Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A ad000 tatlım iyi haber sarıyıldız eczanesini aradım onlarda varmış. Kotası dolu olduğu için özel olarak verebiliyormuş zaten. Forum yaşam acil kapısının yanında

Bende katılıyoruumm
Bat 30 Mayıs
Beklenen süre 1 yıl

Yok canım ne kusuru o kadar uğraştın çok teşekkür ederim adanaya baktırıyorum şimdi diğer ay kullanacam artık ne yapalım
Tatlım hemen görürsün inşallah. Benim eczacım aradı, depoya gelmiş. Hemen haber bekliyor, başkası almadan haber verin dedi. Ayırın diyeyim mi napayım?

Yok canım ne kusuru o kadar uğraştın çok teşekkür ederim adanaya baktırıyorum şimdi diğer ay kullanacam artık ne yapalım
Dost eczanesi yenieşhirde eğriçam mh. sultaşa otelinin çaprazında ASM nin yanı. Numarasına internetten bakabilirsin. Alacaksan ben hemen arar söylerim bekletin gelip alacak diye

Tatlım hemen görürsün inşallah. Benim eczacım aradı, depoya gelmiş. Hemen haber bekliyor, başkası almadan haber verin dedi. Ayırın diyeyim mi napayım?
Ay canım bende şimdi yazmak için geldim adana da buldum birazdan gönderecekler çok sağol

Ohh iyi bari tamam kuzum gözün aydın o zaman
Sen benim yalancı çizgileri görmedin değil mi dün varlardı bugün yoklar bir kaç güne düşerim buralara ha bu arada söyleyeyim kesinlikle gebe değilim muhtemelen kimyasal ya da testler hatalı

Eklentiler

• DB6A939F-334E-4912-B113-19B96C67A215.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 59
Sen benim yalancı çizgileri görmedin değil mi dün varlardı bugün yoklar bir kaç güne düşerim buralara ha bu arada söyleyeyim kesinlikle gebe değilim muhtemelen kimyasal ya da testler hatalı
Aaaa resmen var ama yahu niye kan vermedin ki? Gelme buraya istemiyoz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…