Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç benim hikayemi okudunuz mu ? Cennet kuşu arya hikayesi yazın aramaya.

Niye bu kadar vazgeçiyorsunuz ki ben yine hayaller kuruyor yine umut ediyorum. Bir yerlerde birileri benim kızımı öldürdü ama onların hatasından sadece 1 cenaze olacak. Onların beni öldürmesine izin vermeyeceğim.

Yine kaybedebilir yine erken doğabilir başka şeyler olabilir ama bu benim kadere karşı savaşımı durdurmayacak

Delircem şunların güzelliğine bak ya artık doğunca da üzerine giydirip atardın foto, bugünleri gülğmseyerek anarız

O nasıl oluyor bende denesem mi .ama ilk defa duydum bilmiyorum
Dene canım ovülasyon testleriyle strese girmemiş olursun adet bitti ilişki girdin sonra 3. Günü tekrar sonra 2. Gün sonra gene aynı şekilde 3-2-3-2 tamamla pcoslular için 21. Gün bide doktor mfk yöntemi

Himmm deneyek bunu bu ay

Haklısın aslında ama çok yoruldugum bir dönemdi insan korkuyor tek başına mücadele çok zordu rabbim bilir en iyisini hikayenizi okumadım hiç ama peste etmiş değilim Rabbime sığındım yazdığım şey şuydu o dönem yaşadıklarından korkum bu demkti ben tedavi olmaya giderken araba çarpması sonrasında yaşadıklarım yanai tüm bunlara rağmen pes etmedim stresi bıraktım yani o an o ay oldu

Tek başına olmayı bilirim. Hikayemi burada anlatmayacağım kimse korkmasın diye. Aramaya yazıp bulabilirsiniz. Ama bu kadar umutsuz olmayın fiziksel her acı geçer ruhtaki de iz bırakır büyütür. Büyümüş sayın kendinizi.

merhaba canım benide eklermisin :) Sat: 7 nisan Bat: 2 Mayıs 7 aydır deniyorum.:)

Ya bana doktor dedi bir şeyin yok..tüplere bakılacak..çok korkuyorum.Rahim filminden sonra hamile kalmak şansın çok demiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…