- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Sağolun kızlar herif uyanmadan gidem ben banyoya Allah'ım bu ay kimse üzülmesin herkesin duası kabul olsunHadi sihhatler olsun simdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun kızlar herif uyanmadan gidem ben banyoya Allah'ım bu ay kimse üzülmesin herkesin duası kabul olsunHadi sihhatler olsun simdiden
Artık bu ay güzel şeyler olsun. Bugün işten de kovuldum bütün enerjimi bebeğe vermeyi düşünüyorumSen sürükledin benide zaten sana ddm eeken oldun ahahaha peşinden geliverdim
O ne gızzBence hiç strese girme adet bitiminden itibaren 3-2-3-2 yöntemini dene
AminnnSağolun kızlar herif uyanmadan gidem ben banyoya Allah'ım bu ay kimse üzülmesin herkesin duası kabul olsun
Ay inşallah gelsin bebisssssssssssArtık bu ay güzel şeyler olsun. Bugün işten de kovuldum bütün enerjimi bebeğe vermeyi düşünüyorum
Allah kolaylik versin bize aşko ozaman dewamke ozaman bebis icinArtık bu ay güzel şeyler olsun. Bugün işten de kovuldum bütün enerjimi bebeğe vermeyi düşünüyorum
Aminn canım hepimiz güzel haberler alalım artıkAy inşallah gelsin bebisssssssssss
Amiiinn canım benim yarın kontrole gidecem belki tedaviye başlarız bebeğe çalışalım bu ay bakalım Allah bize ve ellerimize güç kuvvet versinAllah kolaylik versin bize aşko ozaman dewamke ozaman bebis icin
Doktor mfk var bakın kızlar onun yöntemi adet bitiminden sonra ilişki oldu diyelim 3-2-3-2 ye göre mesela adet pztsi bitti ilişki girdin bir sonrali ilişki 3. Gün hani perşembe günü bir sonrali ilişki 2 yani cmtsi şeklinde devam ediyor ovülasyon testleriyle strese girmeyin diyor bir de pcoslar için mutlaka 21. Günde ilişki öneriyorO ne gızz
Guzel haberler al kuzum..Amiiinn canım benim yarın kontrole gidecem belki tedaviye başlarız bebeğe çalışalım bu ay bakalım Allah bize ve ellerimize güç kuvvet versin
Sağol canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alalımGuzel haberler al kuzum..
Ya vallahi aynı gün herşeyimiz ya bende yarın doktora gidiyorum hayırlı haberler insallah kuzum haber verAmiiinn canım benim yarın kontrole gidecem belki tedaviye başlarız bebeğe çalışalım bu ay bakalım Allah bize ve ellerimize güç kuvvet versin
Hahahahahah ben güya dogmasi muhtemel bebeğime kiyafet almistim benim cocuklar aldigim kıyafetleri ayiciga giydirmisler bide bezlemisler ayicigi tamam kizlar ben bebis buyuturken zorlanmiycam sanirim yardimcilar varSağol canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Kız bu nasıl tesadüfler böyle ya senin randevu kaçtaYa vallahi aynı gün herşeyimiz ya bende yarın doktora gidiyorum hayırlı haberler insallah kuzum haber ver
İnşallah ya amin sağlıkla gelsinlerBu listede kim varsa hamiş olsun bu ay inşallah sağlıcakla
Ohh ne güzel valla senin kafan rahat olacak benim ailem bile uzakta tek başıma nasıl bakacam diye içimde korku da yok değildi ama 3 yıldır deneyince artık olsun da her türlü bakarım moduna girdimHahahahahah ben güya dogmasi muhtemel bebeğime kiyafet almistim benim cocuklar aldigim kıyafetleri ayiciga giydirmisler bide bezlemisler ayicigi tamam kizlar ben bebis buyuturken zorlanmiycam sanirim yardimcilar var
Oda aynı olsunda atliyim artık 10:30 da seninKız bu nasıl tesadüfler böyle ya senin randevu kaçta
Tüh bak bu tutmadı benim ki 13:30 önce sen çıkacaksın çıkar çıkmaz haber verOda aynı olsunda atliyim artık 10:30 da senin
Tamam canım bakalım büyük ihtimalle klomen baslatır ama suan hala tam kanama göremedim hala kahve akıntı pembe damla damla geldi o kadar sökülemiyorum aksamdan beriTüh bak bu tutmadı benim ki 13:30 önce sen çıkacaksın çıkar çıkmaz haber ver