- 22 Ağustos 2021
- 200
- 124
- 42
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Çok sevindim senin adına Allah sağlıklı gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına al yavrucuğunukızlar çok garip birşey oldu. Ben hasta oldum sandım. Reglden 2 gün önceki erken gebelik testim de negatifti. Şimdi test yaptım. Meğer ben yerleşme kanaması yaşamışım. Hamileymişim.Allahımmmm çok şaşırdımmm...
Allahım bana nasip etti... Tekrar anne oluyorum...
Geçmiş olsun,kızınızı da Allah bağışlasın,yakın zamanda 2cinin haberiyle sevinmeyinizi diliyorum.Ben geçirdim 1 ay sonra da kızıma hamile olduğumu öğrendim yani doktor takibi olmadan ovu takibini yaparak hamile kaldım hiç umudum yoktu ama oldu kızım 5 yaşında şimdi ise 2 ci için istiyorum hatta doktora gidip geçmişimi anlatınca kaygini anlıyorum tedirginliği bide dedi ama bu verdiğim ilaçla 3 ay dene olmazsa takibe alırız dedi
Allah razı olsun canım rabbim cümlemizi mujdelesinGeçmiş olsun,kızınızı da Allah bağışlasın,yakın zamanda 2cinin haberiyle sevinmeyinizi diliyorum.
çok teşekkür ederim canım, epey bilgilendirici oldu yazdığınCanım kadın doğum infertilife bölününe gidiyorsun çocuğum olmuyor diyorsun onlar adetinin 3. Günü gel diyor kan alıyor snra bi numara verdiler hsg için randevu al diye aradım adet bitimide randevu verdiler gittm çektrdim snrada 21. Günü gel kan ver dediler neyin bar neyin yok bakıyorlar
Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl partalina_ 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Random33 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay M Mavimiresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl 6 Nisan 28 Nisan 2 ay
Merhaba umarım bana da uğur getirirEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl partalina_ 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay M Mavimiresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl
canım ben listede kendimi göremedim tekrar yazıyorum. son adet 3 nisan, bat 27 nisan, 1.5 yıl.. hepimiz için hayırlısıEki Görüntüle 3043862
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nisan8 Mayıs 3 ay M Mavimiresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl
Rıca ederim canım ne demekçok teşekkür ederim canım, epey bilgilendirici oldu yazdığın
canım ben listede kendimi göremedim tekrar yazıyorum. son adet 3 nisan, bat 27 nisan, 1.5 yıl.. hepimiz için hayırlısı
Canım inşallah kötü bişey yoktur, bilgin var mı
Kötü bir şey yok ama banlanmış maalesefCanım inşallah kötü bişey yoktur, bilgin var mı
Hay allah.. aman iyi olsun da sorun değilKötü bir şey yok ama banlanmış maalesef
Devlette çektirmek için nasıl bir yol izledin canım? kadın doğum doktorun mu çekilsin dedi?
Devlette çektirmek için nasıl bir yol izledin canım? kadın doğum doktorun mu çekilsin dedi?
Kizlar özel hastaneye gidiyorum bende 125 lira muayne ucreti verdim 300 lira gibi bi rakam genel testlerime bide amh testi istedi ler onlara verdim ama verilen vitamin ilaçları cok pahali ya anlsmalimi yoksa gerckten işe yariyomu anlamis degilim ilk ay verdigi 10 gunde bitiyordu 130 tl ayda 390 lira yapiyordu inositol combi diye bi ilacti bu ay verdigi assos pikos diye bi vitamin ondada inositol varmis gunde 3 tane icmem gerekiyor 348 lira eger bu ayda olmazsa tedaviye basliycam dedi bakalim hayirlisi olsunBen Mardinde özel de yaptırdım ama herhalde yaparlar bizim değerlere baktı esiminde sıkıntı çıkınca bende aşılama yapicam dedim oda USG cektirelim dedi ama dersen ki bn rahim filmi çektirmek istiyorum tabiki yaparlar sonuçta para veriyosun
İnanirmisin biranda görünce bi acayip oldum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok guzel bir duygu biZlerde insallah sana yetisiriz birlikte guzel bi sürec gecirirzkızlar çok garip birşey oldu. Ben hasta oldum sandım. Reglden 2 gün önceki erken gebelik testim de negatifti. Şimdi test yaptım. Meğer ben yerleşme kanaması yaşamışım. Hamileymişim.Allahımmmm çok şaşırdımmm...
Kuzum yerlesme kanamasi nasil oluyor bizede aciklarmisin basina geldi senin benim 2 gebeligimdede böyle bisey yasamadimkızlar çok garip birşey oldu. Ben hasta oldum sandım. Reglden 2 gün önceki erken gebelik testim de negatifti. Şimdi test yaptım. Meğer ben yerleşme kanaması yaşamışım. Hamileymişim.Allahımmmm çok şaşırdımmm...
Kuzum neler yapiyosn ne var ne yokBen geçirdim 1 ay sonra da kızıma hamile olduğumu öğrendim yani doktor takibi olmadan ovu takibini yaparak hamile kaldım hiç umudum yoktu ama oldu kızım 5 yaşında şimdi ise 2 ci için istiyorum hatta doktora gidip geçmişimi anlatınca kaygini anlıyorum tedirginliği bide dedi ama bu verdiğim ilaçla 3 ay dene olmazsa takibe alırız dedi