- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Ay o kısımda çok komik oluyo he benim eşim gitti kızımdan önce test istedi bid ekocana bakalım dedi insanın başına böyle şeyler ilkkez geliyo bı garip oluyo erkekler stresten kasılıyor o testi verebilmek onlara çok zor geliyoCok amaçlı kullaniliyor kuzum bu ara cok revacta alt acma kundak yapma ince battaniye gibi bebek pusetinin uzerine atiyolar her sekilde kullaniyolar bu arada bende napiyorum adetimin 4. Günü bugun ömrümde böyle yogun ve agrili adet gecirmemistim sanirim dogum kontrol ignesini tamamen atti vücudum aylardir dogru düzgün regl olamiyordum.. amh testi yaptırdım sonuc buyuk ihtimal yarin cikar diger testlerimde sknti cikmadi istersen sperm testide oneririm eşin icin sureci uzatmak istemezsen iyi olur dedi ama bizimki inat ettibende zorlamadim bu ay olmazsa bidaki ay verdircm zaten olmazsa bu ay bidaki ay tedaviye başlıycak.. bende iki gun sonra banyo yaparim ondan sonra dewamke
Yok yok yumuşak örtüler çocuklara ağırlık yapmıyorlar o yüzden kundak için kullandık biz yoğun bakımda kızımaKız bişi sorcam bu muslin alt değişme örtüsü degilmi
Ayyy bende alayım kızlar ben bilmiyodum vallaha 28 yaşında acahil kalmışım ona sıra gelmediydi kızımdaYok yok yumuşak örtüler çocuklara ağırlık yapmıyorlar o yüzden kundak için kullandık biz yoğun bakımda kızıma
Harika bi supriz olacak ama sana bisi diyimmi gerckten yorucu bi surec oluyo ya bebek yapma sureciAy o kısımda çok komik oluyo he benim eşim gitti kızımdan önce test istedi bid ekocana bakalım dedi insanın başına böyle şeyler ilkkez geliyo bı garip oluyo erkekler stresten kasılıyor o testi verebilmek onlara çok zor geliyoama başa gelen çekilir ayıp bişe değil utanikcak şeyde değil bir sıkıntı varsa çözüm bulmak için erken teşhis konulmasi çok önemli kuzum zorlama sen yinede stres yapmamaya çalışın zor bilirim çok zor hemde ama napalim herşeyi bilelimki ona göre adım atalım eşimin hala spirali çıkardığımdan haberi yok strese sokacak ikimizide yoracak en azından supriz yapayım istedim
Sen al sakla eşini rahatlat valla erkekler kadınları daha çok yoruyorHarika bi supriz olacak ama sana bisi diyimmi gerckten yorucu bi surec oluyo ya bebek yapma surecibende eger guzel haberi alirsam esime guzel bi suprizle söylemek istiyorum bat 8 nisan bu bayram ufak bi tatil dusunuyoruz belkide tatilde öğrenirim yanima test aliyim
Kuzum yeni cikti gibi bisey zaten waikikide cok guzel 2 lisi indirimdeydi suan 50 liraydiAyyy bende alayım kızlar ben bilmiyodum vallaha 28 yaşında acahil kalmışım ona sıra gelmediydi kızımda
Vallaha mi ben görmedim gerçi o kısma gecemedimKuzum yeni cikti gibi bisey zaten waikikide cok guzel 2 lisi indirimdeydi suan 50 liraydi
Kuzumm seninki zor bi süreç olmus keske oyle olmasaydi ama ne denir vardir bundada bisey.. hepimiz zamana bırakalım eminim guzel haberler alicazHa birde sal gitsin yav gelişi güzel yapım gitsin işte hatta bebek isinide düşünmeyin akışına bırakın bide böyle yap emi bacım ben çok yıprandım düşünsenize kaybettiğinizi ebbeginizden kalan parça kist yapiyo içerde tedavi görmek için doktora giderken araba carpiyo sen o halde sıcak sıcak hissetmiyor hastane yerine kadın doğum doktoruna gidiyom özele oturuyorsun ve oturduğun yerden seni 5 kişi kaldiriyo yürüyemiyorsun bayılıyorum gözünü bir aciyon iğneler yapılmış serumlar takılmış 2 seksen yatiyom sedyede bu ve bu kismdan sonraki kistler çok yordu beni şimdide korkuyorum ya yine aynı sorunlar olursa
