Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@MaviHayallerim2 yıl
@AryaEvaninAnnesi12 Nisan2 ay
@Genckading18 Mart14 Nisan14 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
@merlince30
Mart
30 Nisan8 ay
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 4
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
@E L B A2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@Mucize13575 Nisan2 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
@okyanus_es3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@LadyRuby9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Random339
Nisan
5 Mayıs21 ay
@Dua46149
Nisan
6 Mayıs1 yıl
@Gzmyts537
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
@Elif_edanur_61_619
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
@ZeyElif7
Nİsan
3-7 Mayıs4 yıl
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
@miresl10 Nisan8 Mayıs3 ay
@Svgidrmzz10 Mayıs1 yıl
Garipserce 19mart15 nisan2 yıl

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

@MaviHayallerim2 yıl
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
@merlince30
Mart
30 Nisan8 ay
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
@E L B A2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@okyanus_es3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@LadyRuby9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Random339
Nisan
5 Mayıs21 ay
@Dua46149
Nisan
6 Mayıs1 yıl
@Gzmyts537
Nisan
7 Mayıs11 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
@Elif_edanur_61_619
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
@ZeyElif7
Nİsan
3-7 Mayıs4 yıl
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
@Svgidrmzz10 Mayıs1 yıl
@Garipserce 19 mart 15 nisan2 yıl

Eki Görüntüle 3043862

🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

@MaviHayallerim2 yıl
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
@merlince30
Mart
30 Nisan8 ay
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
@E L B A2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@okyanus_es3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@LadyRuby9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Random339
Nisan
5 Mayıs21 ay
@Dua46149
Nisan
6 Mayıs1 yıl
@Gzmyts537
Nisan
7 Mayıs11 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
@Elif_edanur_61_619
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
@ZeyElif7
Nİsan
3-7 Mayıs4 yıl
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
@Svgidrmzz10 Mayıs1 yıl
Canım sat 19 mart bat 15 Nisan eklemeye çalıştım ama sen listeye eklersen sevinirim 2yıldır bebek istiyoruz

canım bızım hıkayede uzun, 2,5 yıl oldu...
ogrendık ve hemen takvıye kullandı doktor vermıstı actıbıyol adı, sonra hergun kecıbynuzu özü yedi, fındık,ceviz,bıtter ckolayta ve yesıl yapraklı sebzeler, bırde her gun kecıboynuzu aldım kaynattım ben suyunu içti. sukur 8mılyondan 90mılyona cıktı hızımızda 15 ten 35e. ama henuz gebelık olmadı.
ıkı asılama denedik, ılk asılamam kasım ayında kımyasal gebelık oldu.
ıkıncı asılamam negatıf aralık ayında.
sımdı yumurta takıbı ıle denıyoruz nasip kısmet ...
ilişki gün aşırı devam eıdyoruz suan, sperm daha az ıken ıkı gunde bır
Yaaa ne güzel masallh artmış ins rabbim nasip eder bizimki niye yükselmesi bilmiyorum bizede doktor artmed ve sperra verdi kullandık fazla yukselmedi ekstra bende senin gibi ceviz bitter bişeyler biseyler işte hep yedirdim ama olmadı demekki herkeste etki olmuyormuş ins bu ay güzel haberler aliriz

Yaaa ne güzel masallh artmış ins rabbim nasip eder bizimki niye yükselmesi bilmiyorum bizede doktor artmed ve sperra verdi kullandık fazla yukselmedi ekstra bende senin gibi ceviz bitter bişeyler biseyler işte hep yedirdim ama olmadı demekki herkeste etki olmuyormuş ins bu ay güzel haberler aliriz
Erkek kaynaklı sorunlar genel anlamda uzun sürsede çözülüyor kuzum,
umudunu kaybetme, ınsallaahh sızde faydasını goreceksınızdır.
ınsallaahh Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın kımseyı daha fazla bekletmesın :KK200:

Benim Şubatta 4 değerime baktı canım 200 küsür verdim tahlillere Martta da 2 degerime bakıldı sadece tsh ve prolaktine o zaman 94 TL vermiştim. Bakılan değer sayısı arttıkça değer artıyor tabi ki. Bakalım yarın da gidicem canım ne kadar olacak bu ay. Bide geçen ay catlatma iğnesine 202 TL verdim yani aldığım ilaç parası falan derken benim iki aydır 500 küsür gidiyor
canım iyiymiş aslında fiyatlar. ne bileyim ben çok daha pahalı olur diye düşünmüştüm

Bence yaptır çünkü eğer bı sıkıntınız yoksa rahim filminden sonra hamile kalıyorlarmis o ilaç azda olsa yapışıklık felan varsa açıyormus bende 1500 verdim anestesiz
Hangi şehirde yaptırdın canım ve özelde mi?
Ben mesela istesem bi özel hastaneden kendi kendime rahim filmi çektirmek istiyorum diyip çektirebiliyor muyum?

