Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum yerlesme kanamasi nasil oluyor bizede aciklarmisin basina geldi senin benim 2 gebeligimdede böyle bisey yasamadim ama merak ediyorum
Önceki gebeliğimde ben de yaşamadım. Şöyle ben düzenli 26 günde bir regl oluyorum. Sahura kalktım baktım kahverengi akıntı gelmiş ben normalde de regl öyle olurum. Yani normalde böyle kahverengi gelir 2 gün böyle gelir 3. Gün olurdum. O yüzden oldum sandım ben. Önceki belirtiler de tamamen regl belirtisi idi. Göğüs şişmesi falan. Neyse bekledim ertesi gün gelmedi sonraki gün gelmeyince kadın doğum doktoruma yazdım. O da bana test yapmamı söyledi. 2 gün önce hem comfort marka hem prodoctor marka gebelik testim negatifti. O yüzden yapayım gidip beta baktırırm adet söktürücü alırım dedim. Ve sonuç çift çizgi hemen gece gidip beta baktırdım 154 dü. Bu arada sat ;17 marttı. Umarım açılayıcı olmuştur

Son adet tarihi 6 Nisan, beklenen 3 Mayıs.. 13 aydır deniyoruz.. beni de ekleyin topiğe lütfen.. eşimde de bende de sorun yok.en son ocakta rahim filmi çektirmiştim tüpler de açık.. p.tesi doktora gittim nasıl bir yol izleyelim bikaç ay daha sonuç alamazsak diye, rahim filmi cekildigim ay korunmustum cunku 2 ay oldu yani filmden sonra.. bu ay vitamin takviyesi yapalım öbür ay çatlatma iğnesi düşünebiliriz artık dedi..klomene başlicam sanirim.adetin 5. gunune kadar gel dedi.bu ay butun hayal kirikligimi sifirlayip birgebeningunlugu sayfasindan aldigim ovulasyon testiyle yola devam ediyorum..Allah hepimizin gonlune gore versin bayanlar

Merhaba kızlar nisan topiğinden elendim. SAt : 10 nisan Bat:8 mayıs. Hayırlısı ile hepimize nasip olsun sağlıklı bebişler bu ay

Benide ekleyin canım geldimmm sat 13 nisan 9 aydır olmuyo bat 11 mayıs tam doğum günümm insallah doğum günü hediyem olur

Gerçekten verdiği ilaçlara para dayanmaz. İnsan hangi birine yetsin yani. İnşallah bu ay olur

Canım senin gene iyi benim gittigim her muayene 450 tl test fln isterse her gittiğimde 1000 tl ilaç vs olunca 500 kaç aydır 4000 gidiyor her ay valla yıprandık artık

Cok aciklayici oldu kuzum cok sagol bilgilenmis oldum bende hayirli olsun bebisinde tekrardan cok sevindim

Kuzum neler yapiyosn ne var ne yok
Napim adet bitti gibi leke geliyo ilk defa 5 ci günde kesildi birazdan duş alcam boy abdesti yarın niyet etcem hayırlısı birde acaba bu akşamı degerlendirsem mi diyorum sadece kahve leke o da öğlen geldi daha yok peceteye bı kere geldi beklesem mi 1 gün daha bilemedim kafam çok dolu ama bu ay gün aşırı devam etcem bu 3 ay çok önemliymiş benim için doktor öyle dışı

Canım senin gene iyi benim gittigim her muayene 450 tl test fln isterse her gittiğimde 1000 tl ilaç vs olunca 500 kaç aydır 4000 gidiyor her ay valla yıprandık artık
Nerede yasiyorsun gerçekten cok pahaliymis benim eşim ekstradan kamu personeli indirimimiz oluyor bizim özel hastanelerde.. Bende 2 aydir gidiyorum 1000 lira gidiyor her ay simdilik ama eğer bidaki ayda adet olursam tedaviye basliycak ozaman biraz maddi olarak yorabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…