Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin kizzzzzzz

Selamm canımm malesef uzun zamandır giremedim anca cevab verebiliyorum mesajlara ne oldu senin durumun canım regl oldun mu ?

@AryaEvaninAnnesi

Tebrikleeeeer MashaAllah canımmm topiğimizinnnnn ilk gebesi

İnshaAllah sağ salim kucağına alır ve yavruna doya doya yaşarsın canimmm.. Cennet kuşuna kardeş geliyor ,

Ancak girip yazabildim canım..

Selamm canımm malesef uzun zamandır giremedim anca cevab verebiliyorum mesajlara ne oldu senin durumun canım regl oldun mu ?
Günaydın canım fark ettim hesabında engel vardı sanırım. Ben 12 nisanda 3 gün gecikme ile regl oldum ve bu ay aşılamaya geçtik 3 gün oldu gonal f kullanıyorum çarşamba günü ilk yumurta kontrolüm yapılacak takvime göre bat 9 mayıs perşembe ama yumurtam ne zaman olur aşılama ne zaman yapılır bir fikrim yok catlatma iğnesi de biraz geciktiriyor benim reglimi daha önce öyle olmuştu. Bende böyle olumlu düşünüyorum bu ay sanki olacak gibi hissediyorum da inşallah yüzümüz güler. Sen napıyosun nasılsın

Merhaba son adet 3 nisan, bat 27 nisan, 1.5 yıl.. hepimiz için hayırlısı

Sat 4 nisan bat 5 Mayıs 8 aydır deniyoruz ama daha öncesinde deneyip ara vermiştik pandemi başladığında umarım bu ay hepimize uğurlu gelir

Bende geldiiimm Bat 10 mayıs canım beni de ekler misin 3 yıldır deniyoruz sat 11 nisan.

Benide ekler misiniz 7 nisan sat 1 mayıs bat
Ne zamandır bebiş bekliyorsunuz
Hoşgeldin sefa getirdin simgecim İnshaAllah Mayıs ayı hepimizin ayı olur

Canım sat 19 mart bat 15 Nisan eklemeye çalıştım ama sen listeye eklersen sevinirim 2yıldır bebek istiyoruz

27 nisan ekler misiniz 10. Ayindayim
Sat ne zamandi canım?
Ben de Nisan başlıgından elendim Mayıs a geldim Sat 12 nisan Bat 9 Mayıs bekleme süresini ne siz sorun ne ben soyliyim
İnshaAllah beklemezsin artık

Merhaba umarım bana da uğur getirir sat 6 Nisan / Bat 28 Nisan
İnshaAllah canım ne zamandır bebiş istiyorsun?
Çok iyi yapmışsın İnshaAllah ovu testleri ile güzel sonuç alırsın
Merhaba kızlar nisan topiğinden elendim. SAt : 10 nisan Bat:8 mayıs. Hayırlısı ile hepimize nasip olsun sağlıklı bebişler bu ay
Ne zamandır bebiş istiyorsun
Benide ekleyin canım geldimmm sat 13 nisan 9 aydır olmuyo bat 11 mayıs tam doğum günümm insallah doğum günü hediyem olur

Son adet 20 Mart beklenen adet 18 nisan 4 aydır bekliyoruz

Merhabalar 7 mayıs ekleyebilir misinjz
Sat ne zamandi canım
merhaba canım benide eklermisin :) Sat: 7 nisan Bat: 2 Mayıs 7 aydır deniyorum.:)

Son adet tarihin ne zamandi canım

Merhaba canım hayırlı olsun, duayla umutla beklediğimiz mucizemize bu ay kavuşalım. Beni de ekler misin?

Son adet tarihi 14 Nisan
Beklenmeyen adet tarihi 14 Mayıs
Bekleme sürem 15 ay

Canım My_Moonlight06 beni 20 mayısa yazar mısın yeni bat.
Son adet tarihini de yazar mısın birde ne kadardır deniyirsun bebiş
Bende katılıyoruumm
Bat 30 Mayıs
Beklenen süre 1 yıl
Son adet tarihi de yaz canım
Hoooopppp an itibariyle sayfaya taşınmış oldum Mayıs ayı hepimize hayırlı gelsin inşallah beni de yaz bacım Bat 15 Mayıs
Sat ne zamandı?

Sat yazarmisin canım
18nisan adet yumurtlama 4mayis
18 Nisan son adet mi Yumurtlama mi tam anlayamadım canım
Merhaba benide eklermisiniz pek umidim yok ama yinede eklermisin Son 16 nisan bat 14 mayıs 3.5 yıl

Selam kizlaaar hepiniz hoşgeldiniz safa getirdiniz

Hepinizi teker teker ekledim kızları.. Uzun zamandır ancak girebildiğim için biraz sürdü.. Kusura bakmayın eğer bir eksik yada yalnış var ise bana bildirin..

İnshaAllah hepimiz pozitif sonuçlar alırız

Hadi isnhaAllah canım ya bende çok olumluyum Mayıs için hepimiz adına..

O zaman senide ekleyim listeye canım

Benide ekleyin bura..belki bura benim içinde düserli olur)kendi doğum günümü yüzüm gülerek karşılarım.
Merhaba canım bilgilerini ver ekleyim
Son adet tarihini beklenmeyen adet tarihini ve ne zamandir bebiş beklediğini yaz bana canım

Vay MashaAllah .. İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın canım

Oyy gelmiş bizimki ben de birini dövdün sandım hoşgeldin canım naptın ne ettin anlat bakalım bu süreçte?

Merhaba canım.. boşuna diye düşünme bak en azından açılmış tıkanıklık gitmiş eminim daha çok faydası olacaktır.. geçmiş olsun İnshaAllah değecek .

Liste de yoksun sanırım istersen ver bilgilerini ekleyim seni de

Ayyyyy çok şirinler yaaa çok iyi yapmışsın

Bunu ben de yapmayı düşünüyorum bir bebiş kıyafeti almak istiyorum bende pozitif enerji vermek adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…