Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görev gibi yapmamak lazım salınnn kendinizi gerçekten isteyerek ilişkiye girin düşünmemek lazım oda etkiliyor beynimize ne sinyaller gönderiyoruz kim bilir
Tedavi olurken düşünmemek mümkün değil ki kuzum.. ilaçlar, iğneler, ilişki saati, pozisyon, regle kaç gün kaldı bilmem ne doğal yolla deniyor olsak belki ama bu şekilde imkansız. Belki bu aydan sonra inşallah

Kuzu utanarak soruyorum en uygun pozisyon sirt ustu diye biliyorm bebis icin senin bilgin ne dogrultuda bu konuda

Kuzu utanarak soruyorum en uygun pozisyon sirt ustu diye biliyorm bebis icin senin bilgin ne dogrultuda bu konuda
Rahim şeklinde sorun yoksa en uygun olanı oymuş evet canım. Doktorum 2 saat sırt üstü yat, en az 4 saat de duş alma diyor bana. Ben yine de önemli günlerde kalçamın altına yastık koyup 15-20 dk bacaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum. Ha tabii denilen gibi olacağı varsa her türlü oluyor zaten de biz yine de yapmadık demeyelim işte

Ben kizima hamile kalmaya calisirken surekli kalkip temizleniyordum ilk zamanlar arkadasim demistiki kalkip yikamakta korunma yontemi olarak geciyor bir nevi ve gerckten o ay hic temizlenmedim hemen ve yattim sirt ustu hamile kaldim

Ben kizima hamile kalmaya calisirken surekli kalkip temizleniyordum ilk zamanlar arkadasim demistiki kalkip yikamakta korunma yontemi olarak geciyor bir nevi ve gerckten o ay hic temizlenmedim hemen ve yattim sirt ustu hamile kaldim
Evet öyleymiş ama 2 yıldır yatıyoruz malak gibi de noluyor be tatlım

Evet öyleymiş ama 2 yıldır yatıyoruz malak gibi de noluyor be tatlım
Ne diyon sen ya zuhahaha ben kızımda da amuda kalktıydım adam benle dalga geçmişti hala da geçiyor bu kaybımda da hemen kalkıp helallendiydim tutacağı varsa bi şekil bahane işte. Ama bu ay da amuda kalkacağım hatta ters takla pozisyonu alıp bir müddet kendimi titreteceğim ki iyice gitsinler hahaha M Mavimiresl partalina_

Biz normal degiliz asko

Ay bu bennn yastık havaya dikiyorum bende 15-20 dk dizi izliyorum genelde bacaklarım havadayken sıkılıyorum napimmmm

Mum duruşu vardı lisede yarım delirmek olmaz tam delirdi desinler bari ya bana fenalık geliyor ben yarım saat yatamıyorum aşılamada da kaldırıyorlar ki hemen.. ben doktora sormuştum zaten 1-12 saat arasında tüplere gidiyor kendi tutunarak dedi duruş işte sıvıyla geri akmasın diye ama yumurtaya artık kendi çabalarıyla ulaşacak bi zahmet

Testi yapmaya devam et bı iki üç güne olur bnm 10.gun pik olmuştu tabi herkeste degisiyo ayrıca akıntı geliyo uzayan böyle illaki anlarsın
O benden hiç gelmiyor ki pik gördüğüm zamanlarda da gelmedi sadece ovulayson dönemine girince devamlı beyaz akıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…