Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh ne güzel valla senin kafan rahat olacak benim ailem bile uzakta tek başıma nasıl bakacam diye içimde korku da yok değildi ama 3 yıldır deneyince artık olsun da her türlü bakarım moduna girdim
İnanki 2 cocuk buyuttum annem 20 dakika ilerimde kayinvalidemde üst kattaydi 3 bucuk yas var aralarinda hasta bile olsam yanima alip ikisini hastaneye gidiyordum kimsede bir gün bakmadi annem zaten calisan bi insandi ama kayınvalidem de bir gunde birak bana git isini gör demedi hiç korkma gayette rahat büyütürsün kızım 3 yaşındayken baska yere tasindim bebek olursa yine yanlizim

Ay bu daha kötüymüş valla Allah yardımcımız olsun

kızlar merhaba, Beni e ekler misiniz? ben bu ay Femara kullanıyorum. İnşallah Mayıs ayında güzel haberler alırım. Çatlama iğnesinin tarihine göre değişecek ama BAT 1 Mayıs sayılabilir. 2 yıldır bekliyorum bebeğimi, 2 kaybım var. Kötü şeylerden konuşup can sıkmayayım. Bu sefer her şey çok güzel olsun hepimiz için...

Bana da doktor smdi letu verdi letu femara aynıymıs galiba yan etki vs yaptımı bide yumurta kontrolüne gittinizmi

Bana da doktor smdi letu verdi letu femara aynıymıs galiba yan etki vs yaptımı bide yumurta kontrolüne gittinizmi
ben daha önce de 2 kez Femara ile hamile kalmıştım. Bende baş ağrısı dışında yan etki yapmıyor. Biraz da duygusal oluyorum :) 16 Nisan da gidicem yumurta kontrolüne genellikle o gün çatlama üğnesi veriyor. umarım büyümüş olurlar...

. Hosgeldin canim guzel seyler dusunelim guzel olsun Rabbim bidaha o gunleri yasatmasin sana

Bana da klomen duygusal yapmıstı sürekli aglıyodum bi anda geçiyodu sonra bakalım ins letuyla bu ay kalırım gelişssin yumuşlar ins canım büyürler stres yapma yeterki

S sultansultan90 sen ilk kez mi kullanacaksın?

inşallah canım, artık daha az stress yapıyorum sanırım. sen ne kadar zamandır bekliyorsun?
10. Aydır bekliyorum canım bie sorunumuz yokmus eşimdede yok düzenli adet de görüyorum sadece doktor stres yaptıgımı söylüyor bazen stresten yumurtaların gelişimini etkiliyormusum bakalım sen peki

Hep beraber ogreniriz bebislerimizi testlerimizi atariz buraya ben bu ay ovulasyon siparis verdim takip etmek istiyorum gün gün bakalim ne zaman gelir
Hızlı sipariş olanı seçeydin canım gelir hemen ben bu ayda kullanmıcam ztn doktor kontorlünde ilerlicez gene doktor adetin bitiminden itibaren baslayın ddi ilişkiye

Ben de daha önce letu kullanmıştım canım 2 yıl önce kullandım yan etki hatırlamıyorum. Bana da doktor gonal-f 900 iğne yazdı yarın başlamam gerek ama Mersinin hiç bir yerinde bulamıyorum diğer aya kaldı sanırım
Kızlar doktordan çıktım bu sefer letu verdi günde iki kez 5 gün kullan dedi çarşamba gel dedi coraspin verdi bide magnezyum yazdı

E doktora söyleseydin kendileri tedarik edemiyormu tüh yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…