Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyeceğim kuzum her gün bir sürü test yapıp kör olana kadar bakmaya devam edeceğim unutmayalım biz neydik Kurumazoşist 😂
İyi yap tabi yap 🤣 hemen paylaş ama, sen inat ediyosun da bence bu iş tamam 😍
Kuzuuuum başladı mı çalışmalar ekşınlar dikşınlar 🤓🤓🤓
Bugün itibariyle başlıyor 😍 benim reglim uzun sürüyor ya 8.gün tam temzileniyorum. 8, 10 ilişki 11.gün iğne bi aksilik olmazsa. Senin de başladı o zaman 😉
Aynen öyle canım en iyisi ben 2 kez aşılama da yaptım ama sonuç alamadım çikolata kisti yüzünden Kasım ayında da ameliyat oldum 3 yıldır çok fazla yoruldum artık. Sen ne zamandır deniyorsun?
Ben de 2 yıldır uğraşıyorum canım. 2 kayıp, genetik testler, rahim filmi, spermiogram, tedaviler... Ara ara bırakıp dinlendiğim zamanlar da oldu, doğal yolla da olmadı yani. İnşallah bu ay yüzümüz güler artık 🥰 iğneler için çok olumlu konuşuyorlar ama bakalım ..

Bugün itibariyle başlıyor 😍 benim reglim uzun sürüyor ya 8.gün tam temzileniyorum. 8, 10 ilişki 11.gün iğne bi aksilik olmazsa. Senin de başladı o zaman 😉

Ben de 2 yıldır uğraşıyorum canım. 2 kayıp, genetik testler, rahim filmi, spermiogram, tedaviler... Ara ara bırakıp dinlendiğim zamanlar da oldu, doğal yolla da olmadı yani. İnşallah bu ay yüzümüz güler artık 🥰 iğneler için çok olumlu konuşuyorlar ama bakalım ..
Bizim de başladı işte ama ben full çalışma yapmıcam.. tembel teneke olucam bu ay 🤓 eveksi gün olmuştu ekşın, bugün ptesi ve çarşamba düşünüyorum bitti gitti.. bi rahatlık geldi 😜

Kızlar ben perşembeye kadar yokum buralarda annemlere gitmem gerekiyor tam yumurtlama zamanında gelmiş olucam🤣3 gün öncesine e bakacuk artık ya tutarsa hesabı gün aşırı devam edecek🤣🤣🤣hayırlısı olsun ayrıca venev bence var sende bisiler ama hayırlısı olsun kuzum tek duam bu ay hepimiz mujdelenelim🤗🤲🥰😍

Kızlar ben perşembeye kadar yokum buralarda annemlere gitmem gerekiyor tam yumurtlama zamanında gelmiş olucam🤣3 gün öncesine e bakacuk artık ya tutarsa hesabı gün aşırı devam edecek🤣🤣🤣hayırlısı olsun ayrıca venev bence var sende bisiler ama hayırlısı olsun kuzum tek duam bu ay hepimiz mujdelenelim🤗🤲🥰😍
Sen topla da gel enerjini sonra adamla big bang yapın bakalım 🤭 bence vardı ama kimyasal geçireceğim hissiyatım o yönde bekleyip göreceğiz. Amin canım müjdeli haberler almak nasip olsun inşallah

Bizim de başladı işte ama ben full çalışma yapmıcam.. tembel teneke olucam bu ay 🤓 eveksi gün olmuştu ekşın, bugün ptesi ve çarşamba düşünüyorum bitti gitti.. bi rahatlık geldi 😜
Kız zaten biz hep öyle yapıyoz, ne dıkşıncıymışsınız siz arkadaş 🤣🤣 bizim de aynı günler olacak, hadi sabrınızdan öpeyim gün aşırı devam, salmayın 😁

Kız zaten biz hep öyle yapıyoz, ne dıkşıncıymışsınız siz arkadaş 🤣🤣 bizim de aynı günler olacak, hadi sabrınızdan öpeyim gün aşırı devam, salmayın 😁
Yaa iğne olduğunda doktor hep üstüste 3-4 gün diyordu yaaa geçen ay ben isyan bayrağını çektim 🤣 çatladığı gün müsabakadan çekildim hem de dikşının orta yerinde 🤣🤣 günde iki üç yapan var sen ne diyooorsuun, bizim kepenkler sadece yumurtlarken açılıyor 😆

Amin canım benim inşallah ben de hiç hamile kalamadım daha oda çok canımı sıkıyor. Geçen yıl da eşim de kolon kanseri çıktı 9 ay kadar onunla ilgilendik ameliyattı kemoterapiydi o bittikten sonra tekrar benim tedavime başladık. Hikayelerimiz birbirine ne kadar benziyor 🙏🏻

Yaa iğne olduğunda doktor hep üstüste 3-4 gün diyordu yaaa geçen ay ben isyan bayrağını çektim 🤣 çatladığı gün müsabakadan çekildim hem de dikşının orta yerinde 🤣🤣 günde iki üç yapan var sen ne diyooorsuun, bizim kepenkler sadece yumurtlarken açılıyor 😆
Aa ne kadar da biz 🤣🤣🤣 biz de de öyle yumurtlama zamanı açılıyor sonra kaçıyoruz 🤣🤣

Bende reglimin 3. Günündeyim benimki neyseki erkenden bitiyor reglim 3 gün sürer hep yarın beklerim pztsi calısmalara başlarım 🤣🤣🤣😂😂 bu ay bakalım neler bekliyor bizi

Kızlar yumurtlama 3-4 güne olur herhalde dimi 🥴

Eklentiler

• 16501045441881787313104992170355.jpg
    16501045441881787313104992170355.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 16501047075392725002651842953031.jpg
    16501047075392725002651842953031.jpg
    187,2 KB · Görüntüleme: 39
Sen topla da gel enerjini sonra adamla big bang yapın bakalım 🤭 bence vardı ama kimyasal geçireceğim hissiyatım o yönde bekleyip göreceğiz. Amin canım müjdeli haberler almak nasip olsun inşallah
Amin canım benim ya rabbim büyük valla eşim de diyor perşembeye kadar nasi dayanacam🤣🤣🤣🤣sanırsın 3 aylina gittim

X