Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba. eşine keçiboynuzu vs takviyeleri ne kadar zaman kullandı eşin? hızı çok güzel artmış maşallah
canım kecıboynuzu ozunu sabah aksam ıctı , kecıboynuzunu da kaynattım sabah aksam, bazen sadece aksamları ıctı.
saraçoğlunun kürü bakabılırsın.
sagol kuzum

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@MaviHayallerim2 yıl
AryaEvaninAnnesi AryaEvaninAnnesi 12 Nisan2 ay
@Genckading18 Mart14 Nisan14 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
pokuhantes pokuhantes 30
Mart
30 Nisan8 ay
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 4
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
E L B A E L B A 2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@Mucize13575 Nisan2 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
okyanus_es okyanus_es 3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@LadyRuby9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Random339
Nisan
5 Mayıs21 ay
@Dua46149
Nisan
6 Mayıs1 yıl
@Gzmyts537
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 9
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
ZeyElif ZeyElif 7
Nİsan
3-7 Mayıs4 yıl
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
@miresl10 Nisan8 Mayıs3 ay
@Svgidrmzz10 Mayıs1 yıl
Merve_tm18mart15nisan

Merhaba kızlar,ben 23 martda 142 hcg ile hamile kaldığımı öğrenmişdim,kimyasal gebelikmiş, 10 gün önce düştü.Bu ay ara vermek istiyorum.Kimyasal gebelik geçiren varmı aranızda?
5,5 yıllık evliyim,evlendiğimden beri çocuk istiyorduk.2019da hamile kalmaya uğraşırken tüberkülöze yakalandığımı öğrendim,dünyam yıkıldı,2 yıl tedavi gördüm.Geçen sene ginekoloğum hiç bir sorununuz yok,tedavin bittikten 6 ay sonra hamilelik için deneye bilirsiniz demişdi.Halbuki pnceki doktorlar iltihabın var,polikistik overin var demişlerdi.Kocam için da varikoselden ameliyyat olunmalı demişlerdi.Denememizin 2ci ayında kimyasal gebelik geçirdim.Yani doktor tedavisi olmadan hamile kaldım.Şubat sonu,martın başlarında toplamda 17-18 gün hayıt tohumu kapsülü içmiştim.Ondan önceki ay da macun ve bitki karışıml çayı alıb içmişdim.Bunların faydası olduğunu düşünüyorum.

Evet faydası olur,siz de yiyin,ikiniz için de faydalı,uzun süre kullanmanız lazım,çok erken pes etmeyin.Erkeklerde spermler 3 ayda bir yenileniyor,yani bir tedavinin sonucunu 3 ay sonra göre bilirsiniz
Ben geçirdim 1 ay sonra da kızıma hamile olduğumu öğrendim yani doktor takibi olmadan ovu takibini yaparak hamile kaldım hiç umudum yoktu ama oldu kızım 5 yaşında şimdi ise 2 ci için istiyorum hatta doktora gidip geçmişimi anlatınca kaygini anlıyorum tedirginliği bide dedi ama bu verdiğim ilaçla 3 ay dene olmazsa takibe alırız dedi

Devlette çektirmek için nasıl bir yol izledin canım? kadın doğum doktorun mu çekilsin dedi?
Canım kadın doğum infertilife bölününe gidiyorsun çocuğum olmuyor diyorsun onlar adetinin 3. Günü gel diyor kan alıyor snra bi numara verdiler hsg için randevu al diye aradım adet bitimide randevu verdiler gittm çektrdim snrada 21. Günü gel kan ver dediler neyin bar neyin yok bakıyorlar

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@MaviHayallerim2 yıl
AryaEvaninAnnesi AryaEvaninAnnesi 12 Nisan2 ay
@Genckading18 Mart14 Nisan14 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
pokuhantes pokuhantes 30
Mart
30 Nisan8 ay
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 4
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
E L B A E L B A 2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@Mucize13575 Nisan2 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
okyanus_es okyanus_es 3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@LadyRuby9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Random339
Nisan
5 Mayıs21 ay
@Dua46149
Nisan
6 Mayıs1 yıl
@Gzmyts537
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 9
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
ZeyElif ZeyElif 7
Nİsan
3-7 Mayıs4 yıl
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
@miresl10 Nisan8 Mayıs3 ay
@Svgidrmzz10 Mayıs1 yıl
27 nisan ekler misiniz 10. Ayindayim 😊

kızlar çok garip birşey oldu. Ben hasta oldum sandım. Reglden 2 gün önceki erken gebelik testim de negatifti. Şimdi test yaptım. Meğer ben yerleşme kanaması yaşamışım. Hamileymişim. :anneadayı: Allahımmmm çok şaşırdımmm...

Allahım bana nasip etti... Tekrar anne oluyorum...

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-04-12 at 21.55.57.jpeg
    WhatsApp Image 2022-04-12 at 21.55.57.jpeg
    136,5 KB · Görüntüleme: 70
kızlar çok garip birşey oldu. Ben hasta oldum sandım. Reglden 2 gün önceki erken gebelik testim de negatifti. Şimdi test yaptım. Meğer ben yerleşme kanaması yaşamışım. Hamileymişim. :anneadayı: Allahımmmm çok şaşırdımmm...

Ayyy canımm cok tebrik ederimmm masallahh saglıkla tutunsun insallah sürecin nasıldı bide belirtilerin neydi

Ben de Nisan başlıgından elendim Mayıs a geldim🤭 Sat 12 nisan Bat 9 Mayıs bekleme süresini ne siz sorun ne ben soyliyim😌

Ay ben çok sevindim yaaaaaa hayırlı olsun canım benim dualarında bizide unutma Hemi rabbim evladını sağlıcakla kucaklayan🤲🥰

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah darısı bizlerin başına sağlıkla inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah darısı bizlerin başına sağlıkla inşallah
Ay ben çok sevindim yaaaaaa hayırlı olsun canım benim dualarında bizide unutma Hemi rabbim evladını sağlıcakla kucaklayan🤲🥰
Ayyy canımm cok tebrik ederimmm masallahh saglıkla tutunsun insallah sürecin nasıldı bide belirtilerin neydi

Herkes için dua edeceğim. Allahım varlığını aratmasın. yokluğunu göstermesin. Kokusundan kimseyi ayrı düşürmesin.

Belirtilerim 6. gün falan ilişkiden sonra kasık ağrısı olmuştu. Bir de ayaklarım çok üşüdü 2 gündür ısınmadı. En büyük belirti bunlardı. :) Gerisi normal regl belirtisi idi.

Ne kadar süre yaptınız keçi boynuzu kürünü benim 4. Ayım dolacak keçi boynuzu vitaminler felan ama yok hala 😭
Kuzum yaklaşık 6ay yapmisizdir ya.
3ayda 20milyon olmuştu , 6.ayda ancak.toparladi.
Birde mesela yeme içmeyi yaşamina adapte etmesi lazım , çayı içerken açık ve yanına mutlaka biraz da olsa fındık bitter çikolata ekliyorum.
Pes etmeyin insallahh fayda edecektir canım.🌺

Tebrikleeeeer hayırlı olsun 🥰

X