Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor mfk var bakın kızlar onun yöntemi adet bitiminden sonra ilişki oldu diyelim 3-2-3-2 ye göre mesela adet pztsi bitti ilişki girdin bir sonrali ilişki 3. Gün hani perşembe günü bir sonrali ilişki 2 yani cmtsi şeklinde devam ediyor ovülasyon testleriyle strese girmeyin diyor bir de pcoslar için mutlaka 21. Günde ilişki öneriyor

Sağol canım benim inşallah 🙏🏻🤗 hepimiz güzel haberler alalım 🙏🏻❤️
Hahahahahah ben güya dogmasi muhtemel bebeğime kiyafet almistim benim cocuklar aldigim kıyafetleri ayiciga giydirmisler 😅 bide bezlemisler ayicigi tamam kizlar ben bebis buyuturken zorlanmiycam sanirim yardimcilar var 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 86554D6D-8D9F-4A84-B63F-95B35AE22EF0.jpeg
    86554D6D-8D9F-4A84-B63F-95B35AE22EF0.jpeg
    96,8 KB · Görüntüleme: 50
Hahahahahah ben güya dogmasi muhtemel bebeğime kiyafet almistim benim cocuklar aldigim kıyafetleri ayiciga giydirmisler 😅 bide bezlemisler ayicigi tamam kizlar ben bebis buyuturken zorlanmiycam sanirim yardimcilar var 🤣🤣🤣
Ohh ne güzel valla senin kafan rahat olacak 🤣🤣 benim ailem bile uzakta tek başıma nasıl bakacam diye içimde korku da yok değildi ama 3 yıldır deneyince artık olsun da her türlü bakarım moduna girdim 🤣

Tüh bak bu tutmadı benim ki 13:30 önce sen çıkacaksın çıkar çıkmaz haber ver 🤣🤗
Tamam canım bakalım büyük ihtimalle klomen baslatır ama suan hala tam kanama göremedim hala kahve akıntı pembe damla damla geldi o kadar sökülemiyorum aksamdan beri

X