Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin devam et kuzum bence zaten erken kesildi ya leke falan gelir.. gun asiri yap bir gun yap bir gun yapma bide bekle sonrasında hemen kalkma sirt üstü yat bekle…

Yarin devam et kuzum bence zaten erken kesildi ya leke falan gelir.. gun asiri yap bir gun yap bir gun yapma bide bekle sonrasında hemen kalkma sirt üstü yat bekle…
Eltimde diyo adet biter bitmez muhakkak olsun değerlendir rahim ağzı açık olduğu için kolaylastiriyo yumurtaliga gidiyo falan az önce taktik verdi zilli

İstanbul canım

Bu listede kim varsa hamiş olsun bu ay inşallah sağlıcakla

Gerçekten verdiği ilaçlara para dayanmaz. İnsan hangi birine yetsin yani. İnşallah bu ay olur
İnsallah o parayi direk bizim miniklere harcariz dün biz esimle e bebek civil falan gezdik hep cok guzel seyler vardi e bebek te civil de falan bak bugunde waikikide cektim attim esime sanada atayim hatta bende benim dogmamis,dogmasi muhtemel minigime aldim biseyler kizimda oglumdada boyle yapmistim guzel enerjiyi evimize getirmek icin muslin örtü zıbın ve corap aldim digerlerinide waikikide cektim bugun

Eklentiler

• CCFDE924-B3B6-4708-A334-C682D829E12B.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 42
  • F395DAAE-50BD-4509-9751-9A36FFD0A19C.jpeg
    139,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 88733163-B87A-4EC3-9E58-9459D29A7230.jpeg
    108,1 KB · Görüntüleme: 42
  • D2E36FE9-07B1-41C9-9E54-7AB86EC684FE.jpeg
    120,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 268E2021-94D7-40D9-BFDA-1138F03FD483.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 37
  • E8F75513-0CDF-4E12-A063-33737556F8E0.jpeg
    125,7 KB · Görüntüleme: 40
Kız bişi sorcam bu muslin alt değişme örtüsü degilmi

Hepsi çok güzel

Evet benim babamda orda gercekten cok pahali oradaki özel hastaneler ben benim çocuklardan infulanza A virusu oldum bana gecti bu 15 tatilde bide istanbuldaydim ozel hastaneye gitmistim ciddi anlamda buraya göre fiyatlar yüksek
Sen neelr yapıyorsun bakem kız bakalım nolcak

Kız bişi sorcam bu muslin alt değişme örtüsü degilmi
Cok amaçlı kullaniliyor kuzum bu ara cok revacta alt acma kundak yapma ince battaniye gibi bebek pusetinin uzerine atiyolar her sekilde kullaniyolar bu arada bende napiyorum adetimin 4. Günü bugun ömrümde böyle yogun ve agrili adet gecirmemistim sanirim dogum kontrol ignesini tamamen atti vücudum aylardir dogru düzgün regl olamiyordum.. amh testi yaptırdım sonuc buyuk ihtimal yarin cikar diger testlerimde sknti cikmadi istersen sperm testide oneririm eşin icin sureci uzatmak istemezsen iyi olur dedi ama bizimki inat etti bende zorlamadim bu ay olmazsa bidaki ay verdircm zaten olmazsa bu ay bidaki ay tedaviye başlıycak.. bende iki gun sonra banyo yaparim ondan sonra dewamke

Kız eşimde bende gayet sgalikliyiz e bu uşak niye gelmiyo bı bilsemillah ugrastiracak bizi hayır yani ne nazmis bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…