- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Ay o kısımda çok komik oluyo he benim eşim gitti kızımdan önce test istedi bid ekocana bakalım dedi insanın başına böyle şeyler ilkkez geliyo bı garip oluyo erkekler stresten kasılıyor o testi verebilmek onlara çok zor geliyoama başa gelen çekilir ayıp bişe değil utanikcak şeyde değil bir sıkıntı varsa çözüm bulmak için erken teşhis konulmasi çok önemli kuzum zorlama sen yinede stres yapmamaya çalışın zor bilirim çok zor hemde ama napalim herşeyi bilelimki ona göre adım atalım eşimin hala spirali çıkardığımdan haberi yok strese sokacak ikimizide yoracak en azından supriz yapayım istedimCok amaçlı kullaniliyor kuzum bu ara cok revacta alt acma kundak yapma ince battaniye gibi bebek pusetinin uzerine atiyolar her sekilde kullaniyolar bu arada bende napiyorum adetimin 4. Günü bugun ömrümde böyle yogun ve agrili adet gecirmemistim sanirim dogum kontrol ignesini tamamen atti vücudum aylardir dogru düzgün regl olamiyordum.. amh testi yaptırdım sonuc buyuk ihtimal yarin cikar diger testlerimde sknti cikmadi istersen sperm testide oneririm eşin icin sureci uzatmak istemezsen iyi olur dedi ama bizimki inat etti bende zorlamadim bu ay olmazsa bidaki ay verdircm zaten olmazsa bu ay bidaki ay tedaviye başlıycak.. bende iki gun sonra banyo yaparim ondan sonra dewamke