir yol izleyelim bikaç ay daha sonuç alamazsak diye, rahim filmi cekildigim ay korunmustum cunku 2 ay oldu yani filmden sonra.. bu ay vitamin takviyesi yapalım öbür ay çatlatma iğnesi düşünebiliriz artık dedi..klomene başlicam sanirim.adetin 5. gunune kadar gel dedi.bu ay butun hayal kirikligimi sifirlayip birgebeningunlugu sayfasindan aldigim ovulasyon testiyle yola devam ediyorum..Allah hepimizin gonlune gore versin bayanlar
Ne zamandır bebiş istiyorsunMerhaba kızlar nisan topiğinden elendim. SAt : 10 nisan Bat:8 mayıs. Hayırlısı ile hepimize nasip olsun sağlıklı bebişler bu ay
Benide ekleyin canım geldimmm sat 13 nisan 9 aydır olmuyo bat 11 mayıs tam doğum günümm insallah doğum günü hediyem olur
Son adet 20 Mart beklenen adet 18 nisan 4 aydır bekliyoruz
Sat ne zamandi canımMerhabalar 7 mayıs ekleyebilir misinjz
merhaba canım benide eklermisin :) Sat: 7 nisan Bat: 2 Mayıs 7 aydır deniyorum.:)
Son adet tarihin ne zamandi canımkızlar merhaba, Beni e ekler misiniz? ben bu ay Femara kullanıyorum. İnşallah Mayıs ayında güzel haberler alırım. Çatlama iğnesinin tarihine göre değişecek ama BAT 1 Mayıs sayılabilir. 2 yıldır bekliyorum bebeğimi, 2 kaybım var. Kötü şeylerden konuşup can sıkmayayım. Bu sefer her şey çok güzel olsun hepimiz için...
Merhaba canımhayırlı olsun, duayla umutla beklediğimiz mucizemize bu ay kavuşalım. Beni de ekler misin?
Son adet tarihi 14 Nisan
Beklenmeyen adet tarihi 14 Mayıs
Bekleme sürem 15 ay
Son adet tarihini de yazar mısın birde ne kadardır deniyirsun bebişCanımMy_Moonlight06 beni 20 mayısa yazar mısın yeni bat.
Son adet tarihi de yaz canımBende katılıyoruumm
Bat 30 Mayıs
Beklenen süre 1 yıl
Sat ne zamandı?Hoooopppp an itibariyle sayfaya taşınmış oldumMayıs ayı hepimize hayırlı gelsin inşallah beni de yaz bacım Bat 15 Mayıs
Sat yazarmisin canımBat 15 Mayıs
18 Nisan son adet mi Yumurtlama mi tam anlayamadım canım18nisan adet yumurtlama 4mayis
Merhaba benide eklermisiniz pek umidim yok ama yinede eklermisin Son 16 nisan bat 14 mayıs 3.5 yıl
Hadi isnhaAllah canım ya bende çok olumluyum Mayıs için hepimiz adına..Günaydın canım fark ettim hesabında engel vardı sanırım. Ben 12 nisanda 3 gün gecikme ile regl oldum ve bu ay aşılamaya geçtik 3 gün oldu gonal f kullanıyorum çarşamba günü ilk yumurta kontrolüm yapılacak takvime göre bat 9 mayıs perşembe ama yumurtam ne zaman olur aşılama ne zaman yapılır bir fikrim yok catlatma iğnesi de biraz geciktiriyor benim reglimi daha önce öyle olmuştu. Bende böyle olumlu düşünüyorum bu ay sanki olacak gibi hissediyorum da inşallah yüzümüz güler. Sen napıyosun nasılsın
Tamam canım ekle sat 12 Nisan bat 9 mayıs şimdilik 2.5 sene oluyor artık bizimdeHadi isnhaAllah canım ya bende çok olumluyum Mayıs için hepimiz adına..
O zaman senide ekleyim listeye canım
Canım senin neden üyelik iptal oldu acabaCanım beni de ekler misin sat 8 Nisan bat 4 4 mayıs beklenen süre 4 yıl
Tamam canım ekledimmTamam canım ekle sat 12 Nisan bat 9 mayıs şimdilik 2.5 sene oluyor artık bizimde
Merhaba canım bilgilerini ver ekleyimBenide ekleyin bura..belki bura benim içinde düserli olur)kendi doğum günümü yüzüm gülerek karşılarım.
Vay MashaAllah .. İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın canımDaha adetimin 7. Günü olmasına rağmen çok fazla folikül gelişmiş doktor bile çok şaşırdı iki taneside şimdiden 19 20 mm civarı ben bunu adetinin 10 11. Günü bu boyutta görmek isterdim yumurtalıkların ilaca çok fazla tepki göstermiş bu ay ilacı kes doğal yoldan dene aşılama yaparsam istediğim verimi alabileceğimi düşünmüyorum dedi bi dahaki ay dozu dahada düşürücem dedi
Oyy gelmiş bizimkiSelaaaam kizlaaarr ben geldiiiiimmmmm
Kusura bakmayın elimde olmadığı için ilgilenemedim sayfamla.. Bir kaç oy önce yanlışlıkla bir konumu silmişim bu nedenle ceza aldım günlerdir bu yüzden giremedim..
Herkesi teker teker hemen ekliyorum kizlaaar mesajları okuyup dönüş yapacağım İnshaAllah
Senle ben aynıyız bende 88liyim ve benim de henüz çocuk yok İnshaAllah bu ay alırız güzel haberiYok kuzum..kaş ben 30 olaydım)) 34 olucak diye inanamıyorum..ortada 1 çocuk bile yok
Merhaba canım.. boşuna diye düşünme bak en azından açılmış tıkanıklık gitmiş eminim daha çok faydası olacaktır.. geçmiş olsun İnshaAllah değecekMerhaba, ben de az önce hastaneden çıktım. Rahim filmi çekildim. Yaşadığım agriyi size tarif edemem. O esnada fenalaştım tansiyonum düştü, hemen müdahale ettiler, serum, oksijen… 1-2 saat acilde yattıktan sonra çıkış yaptım. Doktora sordum bu kadar agri olması normal mi diye? Genelde tüpü kapalı olanlarda agri bu kadar şiddetli oluyor dedi. Benim kapalı miydi diye sordum ama bana net bir cevap veremedi. Biraz tıkalı gibiydi ilac başta gitmedi ama sonra açıldı gitti ilac dedi. Nedense beni tatmin edecek bir cevap alamadım doktordan. Bu acıyı boşuna mi cektim şimdi ne oldu. Daha önce ilk gebeliğim dış gebelik olmustu, bir tüpümü kaybettim. Şimdi tek tüplüyüm. Sizce doktorun dediği gibi tüp kapalı olduğu icin mi bu kadar şiddetli agri yaşadım ?
Ayyyyy çok şirinler yaaaİnsallah o parayi direk bizim miniklere harcarizdün biz esimle e bebek civil falan gezdik hep cok guzel seyler vardi e bebek te civil de falan bak bugunde waikikide cektim attim esime sanada atayim hatta bende benim dogmamis,dogmasi muhtemel minigime aldim biseyler kizimda oglumdada boyle yapmistim guzel enerjiyi evimize getirmek icin muslin örtü zıbın ve corap aldim digerlerinide waikikide cektim bugun