Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim senin adına Allah sağlıklı gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına al yavrucuğunu

Geçmiş olsun,kızınızı da Allah bağışlasın,yakın zamanda 2cinin haberiyle sevinmeyinizi diliyorum.

Sat 17 Mart bat 24 Nisan . Herşeyin hayırlısı olsun . Ovulasyon ile takip ettim iki defa ovulasyonla yumurtlama gördüm . İlkini çok iyi değerlendirdim.ama bu defa Sadece yumurtlama ve öncesini değerlendirebildim. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .

çok teşekkür ederim canım, epey bilgilendirici oldu yazdığın

Merhaba umarım bana da uğur getirir sat 6 Nisan / Bat 28 Nisan

canım ben listede kendimi göremedim tekrar yazıyorum. son adet 3 nisan, bat 27 nisan, 1.5 yıl.. hepimiz için hayırlısı

Devlette çektirmek için nasıl bir yol izledin canım? kadın doğum doktorun mu çekilsin dedi?
Devlette çektirmek için nasıl bir yol izledin canım? kadın doğum doktorun mu çekilsin dedi?

Kizlar özel hastaneye gidiyorum bende 125 lira muayne ucreti verdim 300 lira gibi bi rakam genel testlerime bide amh testi istedi ler onlara verdim ama verilen vitamin ilaçları cok pahali ya anlsmalimi yoksa gerckten işe yariyomu anlamis degilim ilk ay verdigi 10 gunde bitiyordu 130 tl ayda 390 lira yapiyordu inositol combi diye bi ilacti bu ay verdigi assos pikos diye bi vitamin ondada inositol varmis gunde 3 tane icmem gerekiyor 348 lira eger bu ayda olmazsa tedaviye basliycam dedi bakalim hayirlisi olsun

İnanirmisin biranda görünce bi acayip oldum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok guzel bir duygu biZlerde insallah sana yetisiriz birlikte guzel bi sürec gecirirz

Kuzum yerlesme kanamasi nasil oluyor bizede aciklarmisin basina geldi senin benim 2 gebeligimdede böyle bisey yasamadim ama merak ediyorum

Kuzum neler yapiyosn ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…