Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım sat 19 mart bat 15 Nisan eklemeye çalıştım ama sen listeye eklersen sevinirim 2yıldır bebek istiyoruz

Yaaa ne güzel masallh artmış ins rabbim nasip eder bizimki niye yükselmesi bilmiyorum bizede doktor artmed ve sperra verdi kullandık fazla yukselmedi ekstra bende senin gibi ceviz bitter bişeyler biseyler işte hep yedirdim ama olmadı demekki herkeste etki olmuyormuş ins bu ay güzel haberler aliriz

Erkek kaynaklı sorunlar genel anlamda uzun sürsede çözülüyor kuzum,
umudunu kaybetme, ınsallaahh sızde faydasını goreceksınızdır.
ınsallaahh Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın kımseyı daha fazla bekletmesın

canım iyiymiş aslında fiyatlar. ne bileyim ben çok daha pahalı olur diye düşünmüştüm

Bence yaptır çünkü eğer bı sıkıntınız yoksa rahim filminden sonra hamile kalıyorlarmis o ilaç azda olsa yapışıklık felan varsa açıyormus bende 1500 verdim anestesiz
Hangi şehirde yaptırdın canım ve özelde mi?
Ben mesela istesem bi özel hastaneden kendi kendime rahim filmi çektirmek istiyorum diyip çektirebiliyor muyum?

Devlette çektirmek için nasıl bir yol izledin canım? kadın doğum doktorun mu çekilsin dedi?

Amin ins canım biz aşılama yapicaz direk ilaçlardan pek ümidimiz yok ins gerek kalmaz ramazan ayı uğurlu gelir bizede dualarınızı eksik etmeyin

Hangi şehirde yaptırdın canım ve özelde mi?
Ben mesela istesem bi özel hastaneden kendi kendime rahim filmi çektirmek istiyorum diyip çektirebiliyor muyum?
Ben Mardinde özel de yaptırdım ama herhalde yaparlar bizim değerlere baktı esiminde sıkıntı çıkınca bende aşılama yapicam dedim oda USG cektirelim dedi ama dersen ki bn rahim filmi çektirmek istiyorum tabiki yaparlar sonuçta para veriyosun

Amin ins canım biz aşılama yapicaz direk ilaçlardan pek ümidimiz yok ins gerek kalmaz ramazan ayı uğurlu gelir bizede dualarınızı eksik etmeyin
canım asılama da olsa spermlerın kalıtelı olması lazımkı basarı oranı yuksek olsun, ıkı kere denedık bız aşılama.

hayırlısı olsun sen esıne takvıyelere devam et bırakma, ıllakı fayrasını görecektır.

Haklısın canım haklısın ama okadar yiprattiki beni sürekli sürekli mamalar hazırlıyorum özel karışımlar hatta çakşır suyu hiç duydunmu onu içtik çökerten topu felan içirdim ilaç tabi ekstra iciyo sonra yukselmeyince bizde artık hiç öyle dikkat etmiyrouz sadece keçiboynuzu pekmezi yiyo hergun arada aklına gelirsin eşimin çikolata felan yiyo bide E vitamini önerdiler onu kullanıyoruz hani dedim aşılamaya kadar bı içsin bakalım ne olucak salalim dedik belki salinca kafa rahat olunca daha iyi sonuç alırız dedim

çakşırı duydum ama karacıgerı kotu etkıledıgı ıcın hıc denemedım ben,
daha cok dogal seylerle beslendı,
haklısın kafadan atmak lazım artık cocuk dusuncesını belkı o zaman gelecek.
inşallaahh daha fazla bekletmesin Allahım, zor süreçler .

Merhaba kızlar ben geçen ay ilk defa klomen kullandım sonrada çatlatma iğnesi vuruldum olmadı ama malesef. Bugün adetimin 3. günü tekrar gittim gelecek ay olmazsa rahim filmi dedi. Eşimde bugün ürolojiye gitti. Ama ben tekrar klomen verir belki dozunu arttırır falan diye düşünmüştüm aylarca kullananlar olmuş çünkü bana neden vermedi ki acaba bilgisi olan

merhaba. eşine keçiboynuzu vs takviyeleri ne kadar zaman kullandı eşin? hızı çok güzel artmış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…