Sknti yapma olmuycak bidaha böyle şeyler kötü düşünme kötü olmasinHa birde sal gitsin yav gelişi güzel yapım gitsin işte hatta bebek isinide düşünmeyin akışına bırakın bide böyle yap emi bacım ben çok yıprandım düşünsenize kaybettiğinizi ebbeginizden kalan parça kist yapiyo içerde tedavi görmek için doktora giderken araba carpiyo sen o halde sıcak sıcak hissetmiyor hastane yerine kadın doğum doktoruna gidiyom özele oturuyorsun ve oturduğun yerden seni 5 kişi kaldiriyo yürüyemiyorsun bayılıyorum gözünü bir aciyon iğneler yapılmış serumlar takılmış 2 seksen yatiyom sedyede bu ve bu kismdan sonraki kistler çok yordu beni şimdide korkuyorum ya yine aynı sorunlar olursa
Hep benden bulaştıSorma ya 3 gün erken geldi bu sefer
Kızlar ben inanıyorum hepimiz bu ay mujdemizi alacaz kimseye anlatamadıkları mi sizinle paylaşabiliyor um burayı bu yüzden seviyorum taktik varmı sizde neelr yapiyonhz bu yumurtlamayı ovu testi ile mi takip ediyonuzKuzumm seninki zor bi süreç olmus keske oyle olmasaydi ama ne denir vardir bundada bisey.. hepimiz zamana bırakalım eminim guzel haberler alicaz
Olacak tabi rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinSknti yapma olmuycak bidaha böyle şeyler kötü düşünme kötü olmasinhersey guzel olacak hayirlisiyla
Ay napim bende ovulasyon testi aliyimmi netten kizlar fikir verin yapimmi napim daha once kullanmadim hic daha doğrusu 2 tane yaptim adetimden hemen sonra oda erken yumurtama oldu tam yumurtlamami gordumKızlar ben inanıyorum hepimiz bu ay mujdemizi alacaz kimseye anlatamadıkları mi sizinle paylaşabiliyor um burayı bu yüzden seviyorum taktik varmı sizde neelr yapiyonhz bu yumurtlamayı ovu testi ile mi takip ediyonuz
Hadi sihhatler olsun simdidenOlacak tabi rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinben gidem bı boy abdesti alam
Sen sürükledin benide zaten sana ddm eeken oldun ahahaha peşinden geliverdimHep benden bulaştı
Bence hiç strese girme adet bitiminden itibaren 3-2-3-2 yöntemini deneAy napim bende ovulasyon testi aliyimmi netten kizlar fikir verin yapimmi napim daha once kullanmadim hic daha doğrusu 2 tane yaptim adetimden hemen sonra oda erken yumurtama oldu tam yumurtlamami gordum
Ben bı kere yaptım ovu takibini sonr aadete 4 kala kan veridm 2.92 dedim yok adet günü evd ekalan kaset test sinirimi bozcana yapimde çöpe atın dedim bı baktım ki çizgiler çift gözün kör heralde dedim beynim dalga geciyo benle sonra kan verdim beta 158 çıktı inanamadim ovu takibi de önemli kızlar ama şuan bana doktor gerek yok normal dene 3 ay dolsun ona göre bakarız dedi al bence ya gün aşırı degerlendiremeye devamAy napim bende ovulasyon testi aliyimmi netten kizlar fikir verin yapimmi napim daha once kullanmadim hic daha doğrusu 2 tane yaptim adetimden hemen sonra oda erken yumurtama oldu tam yumurtlamami gordum
O ney kiz ben Fransız kaldım o kismaBence hiç strese girme adet bitiminden itibaren 3-2-3-2 yöntemini dene