- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 34
- Konu Sahibi My_Moonlight06
O nasıl oluyor bende denesem mi .ama ilk defa duydum bilmiyorumBence hiç strese girme adet bitiminden itibaren 3-2-3-2 yöntemini dene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl oluyor bende denesem mi .ama ilk defa duydum bilmiyorumBence hiç strese girme adet bitiminden itibaren 3-2-3-2 yöntemini dene
Heop böyle oluyor mu yoksa sadece bu ay mı olduTamam canım bakalım büyük ihtimalle klomen baslatır ama suan hala tam kanama göremedim hala kahve akıntı pembe damla damla geldi o kadar sökülemiyorum aksamdan beri
Hiç benim hikayemi okudunuz mu ? Cennet kuşu arya hikayesi yazın aramaya.Ha birde sal gitsin yav gelişi güzel yapım gitsin işte hatta bebek isinide düşünmeyin akışına bırakın bide böyle yap emi bacım ben çok yıprandım düşünsenize kaybettiğinizi ebbeginizden kalan parça kist yapiyo içerde tedavi görmek için doktora giderken araba carpiyo sen o halde sıcak sıcak hissetmiyor hastane yerine kadın doğum doktoruna gidiyom özele oturuyorsun ve oturduğun yerden seni 5 kişi kaldiriyo yürüyemiyorsun bayılıyorum gözünü bir aciyon iğneler yapılmış serumlar takılmış 2 seksen yatiyom sedyede bu ve bu kismdan sonraki kistler çok yordu beni şimdide korkuyorum ya yine aynı sorunlar olursa
Delircem şunların güzelliğine bak ya artık doğunca da üzerine giydirip atardın foto, bugünleri gülğmseyerek anarızİnsallah o parayi direk bizim miniklere harcariz dün biz esimle e bebek civil falan gezdik hep cok guzel seyler vardi e bebek te civil de falan bak bugunde waikikide cektim attim esime sanada atayim hatta bende benim dogmamis,dogmasi muhtemel minigime aldim biseyler kizimda oglumdada boyle yapmistim guzel enerjiyi evimize getirmek icin muslin örtü zıbın ve corap aldim digerlerinide waikikide cektim bugun
Dene canım ovülasyon testleriyle strese girmemiş olursun adet bitti ilişki girdin sonra 3. Günü tekrar sonra 2. Gün sonra gene aynı şekilde 3-2-3-2 tamamla pcoslular için 21. Gün bide doktor mfk yöntemiO nasıl oluyor bende denesem mi .ama ilk defa duydum bilmiyorum
Geçen ay baslamıstım ilk defa klomen çatlatma iğnesi ortasında covid oldum sonra regl olunca karantinadaydım gidemedim doktora doktor bu ay gene başlarız demiştiHeop böyle oluyor mu yoksa sadece bu ay mı oldu
Eğer adetin sökülmezse bi test mi yapsan acaba sabahGeçen ay baslamıstım ilk defa klomen çatlatma iğnesi ortasında covid oldum sonra regl olunca karantinadaydım gidemedim doktora doktor bu ay gene başlarız demişti
Çatlamayı 4. Ünde gördüm ama geç yumurtladım cıkar mı ki bilmiyorum bakalım sökülürüm ama yaEğer adetin sökülmezse bi test mi yapsan acaba sabah
Yani erken daha ama sökülmeyince bi şüpheye düştümÇatlamayı 4. Ünde gördüm ama geç yumurtladım cıkar mı ki bilmiyorum bakalım sökülürüm ama ya
Benide düşürdü smdi bakalım belki yarın sökülürüm amann saldım gitti vallaYani erken daha ama sökülmeyince bi şüpheye düştüm
Bende merak ettim yarın mutlaka haber ver hayırlısı olsun inşallahBenide düşürdü smdi bakalım belki yarın sökülürüm amann saldım gitti valla
Himmm deneyek bunu bu ayDoktor mfk var bakın kızlar onun yöntemi adet bitiminden sonra ilişki oldu diyelim 3-2-3-2 ye göre mesela adet pztsi bitti ilişki girdin bir sonrali ilişki 3. Gün hani perşembe günü bir sonrali ilişki 2 yani cmtsi şeklinde devam ediyor ovülasyon testleriyle strese girmeyin diyor bir de pcoslar için mutlaka 21. Günde ilişki öneriyor
Haklısın aslında ama çok yoruldugum bir dönemdi insan korkuyor tek başına mücadele çok zordu rabbim bilir en iyisini hikayenizi okumadım hiç ama peste etmiş değilim Rabbime sığındım yazdığım şey şuydu o dönem yaşadıklarından korkum bu demkti ben tedavi olmaya giderken araba çarpması sonrasında yaşadıklarım yanai tüm bunlara rağmen pes etmedim stresi bıraktım yani o an o ay olduHiç benim hikayemi okudunuz mu ? Cennet kuşu arya hikayesi yazın aramaya.
Niye bu kadar vazgeçiyorsunuz ki ben yine hayaller kuruyor yine umut ediyorum. Bir yerlerde birileri benim kızımı öldürdü ama onların hatasından sadece 1 cenaze olacak. Onların beni öldürmesine izin vermeyeceğim.
Yine kaybedebilir yine erken doğabilir başka şeyler olabilir ama bu benim kadere karşı savaşımı durdurmayacak
Tek başına olmayı bilirim. Hikayemi burada anlatmayacağım kimse korkmasın diye. Aramaya yazıp bulabilirsiniz. Ama bu kadar umutsuz olmayın fiziksel her acı geçer ruhtaki de iz bırakır büyütür. Büyümüş sayın kendinizi.Haklısın aslında ama çok yoruldugum bir dönemdi insan korkuyor tek başına mücadele çok zordu rabbim bilir en iyisini hikayenizi okumadım hiç ama peste etmiş değilim Rabbime sığındım yazdığım şey şuydu o dönem yaşadıklarından korkum bu demkti ben tedavi olmaya giderken araba çarpması sonrasında yaşadıklarım yanai tüm bunlara rağmen pes etmedim stresi bıraktım yani o an o ay oldu
merhaba canım benide eklermisin :) Sat: 7 nisan Bat: 2 Mayıs 7 aydır deniyorum.:)Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar.. Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl pokuhantes 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Random33 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay @miresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl
6 gün dedi ama 2 gün kaldı sanırımNe kadar sürüyoki cezalar acaba
teşekkür ederim canım benimm inşallahhayırlısı olsun, şifa olsun canım