-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Tedavi olurken düşünmemek mümkün değil ki kuzum.. ilaçlar, iğneler, ilişki saati, pozisyon, regle kaç gün kaldı bilmem neGörev gibi yapmamak lazım salınnn kendinizi gerçekten isteyerek ilişkiye girindüşünmemek lazım oda etkiliyor beynimize ne sinyaller gönderiyoruz kim bilir
Kuzu utanarak soruyorum en uygun pozisyon sirt ustu diye biliyorm bebis icin senin bilgin ne dogrultuda bu konudaTedavi olurken düşünmemek mümkün değil ki kuzum.. ilaçlar, iğneler, ilişki saati, pozisyon, regle kaç gün kaldı bilmem nedoğal yolla deniyor olsak belki ama bu şekilde imkansız. Belki bu aydan sonra inşallah
Rahim şeklinde sorun yoksa en uygun olanı oymuş evet canım. Doktorum 2 saat sırt üstü yat, en az 4 saat de duş alma diyor bana. Ben yine de önemli günlerde kalçamın altına yastık koyup 15-20 dk bacaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum. Ha tabii denilen gibi olacağı varsa her türlü oluyor zaten de biz yine de yapmadık demeyelim işteKuzu utanarak soruyorum en uygun pozisyon sirt ustu diye biliyorm bebis icin senin bilgin ne dogrultuda bu konuda
Ben kizima hamile kalmaya calisirken surekli kalkip temizleniyordum ilk zamanlar arkadasim demistiki kalkip yikamakta korunma yontemi olarak geciyor bir nevi ve gerckten o ay hic temizlenmedim hemen ve yattim sirt ustu hamile kaldimRahim şeklinde sorun yoksa en uygun olanı oymuş evet canım. Doktorum 2 saat sırt üstü yat, en az 4 saat de duş alma diyor bana. Ben yine de önemli günlerde kalçamın altına yastık koyup 15-20 dk bacaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum. Ha tabii denilen gibi olacağı varsa her türlü oluyor zaten de biz yine de yapmadık demeyelim işte
Evet öyleymiş ama 2 yıldır yatıyoruz malak gibi de noluyor be tatlımBen kizima hamile kalmaya calisirken surekli kalkip temizleniyordum ilk zamanlar arkadasim demistiki kalkip yikamakta korunma yontemi olarak geciyor bir nevi ve gerckten o ay hic temizlenmedim hemen ve yattim sirt ustu hamile kaldim
Evet öyleymiş ama 2 yıldır yatıyoruz malak gibi de noluyor be tatlım
Merhaba benim eşimde sperm az ve morfoloji çok kötü. Tüp bebeğe başladıkKizlar eşinde sıkıntı olan varmı bebek için olan varsa benimle paylasabilirmi yardımcı olalım birbirimize sperm azlığı yada hareketinde sıkıntı olan...
Ne diyon sen ya zuhahahaEvet öyleymiş ama 2 yıldır yatıyoruz malak gibi de noluyor be tatlım
Biz normal degiliz askoNe diyon sen ya zuhahahaben kızımda da amuda kalktıydım adam benle dalga geçmişti hala da geçiyor bu kaybımda da hemen kalkıp helallendiydim tutacağı varsa bi şekil bahane işte. Ama bu ay da amuda kalkacağım hatta ters takla pozisyonu alıp bir müddet kendimi titreteceğim ki iyice gitsinler hahaha M Mavimiresl partalina_
Canim insallah guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba benim eşimde sperm az ve morfoloji çok kötü. Tüp bebeğe başladık
Buna çok güldümEvet öyleymiş ama 2 yıldır yatıyoruz malak gibi de noluyor be tatlım
Ay bu bennn yastık havaya dikiyorum bende 15-20 dk dizi izliyorum genelde bacaklarım havadayken sıkılıyorum napimmmmRahim şeklinde sorun yoksa en uygun olanı oymuş evet canım. Doktorum 2 saat sırt üstü yat, en az 4 saat de duş alma diyor bana. Ben yine de önemli günlerde kalçamın altına yastık koyup 15-20 dk bacaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum. Ha tabii denilen gibi olacağı varsa her türlü oluyor zaten de biz yine de yapmadık demeyelim işte
Mum duruşu vardı lisedeNe diyon sen ya zuhahahaben kızımda da amuda kalktıydım adam benle dalga geçmişti hala da geçiyor bu kaybımda da hemen kalkıp helallendiydim tutacağı varsa bi şekil bahane işte. Ama bu ay da amuda kalkacağım hatta ters takla pozisyonu alıp bir müddet kendimi titreteceğim ki iyice gitsinler hahaha M Mavimiresl partalina_
H Hello KityHoooopppp an itibariyle sayfaya taşınmış oldumMayıs ayı hepimize hayırlı gelsin inşallah beni de yaz bacım Bat 15 Mayıs
O benden hiç gelmiyor ki pik gördüğüm zamanlarda da gelmedi sadece ovulayson dönemine girince devamlı beyaz akıntı oluyorTesti yapmaya devam et bı iki üç güne olur bnm 10.gun pik olmuştu tabi herkeste degisiyo ayrıca akıntı geliyo uzayan böyle illaki anlarsın
Elbette bebeğim sadece bir tık modum düşüyor, değerlendirme günleri geçsin heyecanla dönerim ben yine
Hadi o zaman ha gayretElbette bebeğim sadece bir tık modum düşüyor, değerlendirme günleri geçsin heyecanla dönerim ben yine