Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de daha önce letu kullanmıştım canım 2 yıl önce kullandım yan etki hatırlamıyorum. Bana da doktor gonal-f 900 iğne yazdı yarın başlamam gerek ama Mersinin hiç bir yerinde bulamıyorum diğer aya kaldı sanırım 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Aa sen de mi mersindesin? Sen aşılama yaptıracaktın dimi? İlginç ama gonalf çok kullanılan bir ilaç neden yok ki 🙄 doktorun kim, nereye gidiyorsun?

10. Aydır bekliyorum canım bie sorunumuz yokmus eşimdede yok düzenli adet de görüyorum sadece doktor stres yaptıgımı söylüyor bazen stresten yumurtaların gelişimini etkiliyormusum bakalım sen peki
bizde de sorun yok aslında ama hiç femarasız hamile kalamadım. sen ilacını düzenli al, hayırlısını dile. düşünmemeye çalış demiycem öyle bişey yok çünkü biliyorum :)

bizde de sorun yok aslında ama hiç femarasız hamile kalamadım. sen ilacını düzenli al, hayırlısını dile. düşünmemeye çalış demiycem öyle bişey yok çünkü biliyorum :)
Sagol canım benim evet maalesef stres yapmıyorum desemde yapıyorum aslında bu ay insallah gebe kalırız 🙏🙏🙏

Aa sen de mi mersindesin? Sen aşılama yaptıracaktın dimi? İlginç ama gonalf çok kullanılan bir ilaç neden yok ki 🙄 doktorun kim, inereye gidiyorsun?
Evet canım Ctiy Hospital a gidiyorum canım Türkan hanıma bu hafta bir sıkıntı varmış o yüzden bulunmuyor rapor da çıkmadı zaten çatlatma iğnesiyle beraber 2200 lira tutuyor. Aşılama tedavisi değil ama yumurta takibi şeklinde olacak 🤷🏻‍♀️ Sende mi mersindesin

Evet canım Ctiy Hospital a gidiyorum canım Türkan hanıma bu hafta bir sıkıntı varmış o yüzden bulunmuyor rapor da çıkmadı zaten çatlatma iğnesiyle beraber 2200 lira tutuyor. Aşılama tedavisi değil ama yumurta takibi şeklinde olacak 🤷🏻‍♀️ Sende mi mersindesin
Evet, ben forum yaşama gidiyorum Ahmet ışıktan a. Çok haklısın benim de çatlatmayla ve muayeneyle birlikte 1300 TL'yi falan buldu. Bizim ikinci evliliklerimiz, önceden çocuk olduğu için bana da rapor çıkmıyor. Sana neden çıkmıyor? Var mı başka çocuk?

Evet, ben forum yaşama gidiyorum Ahmet ışıktan a. Çok haklısın benim de çatlatmayla ve muayeneyle birlikte 1300 TL'yi falan buldu. Bizim ikinci evliliklerimiz, önceden çocuk olduğu için bana da rapor çıkmıyor. Sana neden çıkmıyor? Var mı başka çocuk?
Ben bu ilacı 2020 yılında raporlu almıştım raporu 2 yıllık çıkarmışlar üniversite hastanesiydi o şimdi raporlu göründüğüm için yeni rapor çıkaramıyorlar. Birde ilacı da bulamadım 😒 ilk olacak daha 3 yıldır tedavi görüyorum

Ben bu ilacı 2020 yılında raporlu almıştım raporu 2 yıllık çıkarmışlar üniversite hastanesiydi o şimdi raporlu göründüğüm için yeni rapor çıkaramıyorlar. Birde ilacı da bulamadım 😒 ilk olacak daha 3 yıldır tedavi görüyorum
Hımmm sonrasını düşünmeden yapıyorlar işte biz de tecrübesiz olunca farketmiyoruz. Sağlık olsun.. ne zaman başlaman gerekiyor iğneye? Yarın ben de buradaki eczanelere sorayım. Evimin ön tarafında 4-5 eczane var

Hiç benim hikayemi okudunuz mu ? Cennet kuşu arya hikayesi yazın aramaya.

Niye bu kadar vazgeçiyorsunuz ki ben yine hayaller kuruyor yine umut ediyorum. Bir yerlerde birileri benim kızımı öldürdü ama onların hatasından sadece 1 cenaze olacak. Onların beni öldürmesine izin vermeyeceğim.

Yine kaybedebilir yine erken doğabilir başka şeyler olabilir ama bu benim kadere karşı savaşımı durdurmayacak
Canım ben konunu gözyaşları içinde okumuştum. Gebelik haberine çok sevindim rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah

Hımmm sonrasını düşünmeden yapıyorlar işte biz de tecrübesiz olunca farketmiyoruz. Sağlık olsun.. ne zaman başlaman gerekiyor iğneye? Yarın ben de buradaki eczanelere sorayım. Evimin ön tarafında 4-5 eczane var
Normalde yarın başlamam gerekiyordu ama doktora mesaj attım yarın bulup cumartesi günü başlasam olur mu dedim tamam dedi. Çok teşekkür ederim canım ya bende bir Erdemliye gideceğim🙏🏻

Arkadaslar selam
Salı günü doktor kontrolüm vardı kese henüz oluşmamış bu ctesi günü için tekrar gel dedi.
Ben pazartesi günü kan testi yaptırmıştım, 317 çıkmıştı, bugünde yaptırdım 1774,6 çıktı 3 gün arayla yani bu sonuçlar.
Sizce yükselme normal mi? Ctesi kese gözükür mü ne diyorsunuz?

Normalde yarın başlamam gerekiyordu ama doktora mesaj attım yarın bulup cumartesi günü başlasam olur mu dedim tamam dedi. Çok teşekkür ederim canım ya bende bir Erdemliye gideceğim🙏🏻
İyi bari henüz geç kalmamışsın. Ben yarın sabah kendi eczacımı arar sorarım, o bulamazsa gider diğerlerine de sorarım. Haber veririm buradan yarın sana. Hadi inşallah bi faydam dokunur 🙏

Dene canım ovülasyon testleriyle strese girmemiş olursun adet bitti ilişki girdin sonra 3. Günü tekrar sonra 2. Gün sonra gene aynı şekilde 3-2-3-2 tamamla pcoslular için 21. Gün bide doktor mfk yöntemi
Tamamdır canım teşekkür ederim bu ayda böyle olsun hayırlısıyla gelsin bebisler inşallah 😃

İyi bari henüz geç kalmamışsın. Ben yarın sabah kendi eczacımı arar sorarım, o bulamazsa gider diğerlerine de sorarım. Haber veririm buradan yarın sana. Hadi inşallah bi faydam dokunur 🙏
Çok sevindim canım çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻🤗 haberleşiriz yarın

X