Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyeceğim kuzum her gün bir sürü test yapıp kör olana kadar bakmaya devam edeceğim unutmayalım biz neydik Kurumazoşist
İyi yap tabi yap hemen paylaş ama, sen inat ediyosun da bence bu iş tamam
Kuzuuuum başladı mı çalışmalar ekşınlar dikşınlar
Bugün itibariyle başlıyor benim reglim uzun sürüyor ya 8.gün tam temzileniyorum. 8, 10 ilişki 11.gün iğne bi aksilik olmazsa. Senin de başladı o zaman
Aynen öyle canım en iyisi ben 2 kez aşılama da yaptım ama sonuç alamadım çikolata kisti yüzünden Kasım ayında da ameliyat oldum 3 yıldır çok fazla yoruldum artık. Sen ne zamandır deniyorsun?
Ben de 2 yıldır uğraşıyorum canım. 2 kayıp, genetik testler, rahim filmi, spermiogram, tedaviler... Ara ara bırakıp dinlendiğim zamanlar da oldu, doğal yolla da olmadı yani. İnşallah bu ay yüzümüz güler artık iğneler için çok olumlu konuşuyorlar ama bakalım ..

Bizim de başladı işte ama ben full çalışma yapmıcam.. tembel teneke olucam bu ay eveksi gün olmuştu ekşın, bugün ptesi ve çarşamba düşünüyorum bitti gitti.. bi rahatlık geldi

Kızlar ben perşembeye kadar yokum buralarda annemlere gitmem gerekiyor tam yumurtlama zamanında gelmiş olucam3 gün öncesine e bakacuk artık ya tutarsa hesabı gün aşırı devam edecekhayırlısı olsun ayrıca venev bence var sende bisiler ama hayırlısı olsun kuzum tek duam bu ay hepimiz mujdelenelim

Sen topla da gel enerjini sonra adamla big bang yapın bakalım bence vardı ama kimyasal geçireceğim hissiyatım o yönde bekleyip göreceğiz. Amin canım müjdeli haberler almak nasip olsun inşallah

Bizim de başladı işte ama ben full çalışma yapmıcam.. tembel teneke olucam bu ay eveksi gün olmuştu ekşın, bugün ptesi ve çarşamba düşünüyorum bitti gitti.. bi rahatlık geldi
Kız zaten biz hep öyle yapıyoz, ne dıkşıncıymışsınız siz arkadaş bizim de aynı günler olacak, hadi sabrınızdan öpeyim gün aşırı devam, salmayın

Kız zaten biz hep öyle yapıyoz, ne dıkşıncıymışsınız siz arkadaş bizim de aynı günler olacak, hadi sabrınızdan öpeyim gün aşırı devam, salmayın
Yaa iğne olduğunda doktor hep üstüste 3-4 gün diyordu yaaa geçen ay ben isyan bayrağını çektim çatladığı gün müsabakadan çekildim hem de dikşının orta yerinde günde iki üç yapan var sen ne diyooorsuun, bizim kepenkler sadece yumurtlarken açılıyor

Amin canım benim inşallah ben de hiç hamile kalamadım daha oda çok canımı sıkıyor. Geçen yıl da eşim de kolon kanseri çıktı 9 ay kadar onunla ilgilendik ameliyattı kemoterapiydi o bittikten sonra tekrar benim tedavime başladık. Hikayelerimiz birbirine ne kadar benziyor

Aa ne kadar da biz biz de de öyle yumurtlama zamanı açılıyor sonra kaçıyoruz

Bende reglimin 3. Günündeyim benimki neyseki erkenden bitiyor reglim 3 gün sürer hep yarın beklerim pztsi calısmalara başlarım bu ay bakalım neler bekliyor bizi

Kızlar yumurtlama 3-4 güne olur herhalde dimi

Eklentiler

• 16501045441881787313104992170355.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 16501047075392725002651842953031.jpg
    187,2 KB · Görüntüleme: 39
Sen topla da gel enerjini sonra adamla big bang yapın bakalım bence vardı ama kimyasal geçireceğim hissiyatım o yönde bekleyip göreceğiz. Amin canım müjdeli haberler almak nasip olsun inşallah
Amin canım benim ya rabbim büyük valla eşim de diyor perşembeye kadar nasi dayanacamsanırsın 3 aylina gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…