-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Çok teşekkür ederim canım benim sende o kadar uğraştınOhh iyi bari tamam kuzum gözün aydın o zaman
Çok teşekkür ederim canım benim valla bende rahatladım sonunda içim hiç rahat değildi diğer aya kalacak diyeÇok sevindim canım
Yakin olsak seni kolundan tutup ben goturcem kan verdirmeyeSen benim yalancı çizgileri görmedin değil mi dün varlardı bugün yoklar bir kaç güne düşerim buralara ha bu arada söyleyeyim kesinlikle gebe değilim muhtemelen kimyasal ya da testler hatalı
Ne demek, keşke sonuca da ulaştırabilseydim. Neyse ki hallolduÇok teşekkür ederim canım benim sende o kadar uğraştın
Öyle valla canım düşünmen yeterNe demek, keşke sonuca da ulaştırabilseydim. Neyse ki halloldu
Suanlik sadece hayiti deneyeyim dedim de kasık ağrım oluyor ama bununn etkisi miKullan istersen aslan pencesiyle al bende gebelik olmadı ama hormonları dengeliyor en azından
Olduğunu hissetsem inan durmam ne bat ı biliyorum ne yumurtamın ne ara çatladığını. Vücudumda bi anormallik var ama bebekten değil tutunamadı muhtemelenYakin olsak seni kolundan tutup ben goturcem kan verdirmeyeyalanci cizgi deme sunlara bebis olacak
Hamile olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamamAaaa resmen var ama yahuniye kan vermedin ki? Gelme buraya istemiyoz seni
Handi döngüdesin suan regliyken basla yumurtlama gününe kadar sonra bırakıyorsun canımSuanlik sadece hayiti deneyeyim dedim de kasık ağrım oluyor ama bununn etkisi mi
Sanmıyorum canım o çizgiler dün vardı bugün yok oldu resmenHamilemisin canım cıkmıs çizgiler
Hayirlisi olsun bende yarin aksam basliycam calismalara ovulasyon testi de gelmis olur bi bakarim nedir ne degildir ne zaman yumurtluycam falanSanmıyorum canım o çizgiler dün vardı bugün yok oldu resmen
Amin canım hayırlısı. Ben de geliyorum ardınızdanHayirlisi olsun bende yarin aksam basliycam calismalara ovulasyon testi de gelmis olur bi bakarim nedir ne degildir ne zaman yumurtluycam falan
Sen kal oldugun yerde aşkoAmin canım hayırlısı. Ben de geliyorum ardınızdangüzel yumoşlar yapın
Bat 15 MayısEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl partalina_ 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl R Random3 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl @Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay M Mavimiresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl
Aynı durumdayız. Benim için de bu ay son. İğneyi de denemedik demeyelim diye bu ay devam ettim. Olmazsa artık süresiz bi şekilde çekilicem köşeme, biraz kendime dönücem biraz. İnşallah hayırlısı olsunÖyle valla canım düşünmen yeterbu kadar uğramaya işe de yarar inşallah bu son zaten yine sonuç alamazsam bir süre elimi ayağımı çekmeyi düşünüyorum herşeyden
Kanıtlamadan inanmamHamile olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamamresmiyette yok be kuzum fotoda kandırıcı çizgiler mevcut. Testler dalga geçti resmen
Bekleyeceğim kuzum her gün bir sürü test yapıp kör olana kadar bakmaya devam edeceğim unutmayalım biz neydik KurumazoşistAynı durumdayız. Benim için de bu ay son. İğneyi de denemedik demeyelim diye bu ay devam ettim. Olmazsa artık süresiz bi şekilde çekilicem köşeme, biraz kendime dönücem biraz. İnşallah hayırlısı olsun
Kanıtlamadan inanmambana kapı gibi HCG sonucu lazım. Nasıl durabiliyosun bu çizgileri görüp de delirtme beni yarın sabah ilk iş kan vermek marş marş
Kuzuuuum başladı mı çalışmalar ekşınlar dikşınlarAynı durumdayız. Benim için de bu ay son. İğneyi de denemedik demeyelim diye bu ay devam ettim. Olmazsa artık süresiz bi şekilde çekilicem köşeme, biraz kendime dönücem biraz. İnşallah hayırlısı olsun
Kanıtlamadan inanmambana kapı gibi HCG sonucu lazım. Nasıl durabiliyosun bu çizgileri görüp de delirtme beni yarın sabah ilk iş kan vermek marş marş
Aynen öyle canım en iyisi ben 2 kez aşılama da yaptım ama sonuç alamadım çikolata kisti yüzünden Kasım ayında da ameliyat oldum 3 yıldır çok fazla yoruldum artık. Sen ne zamandır deniyorsun?Aynı durumdayız. Benim için de bu ay son. İğneyi de denemedik demeyelim diye bu ay devam ettim. Olmazsa artık süresiz bi şekilde çekilicem köşeme, biraz kendime dönücem biraz. İnşallah hayırlısı olsun
18nisan adet yumurtlama 4mayisEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl partalina_ 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl R Random3 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl @Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay M Mavimiresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl