Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne diyon sen ya zuhahaha 😂 ben kızımda da amuda kalktıydım adam benle dalga geçmişti hala da geçiyor 🤭 bu kaybımda da hemen kalkıp helallendiydim 🤣 tutacağı varsa bi şekil bahane işte. Ama bu ay da amuda kalkacağım hatta ters takla pozisyonu alıp bir müddet kendimi titreteceğim ki iyice gitsinler hahaha M Mavimiresl @dceke
Al işte, böyle manyaklar yüzünden deliriyoruz biz 🤣🤣 birini okumuştum öyle amuda kalkıyorum eşim ayaklarımdan sallıyor beni diye 🤣🤣 eşime okumuştum çok mntıklı diyor. Adamları da delirttik artık onlar da normal değil. Allah bizi ıslah etsin kardeşim 😁🤣
Ay bu bennn yastık havaya dikiyorum bende 15-20 dk dizi izliyorum genelde bacaklarım havadayken sıkılıyorum napimmmm🤪🤪😂😂
Yav senin de kan beynine üşüşüyor mu peki 🤣🤣 ondan sonra başımın ağrısından uyuyamıyorum valla yaş 35 ten sonra bu kadar action fazla bee 😁

Al işte, böyle manyaklar yüzünden deliriyoruz biz 🤣🤣 birini okumuştum öyle amuda kalkıyorum eşim ayaklarımdan sallıyor beni diye 🤣🤣 eşime okumuştum çok mntıklı diyor. Adamları da delirttik artık onlar da normal değil. Allah bizi ıslah etsin kardeşim 😁🤣

Yav senin de kan beynine üşüşüyor mu peki 🤣🤣 ondan sonra başımın ağrısından uyuyamıyorum valla yaş 35 ten sonra bu kadar action fazla bee 😁
Ayy sonra indiriyorum valla benimde kafam almıyor o kadarını neler yapıypruz yaaa eşlerimiz işi daha kolay 😂😂 biz bide sonrası için ugrasıyoruz

Tabi kiii sürecimi sayfam da paylaştım bakabilirsin canım. Aşılama azosperm için zayıf ihtimal olur. Tüp bebek yapmalısın :)
Yaa görmedim bakarım ama doktor dedi bu değerlerle olur tabi %100olucak diye bişey yok ama dedim bı şansımızı deneyelim olmassa tüp bebeğe gideriz ama olur yaa inşallah bizim ilk başta yükselmişti sonradan bı daha düştü dedik belki tekrar yükselir aşılama yaparken allhtan ümit kesilmez inşa seninde sureciin güzel geçer

Yaa görmedim bakarım ama doktor dedi bu değerlerle olur tabi %100olucak diye bişey yok ama dedim bı şansımızı deneyelim olmassa tüp bebeğe gideriz ama olur yaa inşallah bizim ilk başta yükselmişti sonradan bı daha düştü dedik belki tekrar yükselir aşılama yaparken allhtan ümit kesilmez inşa seninde sureciin güzel geçer
Bu arada bizim sperm 6milyin şuan siizn kaçtı

Canım eger kasık agrıların olursa bilki yumurtladın eger akıntı gelmeye baslarsa yumurtaların çatlamış demektir ben gerçi iki aydır doktor kontrolünde ilerliyorum ama böyleymiş doktora dedim akıntım vardı çatladı sanırım dedim öyleymiş akıntıyla anlayabilirsiniz demişti
Ya bende sürekli akıntı oluyor zaten. Akıntımın olmadığı gün sayısı çok az. O yüzden de anlayamıyorum zaten :KK43:

Selaaaam kizlaaarr ben geldiiiiimmmmm:KK54::KK36::KK36::KK36:
Kusura bakmayın elimde olmadığı için ilgilenemedim sayfamla.. Bir kaç oy önce yanlışlıkla bir konumu silmişim bu nedenle ceza aldım günlerdir bu yüzden giremedim..

Herkesi teker teker hemen ekliyorum kizlaaar mesajları okuyup dönüş yapacağım İnshaAllah

Ya bende sürekli akıntı oluyor zaten. Akıntımın olmadığı gün sayısı çok az. O yüzden de anlayamıyorum zaten :KK43:
Kuzum bide bende oyleydim bekarken evliyken ilk cocuktan sonra surekli akintim olurdu kizima bi hamile kaldim cok nadir akintim var senelerdir cok rahat ettim

Kusura bakmayın elimde olmadığı için ilgilenemedim sayfamla.. Bir kaç oy önce yanlışlıkla bir konumu silmişim bu nedenle ceza aldım günlerdir bu yüzden giremedim..

Herkesi teker teker hemen ekliyorum kizlaaar mesajları okuyup dönüş yapacağım İnshaAllah
Hosgeldin kuzum

Hoşgeldin.canm günlerdir valla ne oldu dedim merak ettik😘

Kızlar hayırlı geceler. Bugün doktor kontrolum vardı caaağnım yumurtalarımdan bi tanesi 16mm olmuş bana göre çokta büyümemiş. Dr her ihtimale karşı pazar günü değerlendirmemi istedi kendiliğinden çatlarsa diye salı günü tekrar kontrole çağırdı ovitrelle verip vermeyeceğine karar verecekmiş. Bu Sefer olur inşallah 🤲🏼 Avokado muz havuç ne varsa tüketiyırum 😂

X