Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen benim yalancı çizgileri görmedin değil mi dün varlardı bugün yoklar bir kaç güne düşerim buralara ha bu arada söyleyeyim kesinlikle gebe değilim muhtemelen kimyasal ya da testler hatalı
Yakin olsak seni kolundan tutup ben goturcem kan verdirmeye yalanci cizgi deme sunlara bebis olacak

Yakin olsak seni kolundan tutup ben goturcem kan verdirmeye yalanci cizgi deme sunlara bebis olacak
Olduğunu hissetsem inan durmam ne bat ı biliyorum ne yumurtamın ne ara çatladığını. Vücudumda bi anormallik var ama bebekten değil tutunamadı muhtemelen

Bat 15 Mayıs

Öyle valla canım düşünmen yeter bu kadar uğramaya işe de yarar inşallah bu son zaten yine sonuç alamazsam bir süre elimi ayağımı çekmeyi düşünüyorum herşeyden
Aynı durumdayız. Benim için de bu ay son. İğneyi de denemedik demeyelim diye bu ay devam ettim. Olmazsa artık süresiz bi şekilde çekilicem köşeme, biraz kendime dönücem biraz. İnşallah hayırlısı olsun
Hamile olmadığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam resmiyette yok be kuzum fotoda kandırıcı çizgiler mevcut. Testler dalga geçti resmen
Kanıtlamadan inanmam bana kapı gibi HCG sonucu lazım. Nasıl durabiliyosun bu çizgileri görüp de delirtme beni yarın sabah ilk iş kan vermek marş marş

Bekleyeceğim kuzum her gün bir sürü test yapıp kör olana kadar bakmaya devam edeceğim unutmayalım biz neydik Kurumazoşist

Kuzuuuum başladı mı çalışmalar ekşınlar dikşınlar

Aynen öyle canım en iyisi ben 2 kez aşılama da yaptım ama sonuç alamadım çikolata kisti yüzünden Kasım ayında da ameliyat oldum 3 yıldır çok fazla yoruldum artık. Sen ne zamandır deniyorsun?

18nisan adet yumurtlama 4mayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…