-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
İyi yap tabi yapBekleyeceğim kuzum her gün bir sürü test yapıp kör olana kadar bakmaya devam edeceğim unutmayalım biz neydik Kurumazoşist
Bugün itibariyle başlıyorKuzuuuum başladı mı çalışmalar ekşınlar dikşınlar
Ben de 2 yıldır uğraşıyorum canım. 2 kayıp, genetik testler, rahim filmi, spermiogram, tedaviler... Ara ara bırakıp dinlendiğim zamanlar da oldu, doğal yolla da olmadı yani. İnşallah bu ay yüzümüz güler artıkAynen öyle canım en iyisi ben 2 kez aşılama da yaptım ama sonuç alamadım çikolata kisti yüzünden Kasım ayında da ameliyat oldum 3 yıldır çok fazla yoruldum artık. Sen ne zamandır deniyorsun?
Bizim de başladı işte ama ben full çalışma yapmıcam.. tembel teneke olucam bu ayİyi yap tabi yaphemen paylaş ama, sen inat ediyosun da bence bu iş tamam
Bugün itibariyle başlıyorbenim reglim uzun sürüyor ya 8.gün tam temzileniyorum. 8, 10 ilişki 11.gün iğne bi aksilik olmazsa. Senin de başladı o zaman
Ben de 2 yıldır uğraşıyorum canım. 2 kayıp, genetik testler, rahim filmi, spermiogram, tedaviler... Ara ara bırakıp dinlendiğim zamanlar da oldu, doğal yolla da olmadı yani. İnşallah bu ay yüzümüz güler artıkiğneler için çok olumlu konuşuyorlar ama bakalım ..
Sen topla da gel enerjini sonra adamla big bang yapın bakalımKızlar ben perşembeye kadar yokum buralarda annemlere gitmem gerekiyor tam yumurtlama zamanında gelmiş olucam3 gün öncesine e bakacuk artık ya tutarsa hesabı gün aşırı devam edecek hayırlısı olsun ayrıca venev bence var sende bisiler ama hayırlısı olsun kuzum tek duam bu ay hepimiz mujdelenelim
Kız zaten biz hep öyle yapıyoz, ne dıkşıncıymışsınız siz arkadaşBizim de başladı işte ama ben full çalışma yapmıcam.. tembel teneke olucam bu ayeveksi gün olmuştu ekşın, bugün ptesi ve çarşamba düşünüyorum bitti gitti.. bi rahatlık geldi
Yaa iğne olduğunda doktor hep üstüste 3-4 gün diyordu yaaa geçen ay ben isyan bayrağını çektimKız zaten biz hep öyle yapıyoz, ne dıkşıncıymışsınız siz arkadaşbizim de aynı günler olacak, hadi sabrınızdan öpeyim gün aşırı devam, salmayın
Amin canım benim inşallah ben de hiç hamile kalamadım daha oda çok canımı sıkıyor. Geçen yıl da eşim de kolon kanseri çıktı 9 ay kadar onunla ilgilendik ameliyattı kemoterapiydi o bittikten sonra tekrar benim tedavime başladık. Hikayelerimiz birbirine ne kadar benziyorİyi yap tabi yaphemen paylaş ama, sen inat ediyosun da bence bu iş tamam
Bugün itibariyle başlıyorbenim reglim uzun sürüyor ya 8.gün tam temzileniyorum. 8, 10 ilişki 11.gün iğne bi aksilik olmazsa. Senin de başladı o zaman
Ben de 2 yıldır uğraşıyorum canım. 2 kayıp, genetik testler, rahim filmi, spermiogram, tedaviler... Ara ara bırakıp dinlendiğim zamanlar da oldu, doğal yolla da olmadı yani. İnşallah bu ay yüzümüz güler artıkiğneler için çok olumlu konuşuyorlar ama bakalım ..
Aa ne kadar da bizYaa iğne olduğunda doktor hep üstüste 3-4 gün diyordu yaaa geçen ay ben isyan bayrağını çektimçatladığı gün müsabakadan çekildim hem de dikşının orta yerinde günde iki üç yapan var sen ne diyooorsuun, bizim kepenkler sadece yumurtlarken açılıyor
Yumurtlamayi yeni geçtim 4. Günüm adetten yumurtlamaya kadar kullandimHandi döngüdesin suan regliyken basla yumurtlama gününe kadar sonra bırakıyorsun canım
Oh ne güzel ben tam temizlendim diyene kadar 6-7 gün sürüyorBende reglimin 3. Günündeyim benimki neyseki erkenden bitiyor reglim 3 gün sürer hep yarın beklerim pztsi calısmalara başlarımbu ay bakalım neler bekliyor bizi
Kasık agrıların olduysa o zaman yumurtaların çatlıyo demektir canım belkide geliştirmiştir yumurtalarını ondan daha cok hissetmişsindirYumurtlamayi yeni geçtim 4. Günüm adetten yumurtlamaya kadar kullandim
Aman o kadar dayanamamOh ne güzel ben tam temizlendim diyene kadar 6-7 gün sürüyor
Benim ağrılarım 2 gün çok şiddetli oluyor sonra hafifliyor bide çikolata kisti var az çok duymuşsundur ölüm resmenAman o kadar dayanamamztn bide reglim benim hep agrılı geçiyor iğneye gidiyorum iyiki kısa sürüyor valla
Bilen kizlar gelir simdi adetin kaçıncı gunu yapmaya basladinzKızlar yumurtlama 3-4 güne olur herhalde dimi
Lh hormonu birden yükselir böyle hafif hafif kızarıp tekrar silikleşebilir. O yüzden gün vermek doğru olmazKızlar yumurtlama 3-4 güne olur herhalde dimi
Bugün adetimin 10. GünüBilen kizlar gelir simdi adetin kaçıncı gunu yapmaya basladinz
Amin canım benim ya rabbim büyük valla eşim de diyor perşembeye kadar nasi dayanacamSen topla da gel enerjini sonra adamla big bang yapın bakalımbence vardı ama kimyasal geçireceğim hissiyatım o yönde bekleyip göreceğiz. Amin canım müjdeli haberler almak nasip olsun inşallah