- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Yarin devam et kuzum bence zaten erken kesildi ya leke falan gelir.. gun asiri yap bir gun yap bir gun yapma bide bekle sonrasında hemen kalkma sirt üstü yat bekle…Napim adet bitti gibi leke geliyo ilk defa 5 ci günde kesildi birazdan duş alcam boy abdesti yarın niyet etcem hayırlısı birde acaba bu akşamı degerlendirsem mi diyorum sadece kahve leke o da öğlen geldi daha yok peceteye bı kere geldi beklesem mi 1 gün daha bilemedim kafam çok dolu ama bu ay gün aşırı devam etcem bu 3 ay çok önemliymiş benim içindoktor öyle dışı
Ay aminn hepicimiz bebislenek gobusler bebiş taşısın artukMayıs ayı regli olmak yokkkk
Eltimde diyo adet biter bitmez muhakkak olsun değerlendir rahim ağzı açık olduğu için kolaylastiriyo yumurtaliga gidiyo falan az önce taktik verdi zilliYarin devam et kuzum bence zaten erken kesildi ya leke falan gelir.. gun asiri yap bir gun yap bir gun yapma bide bekle sonrasında hemen kalkma sirt üstü yat bekle…
İstanbul canımNerede yasiyorsun gerçekten cok pahaliymis benim eşim ekstradan kamu personeli indirimimiz oluyor bizim özel hastanelerde.. Bende 2 aydir gidiyorum 1000 lira gidiyor her ay simdilik ama eğer bidaki ayda adet olursam tedaviye basliycak ozaman biraz maddi olarak yorabilir
Bu listede kim varsa hamiş olsun bu ay inşallah sağlıcaklaEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Random33 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay M Mavimiresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl
İnsallah o parayi direk bizim miniklere harcarizGerçekten verdiği ilaçlara para dayanmaz. İnsan hangi birine yetsin yani. İnşallah bu ay olur
AminnnnnnnnnAy aminn hepicimiz bebislenek gobusler bebiş taşısın artuk
İstanbul'un neresi kizİstanbul canım
Kız bişi sorcam bu muslin alt değişme örtüsü degilmiİnsallah o parayi direk bizim miniklere harcarizdün biz esimle e bebek civil falan gezdik hep cok guzel seyler vardi e bebek te civil de falan bak bugunde waikikide cektim attim esime sanada atayim hatta bende benim dogmamis,dogmasi muhtemel minigime aldim biseyler kizimda oglumdada boyle yapmistim guzel enerjiyi evimize getirmek icin muslin örtü zıbın ve corap aldim digerlerinide waikikide cektim bugun
Hepsi çok güzelİnsallah o parayi direk bizim miniklere harcarizdün biz esimle e bebek civil falan gezdik hep cok guzel seyler vardi e bebek te civil de falan bak bugunde waikikide cektim attim esime sanada atayim hatta bende benim dogmamis,dogmasi muhtemel minigime aldim biseyler kizimda oglumdada boyle yapmistim guzel enerjiyi evimize getirmek icin muslin örtü zıbın ve corap aldim digerlerinide waikikide cektim bugun
Göztepe de özel bir hasteneye gidiyorum canım poliçem bitmişti ondan her şey suan cok pahalı banaİstanbul'un neresi kiz
Evet benim babamda orda gercekten cok pahali oradaki özel hastaneler ben benim çocuklardan infulanza A virusu oldum bana gecti bu 15 tatilde bide istanbuldaydim ozel hastaneye gitmistim ciddi anlamda buraya göre fiyatlar yüksekİstanbul canım
Anaa bende Sultanbeyli deyimGöztepe de özel bir hasteneye gidiyorum canım poliçem bitmişti ondan her şey suan cok pahalı bana
Sen neelr yapıyorsun bakem kız bakalım nolcakEvet benim babamda orda gercekten cok pahali oradaki özel hastaneler ben benim çocuklardan infulanza A virusu oldum bana gecti bu 15 tatilde bide istanbuldaydim ozel hastaneye gitmistim ciddi anlamda buraya göre fiyatlar yüksek
Hele e bebekte turuncu tulumlar falan vardi cok güzeldiHepsi çok güzel
Oy pazar günü bend eordaydimmmmmmmmmmmHele e bebekte turuncu tulumlar falan vardi cok güzeldi
Aminnnn Allah razı olsun canim teşekkür ederim
Son adet 20 Mart beklenen adet 18 nisan 4 aydır bekliyoruzSen henüz Nisan da sin demek canım ama yine de ekledim seni
Cok amaçlı kullaniliyor kuzum bu ara cok revacta alt acma kundak yapma ince battaniye gibi bebek pusetinin uzerine atiyolar her sekilde kullaniyolar bu arada bende napiyorum adetimin 4. Günü bugun ömrümde böyle yogun ve agrili adet gecirmemistim sanirim dogum kontrol ignesini tamamen atti vücudum aylardir dogru düzgün regl olamiyordum.. amh testi yaptırdım sonuc buyuk ihtimal yarin cikar diger testlerimde sknti cikmadi istersen sperm testide oneririm eşin icin sureci uzatmak istemezsen iyi olur dedi ama bizimki inat ettiKız bişi sorcam bu muslin alt değişme örtüsü degilmi
Kız eşimde bende gayet sgalikliyiz e bu uşak niye gelmiyo bı bilsemCok amaçlı kullaniliyor kuzum bu ara cok revacta alt acma kundak yapma ince battaniye gibi bebek pusetinin uzerine atiyolar her sekilde kullaniyolar bu arada bende napiyorum adetimin 4. Günü bugun ömrümde böyle yogun ve agrili adet gecirmemistim sanirim dogum kontrol ignesini tamamen atti vücudum aylardir dogru düzgün regl olamiyordum.. amh testi yaptırdım sonuc buyuk ihtimal yarin cikar diger testlerimde sknti cikmadi istersen sperm testide oneririm eşin icin sureci uzatmak istemezsen iyi olur dedi ama bizimki inat ettibende zorlamadim bu ay olmazsa bidaki ay verdircm zaten olmazsa bu ay bidaki ay tedaviye başlıycak.. bende iki gun sonra banyo yaparim ondan sonra dewamke
Kiz bizdede bi sorun yok sadece sureci uzatmak istemiyoruzKız eşimde bende gayet sgalikliyiz e bu uşak niye gelmiyo bı bilsemillah ugrastiracak bizi hayır yani ne nazmis bu