- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 39
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Ben bu ay ovu testi falan almadım. Akısına bırakacağım. Zaten olmuyor ki olmuyorTest perilerimle gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu ay ovu testi falan almadım. Akısına bırakacağım. Zaten olmuyor ki olmuyorTest perilerimle gelirim
Aynen bende öyle ne ugrascam bi ay da böyle geçsin bakalımBen bu ay ovu testi falan almadım. Akısına bırakacağım. Zaten olmuyor ki olmuyor
Yaaa bizde aşılama yapicaz adet olmayı bekliyorum insallh olmam da olursam da bizde baslicaz ilaç tedavisi gördünüz mü ilk baştaMerhaba benim eşimde sperm az ve morfoloji çok kötü. Tüp bebeğe başladık
Anladım canım demekki sende farklı oluyor ama dediğim gibi tam pik olana kadar yap aklın kalmasınO benden hiç gelmiyor ki pik gördüğüm zamanlarda da gelmedi sadece ovulayson dönemine girince devamlı beyaz akıntı oluyor
Al işte, böyle manyaklar yüzünden deliriyoruz biz birini okumuştum öyle amuda kalkıyorum eşim ayaklarımdan sallıyor beni diye eşime okumuştum çok mntıklı diyor. Adamları da delirttik artık onlar da normal değil. Allah bizi ıslah etsin kardeşimNe diyon sen ya zuhahaha ben kızımda da amuda kalktıydım adam benle dalga geçmişti hala da geçiyor bu kaybımda da hemen kalkıp helallendiydim tutacağı varsa bi şekil bahane işte. Ama bu ay da amuda kalkacağım hatta ters takla pozisyonu alıp bir müddet kendimi titreteceğim ki iyice gitsinler hahaha M Mavimiresl @dceke
Yav senin de kan beynine üşüşüyor mu peki ondan sonra başımın ağrısından uyuyamıyorum valla yaş 35 ten sonra bu kadar action fazla beeAy bu bennn yastık havaya dikiyorum bende 15-20 dk dizi izliyorum genelde bacaklarım havadayken sıkılıyorum napimmmm
Ayy sonra indiriyorum valla benimde kafam almıyor o kadarını neler yapıypruz yaaa eşlerimiz işi daha kolay biz bide sonrası için ugrasıyoruzAl işte, böyle manyaklar yüzünden deliriyoruz biz birini okumuştum öyle amuda kalkıyorum eşim ayaklarımdan sallıyor beni diye eşime okumuştum çok mntıklı diyor. Adamları da delirttik artık onlar da normal değil. Allah bizi ıslah etsin kardeşim
Yav senin de kan beynine üşüşüyor mu peki ondan sonra başımın ağrısından uyuyamıyorum valla yaş 35 ten sonra bu kadar action fazla bee
Tabi kiii sürecimi sayfam da paylaştım bakabilirsin canım. Aşılama azosperm için zayıf ihtimal olur. Tüp bebek yapmalısın :)Yaaa bizde aşılama yapicaz adet olmayı bekliyorum insallh olmam da olursam da bizde baslicaz ilaç tedavisi gördünüz mü ilk başta
Yaa görmedim bakarım ama doktor dedi bu değerlerle olur tabi %100olucak diye bişey yok ama dedim bı şansımızı deneyelim olmassa tüp bebeğe gideriz ama olur yaa inşallah bizim ilk başta yükselmişti sonradan bı daha düştü dedik belki tekrar yükselir aşılama yaparken allhtan ümit kesilmez inşa seninde sureciin güzel geçerTabi kiii sürecimi sayfam da paylaştım bakabilirsin canım. Aşılama azosperm için zayıf ihtimal olur. Tüp bebek yapmalısın :)
Bu arada bizim sperm 6milyin şuan siizn kaçtıYaa görmedim bakarım ama doktor dedi bu değerlerle olur tabi %100olucak diye bişey yok ama dedim bı şansımızı deneyelim olmassa tüp bebeğe gideriz ama olur yaa inşallah bizim ilk başta yükselmişti sonradan bı daha düştü dedik belki tekrar yükselir aşılama yaparken allhtan ümit kesilmez inşa seninde sureciin güzel geçer
Ya bende sürekli akıntı oluyor zaten. Akıntımın olmadığı gün sayısı çok az. O yüzden de anlayamıyorum zatenCanım eger kasık agrıların olursa bilki yumurtladın eger akıntı gelmeye baslarsa yumurtaların çatlamış demektir ben gerçi iki aydır doktor kontrolünde ilerliyorum ama böyleymiş doktora dedim akıntım vardı çatladı sanırım dedim öyleymiş akıntıyla anlayabilirsiniz demişti
Yapıyorum canım yumurtlamayı görmek de beni motive ediyorAnladım canım demekki sende farklı oluyor ama dediğim gibi tam pik olana kadar yap aklın kalmasın
. Ben gecen ay kupkuruydum yumurtlama testinde pozitif diYa bende sürekli akıntı oluyor zaten. Akıntımın olmadığı gün sayısı çok az. O yüzden de anlayamıyorum zaten
Kuzum bide bende oyleydim bekarken evliyken ilk cocuktan sonra surekli akintim olurdu kizima bi hamile kaldim cok nadir akintim var senelerdir cok rahat ettimYa bende sürekli akıntı oluyor zaten. Akıntımın olmadığı gün sayısı çok az. O yüzden de anlayamıyorum zaten
Hosgeldin kuzumSelaaaam kizlaaarr ben geldiiiiimmmmm
Kusura bakmayın elimde olmadığı için ilgilenemedim sayfamla.. Bir kaç oy önce yanlışlıkla bir konumu silmişim bu nedenle ceza aldım günlerdir bu yüzden giremedim..
Herkesi teker teker hemen ekliyorum kizlaaar mesajları okuyup dönüş yapacağım İnshaAllah
Hoşgeldin.canm günlerdir valla ne oldu dedim merak ettikSelaaaam kizlaaarr ben geldiiiiimmmmm
Kusura bakmayın elimde olmadığı için ilgilenemedim sayfamla.. Bir kaç oy önce yanlışlıkla bir konumu silmişim bu nedenle ceza aldım günlerdir bu yüzden giremedim..
Herkesi teker teker hemen ekliyorum kizlaaar mesajları okuyup dönüş yapacağım İnshaAllah
Canimsinnn hoşbulduk gülommm mesajlara bakıp hemen döneceğim..Hoşgeldin.canm günlerdir valla ne oldu dedim merak ettik