- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Ayy İn şa Allah..valla bazen düşünüyorum tıkalı olsa belkide sevinirim..en azından bilerim neden hamile kalamıyorum..doktor ondan film istemiş bendenİnşallah temiz çıkar bende randevu alacağım ama bence benim tıkali gibi hissediyorum dışarıdan çok belirgin oluyor tüplerm aynada baktığımda çok şiş ve belirgin
Kız gün aşırı başladık bizde dün oldu bugün evind edegilim malesef yarın akşam degerlendirecez sonra pazartesi çarşamba napim bu ay şansa birakmim değerlendirin istiyorum
Bence güzel adet günü benim 158 di 7 gün sonra 7 binlerdeydi gayet iyi ben keseyi alttan 7 binlerde gördüm o kişiden kişiye değişir gayet iyi bebeğim hayırlı olsun sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallah RabbimArkadaslar selam
Salı günü doktor kontrolüm vardı kese henüz oluşmamış bu ctesi günü için tekrar gel dedi.
Ben pazartesi günü kan testi yaptırmıştım, 317 çıkmıştı, bugünde yaptırdım 1774,6 çıktı 3 gün arayla yani bu sonuçlar.
Sizce yükselme normal mi? Ctesi kese gözükür mü ne diyorsunuz?
Yaa cok işe yarayan var bende bu ay kullandim umutlanmistmBen daha önce kullanmıştım. Hiç bir işe yaramadı. Onun yerine soğan suyu öneririm. Gebe kalmaya çok etkili
Bu ay bende denedim olumlu sonuç alan cok var adet sancimi azaltti bayağı ama gebelikte ise yarar mi kiCanım ben kullandım ama bir sonuç alamadım maalesef. 3 ay boyunca adetin 5. Günü başlayıp 15 gün sabahları hayıt otu aslan pençesi civanperçemi beraber demleyip içmiştim
Merhaba canımEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl R Random3 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ayZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay @miresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl
Haklısın insan öyle düşünmek istiyor ama bazen film esnasında açılmazsa ameliyat ile açıyorlarAyy İn şa Allah..valla bazen düşünüyorum tıkalı olsa belkide sevinirim..en azından bilerim neden hamile kalamıyorum..doktor ondan film istemiş benden
Aslında doktorum ctesi gününe kadar kan verme bi kontrol edelim eğer göremessek keseyi artışa bakarız demişti ama dayanamadım yaptırdım dün en azından ona da referans olmuş olurBence güzel adet günü benim 158 di 7 gün sonra 7 binlerdeydi gayet iyi ben keseyi alttan 7 binlerde gördüm o kişiden kişiye değişir gayet iyi bebeğim hayırlı olsun sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallah Rabbim
Bence güzel adet günü benim 158 di 7 gün sonra 7 binlerdeydi gayet iyi ben keseyi alttan 7 binlerde gördüm o kişiden kişiye değişir gayet iyi bebeğim hayırlı olsun sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallah Rabbim
Evet canım çoğu kişide işe yarıyor dene bence birBu ay bende denedim olumlu sonuç alan cok var adet sancimi azaltti bayağı ama gebelikte ise yarar mi ki
Ooo çalışmalar başlamısKız gün aşırı başladık bizde dün oldu bugün evind edegilim malesef yarın akşam degerlendirecez sonra pazartesi çarşamba napim bu ay şansa birakmim değerlendirin istiyorum
Kullan istersen aslan pencesiyle al bende gebelik olmadı ama hormonları dengeliyor en azındanKızlar hayıt tohumu kullanan var mi aranizda
Bende de sogan suyu tam tersi kist yapmıştı 20 gün kanamam oldu sadece bir bardak içmiştim doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıstımBen daha önce kullanmıştım. Hiç bir işe yaramadı. Onun yerine soğan suyu öneririm. Gebe kalmaya çok etkili
O kadar kötü düşünme..Ufacık yapışkanlık varsa bile..engellıyormuşHaklısın insan öyle düşünmek istiyor ama bazen film esnasında açılmazsa ameliyat ile açıyorlar
Tamam canım çok teşekkür ederim bende şimdi Erdemliye gidiyorum gözüm burda olacak
Hadi inşallah bulur hallederiz bugünTamam canım çok teşekkür ederim bende şimdi Erdemliye gidiyorum gözüm burda olacak