- Konu Sahibi My_Moonlight06
Söyledim canım bulmaya bak bulamazsan önümüzde ki ay başlarsın dedi kaldım böyle yarın tek tek eczaneleri arayacamE doktora söyleseydin kendileri tedarik edemiyormu tüh yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyledim canım bulmaya bak bulamazsan önümüzde ki ay başlarsın dedi kaldım böyle yarın tek tek eczaneleri arayacamE doktora söyleseydin kendileri tedarik edemiyormu tüh yaa
Aa sen de mi mersindesin? Sen aşılama yaptıracaktın dimi? İlginç ama gonalf çok kullanılan bir ilaç neden yok ki doktorun kim, nereye gidiyorsun?Ben de daha önce letu kullanmıştım canım 2 yıl önce kullandım yan etki hatırlamıyorum. Bana da doktor gonal-f 900 iğne yazdı yarın başlamam gerek ama Mersinin hiç bir yerinde bulamıyorum diğer aya kaldı sanırım
bizde de sorun yok aslında ama hiç femarasız hamile kalamadım. sen ilacını düzenli al, hayırlısını dile. düşünmemeye çalış demiycem öyle bişey yok çünkü biliyorum :)10. Aydır bekliyorum canım bie sorunumuz yokmus eşimdede yok düzenli adet de görüyorum sadece doktor stres yaptıgımı söylüyor bazen stresten yumurtaların gelişimini etkiliyormusum bakalım sen peki
Sagol canım benim evet maalesef stres yapmıyorum desemde yapıyorum aslında bu ay insallah gebe kalırızbizde de sorun yok aslında ama hiç femarasız hamile kalamadım. sen ilacını düzenli al, hayırlısını dile. düşünmemeye çalış demiycem öyle bişey yok çünkü biliyorum :)
Evet canım Ctiy Hospital a gidiyorum canım Türkan hanıma bu hafta bir sıkıntı varmış o yüzden bulunmuyor rapor da çıkmadı zaten çatlatma iğnesiyle beraber 2200 lira tutuyor. Aşılama tedavisi değil ama yumurta takibi şeklinde olacak Sende mi mersindesinAa sen de mi mersindesin? Sen aşılama yaptıracaktın dimi? İlginç ama gonalf çok kullanılan bir ilaç neden yok ki doktorun kim, inereye gidiyorsun?
Evet, ben forum yaşama gidiyorum Ahmet ışıktan a. Çok haklısın benim de çatlatmayla ve muayeneyle birlikte 1300 TL'yi falan buldu. Bizim ikinci evliliklerimiz, önceden çocuk olduğu için bana da rapor çıkmıyor. Sana neden çıkmıyor? Var mı başka çocuk?Evet canım Ctiy Hospital a gidiyorum canım Türkan hanıma bu hafta bir sıkıntı varmış o yüzden bulunmuyor rapor da çıkmadı zaten çatlatma iğnesiyle beraber 2200 lira tutuyor. Aşılama tedavisi değil ama yumurta takibi şeklinde olacak Sende mi mersindesin
Ben bu ilacı 2020 yılında raporlu almıştım raporu 2 yıllık çıkarmışlar üniversite hastanesiydi o şimdi raporlu göründüğüm için yeni rapor çıkaramıyorlar. Birde ilacı da bulamadım ilk olacak daha 3 yıldır tedavi görüyorumEvet, ben forum yaşama gidiyorum Ahmet ışıktan a. Çok haklısın benim de çatlatmayla ve muayeneyle birlikte 1300 TL'yi falan buldu. Bizim ikinci evliliklerimiz, önceden çocuk olduğu için bana da rapor çıkmıyor. Sana neden çıkmıyor? Var mı başka çocuk?
Hımmm sonrasını düşünmeden yapıyorlar işte biz de tecrübesiz olunca farketmiyoruz. Sağlık olsun.. ne zaman başlaman gerekiyor iğneye? Yarın ben de buradaki eczanelere sorayım. Evimin ön tarafında 4-5 eczane varBen bu ilacı 2020 yılında raporlu almıştım raporu 2 yıllık çıkarmışlar üniversite hastanesiydi o şimdi raporlu göründüğüm için yeni rapor çıkaramıyorlar. Birde ilacı da bulamadım ilk olacak daha 3 yıldır tedavi görüyorum
Canım ben konunu gözyaşları içinde okumuştum. Gebelik haberine çok sevindim rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallahHiç benim hikayemi okudunuz mu ? Cennet kuşu arya hikayesi yazın aramaya.
Niye bu kadar vazgeçiyorsunuz ki ben yine hayaller kuruyor yine umut ediyorum. Bir yerlerde birileri benim kızımı öldürdü ama onların hatasından sadece 1 cenaze olacak. Onların beni öldürmesine izin vermeyeceğim.
Yine kaybedebilir yine erken doğabilir başka şeyler olabilir ama bu benim kadere karşı savaşımı durdurmayacak
Normalde yarın başlamam gerekiyordu ama doktora mesaj attım yarın bulup cumartesi günü başlasam olur mu dedim tamam dedi. Çok teşekkür ederim canım ya bende bir Erdemliye gideceğimHımmm sonrasını düşünmeden yapıyorlar işte biz de tecrübesiz olunca farketmiyoruz. Sağlık olsun.. ne zaman başlaman gerekiyor iğneye? Yarın ben de buradaki eczanelere sorayım. Evimin ön tarafında 4-5 eczane var
Bende bugün gittim pko kist hormonlar herşeyim normal rahim filmi istedi daha sonra klomen e başlarız dediDoktordan geldim..benden rahim filmi istedi..
İyi bari henüz geç kalmamışsın. Ben yarın sabah kendi eczacımı arar sorarım, o bulamazsa gider diğerlerine de sorarım. Haber veririm buradan yarın sana. Hadi inşallah bi faydam dokunurNormalde yarın başlamam gerekiyordu ama doktora mesaj attım yarın bulup cumartesi günü başlasam olur mu dedim tamam dedi. Çok teşekkür ederim canım ya bende bir Erdemliye gideceğim
Ben haftaya çektirecem İn şa AllahBende bugün gittim pko kist hormonlar herşeyim normal rahim filmi istedi daha sonra klomen e başlarız dedi
İnşallah temiz çıkar bende randevu alacağım ama bence benim tıkali gibi hissediyorum dışarıdan çok belirgin oluyor tüplerm aynada baktığımda çok şiş ve belirginBen haftaya çektirecem İn şa Allah
Tamamdır canım teşekkür ederim bu ayda böyle olsun hayırlısıyla gelsin bebisler inşallahDene canım ovülasyon testleriyle strese girmemiş olursun adet bitti ilişki girdin sonra 3. Günü tekrar sonra 2. Gün sonra gene aynı şekilde 3-2-3-2 tamamla pcoslular için 21. Gün bide doktor mfk yöntemi
Ben daha önce kullanmıştım. Hiç bir işe yaramadı. Onun yerine soğan suyu öneririm. Gebe kalmaya çok etkiliKızlar hayıt tohumu kullanan var mi aranizda
Çok sevindim canım çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inşallah haberleşiriz yarınİyi bari henüz geç kalmamışsın. Ben yarın sabah kendi eczacımı arar sorarım, o bulamazsa gider diğerlerine de sorarım. Haber veririm buradan yarın sana. Hadi inşallah bi faydam dokunur
Canım ben kullandım ama bir sonuç alamadım maalesef. 3 ay boyunca adetin 5. Günü başlayıp 15 gün sabahları hayıt otu aslan pençesi civanperçemi beraber demleyip içmiştimKızlar hayıt tohumu kullanan var mi aranizda