Canım ben özelde de arastırdım hepsi 2000 üstü fiyat verdi. Bende gözümü kararttım açıkcası param olmasa ne yapıcaktım dedim gittim devlete çokda güzel ilgilendiler ne yalan söyleyim. İnsan halinden anlıyorlar işlemi yapamlar bakmayın sekreterlere. Hiç ön yargıyla gitmeyin ben gardımı yanıma aldım gittim 😂 çok şükür atlattım darısı çekilecek olanlara inşallah
Devlette çektirmek için nasıl bir yol izledin canım? kadın doğum doktorun mu çekilsin dedi?

Erkek kaynaklı sorunlar genel anlamda uzun sürsede çözülüyor kuzum,
umudunu kaybetme, ınsallaahh sızde faydasını goreceksınızdır.
ınsallaahh Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın kımseyı daha fazla bekletmesın :KK200:
Amin ins canım biz aşılama yapicaz direk ilaçlardan pek ümidimiz yok ins gerek kalmaz ramazan ayı uğurlu gelir bizede dualarınızı eksik etmeyin

Hangi şehirde yaptırdın canım ve özelde mi?
Ben mesela istesem bi özel hastaneden kendi kendime rahim filmi çektirmek istiyorum diyip çektirebiliyor muyum?
Ben Mardinde özel de yaptırdım ama herhalde yaparlar bizim değerlere baktı esiminde sıkıntı çıkınca bende aşılama yapicam dedim oda USG cektirelim dedi ama dersen ki bn rahim filmi çektirmek istiyorum tabiki yaparlar sonuçta para veriyosun

Amin ins canım biz aşılama yapicaz direk ilaçlardan pek ümidimiz yok ins gerek kalmaz ramazan ayı uğurlu gelir bizede dualarınızı eksik etmeyin
canım asılama da olsa spermlerın kalıtelı olması lazımkı basarı oranı yuksek olsun, ıkı kere denedık bız aşılama.

hayırlısı olsun sen esıne takvıyelere devam et bırakma, ıllakı fayrasını görecektır.

canım asılama da olsa spermlerın kalıtelı olması lazımkı basarı oranı yuksek olsun, ıkı kere denedık bız aşılama.

hayırlısı olsun sen esıne takvıyelere devam et bırakma, ıllakı fayrasını görecektır.
Haklısın canım haklısın ama okadar yiprattiki beni sürekli sürekli mamalar hazırlıyorum özel karışımlar hatta çakşır suyu hiç duydunmu onu içtik çökerten topu felan içirdim ilaç tabi ekstra iciyo sonra yukselmeyince bizde artık hiç öyle dikkat etmiyrouz sadece keçiboynuzu pekmezi yiyo hergun arada aklına gelirsin eşimin çikolata felan yiyo bide E vitamini önerdiler onu kullanıyoruz hani dedim aşılamaya kadar bı içsin bakalım ne olucak salalim dedik belki salinca kafa rahat olunca daha iyi sonuç alırız dedim😄😄

Haklısın canım haklısın ama okadar yiprattiki beni sürekli sürekli mamalar hazırlıyorum özel karışımlar hatta çakşır suyu hiç duydunmu onu içtik çökerten topu felan içirdim ilaç tabi ekstra iciyo sonra yukselmeyince bizde artık hiç öyle dikkat etmiyrouz sadece keçiboynuzu pekmezi yiyo hergun arada aklına gelirsin eşimin çikolata felan yiyo bide E vitamini önerdiler onu kullanıyoruz hani dedim aşılamaya kadar bı içsin bakalım ne olucak salalim dedik belki salinca kafa rahat olunca daha iyi sonuç alırız dedim😄😄
çakşırı duydum ama karacıgerı kotu etkıledıgı ıcın hıc denemedım ben,
daha cok dogal seylerle beslendı,
haklısın kafadan atmak lazım artık cocuk dusuncesını belkı o zaman gelecek.
inşallaahh daha fazla bekletmesin Allahım, zor süreçler .

Merhaba kızlar ben geçen ay ilk defa klomen kullandım sonrada çatlatma iğnesi vuruldum olmadı ama malesef. Bugün adetimin 3. günü tekrar gittim gelecek ay olmazsa rahim filmi dedi. Eşimde bugün ürolojiye gitti. Ama ben tekrar klomen verir belki dozunu arttırır falan diye düşünmüştüm aylarca kullananlar olmuş çünkü bana neden vermedi ki acaba bilgisi olan

canım bızım hıkayede uzun, 2,5 yıl oldu...
ogrendık ve hemen takvıye kullandı doktor vermıstı actıbıyol adı, sonra hergun kecıbynuzu özü yedi, fındık,ceviz,bıtter ckolayta ve yesıl yapraklı sebzeler, bırde her gun kecıboynuzu aldım kaynattım ben suyunu içti. sukur 8mılyondan 90mılyona cıktı hızımızda 15 ten 35e. ama henuz gebelık olmadı.
ıkı asılama denedik, ılk asılamam kasım ayında kımyasal gebelık oldu.
ıkıncı asılamam negatıf aralık ayında.
sımdı yumurta takıbı ıle denıyoruz nasip kısmet ...
ilişki gün aşırı devam eıdyoruz suan, sperm daha az ıken ıkı gunde bır
merhaba. eşine keçiboynuzu vs takviyeleri ne kadar zaman kullandı eşin? hızı çok güzel artmış maşallah

X