Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen benim yalancı çizgileri görmedin değil mi dün varlardı bugün yoklar bir kaç güne düşerim buralara ha bu arada söyleyeyim kesinlikle gebe değilim muhtemelen kimyasal ya da testler hatalı
Yakin olsak seni kolundan tutup ben goturcem kan verdirmeye 😂 yalanci cizgi deme sunlara bebis olacak

Yakin olsak seni kolundan tutup ben goturcem kan verdirmeye 😂 yalanci cizgi deme sunlara bebis olacak
Olduğunu hissetsem inan durmam ne bat ı biliyorum ne yumurtamın ne ara çatladığını. Vücudumda bi anormallik var ama bebekten değil tutunamadı muhtemelen

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@MaviHayallerim2 yıl
@AryaEvaninAnnesi12 Nisan2 ay
@Genckading18 Mart14 Nisan14 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
@merlince30
Mart
30 Nisan8 ay
@Papatyamveben-Mavi4
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
@E L B A2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@Mucize13575 Nisan2 Mayıs1 yıl
partalina_ partalina_ 7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
@okyanus_es3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@LadyRuby9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
R Random3 9
Nisan
5 Mayıs21 ay
@Dua46149
Nisan
6 Mayıs1 yıl
@Gzmyts537
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
@Elif_edanur_61_619
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
@ZeyElif7
Nİsan
3-7 Mayıs4 yıl
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
M Mavimiresl 10 Nisan8 Mayıs3 ay
@Svgidrmzz10 Mayıs1 yıl
Bat 15 Mayıs 🌸

Öyle valla canım düşünmen yeter 🙏🏻🤗 bu kadar uğramaya işe de yarar inşallah bu son zaten yine sonuç alamazsam bir süre elimi ayağımı çekmeyi düşünüyorum herşeyden 🙏🏻
Aynı durumdayız. Benim için de bu ay son. İğneyi de denemedik demeyelim diye bu ay devam ettim. Olmazsa artık süresiz bi şekilde çekilicem köşeme, biraz kendime dönücem biraz. İnşallah hayırlısı olsun 🙏
Hamile olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂 resmiyette yok be kuzum fotoda kandırıcı çizgiler mevcut. Testler dalga geçti resmen
Kanıtlamadan inanmam 🤣 bana kapı gibi HCG sonucu lazım. Nasıl durabiliyosun bu çizgileri görüp de delirtme beni yarın sabah ilk iş kan vermek marş marş

Aynı durumdayız. Benim için de bu ay son. İğneyi de denemedik demeyelim diye bu ay devam ettim. Olmazsa artık süresiz bi şekilde çekilicem köşeme, biraz kendime dönücem biraz. İnşallah hayırlısı olsun 🙏

Kanıtlamadan inanmam 🤣 bana kapı gibi HCG sonucu lazım. Nasıl durabiliyosun bu çizgileri görüp de delirtme beni yarın sabah ilk iş kan vermek marş marş
Bekleyeceğim kuzum her gün bir sürü test yapıp kör olana kadar bakmaya devam edeceğim unutmayalım biz neydik Kurumazoşist 😂

Kuzuuuum başladı mı çalışmalar ekşınlar dikşınlar 🤓🤓🤓

Aynen öyle canım en iyisi ben 2 kez aşılama da yaptım ama sonuç alamadım çikolata kisti yüzünden Kasım ayında da ameliyat oldum 3 yıldır çok fazla yoruldum artık. Sen ne zamandır deniyorsun?

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@MaviHayallerim2 yıl
@AryaEvaninAnnesi12 Nisan2 ay
@Genckading18 Mart14 Nisan14 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan