Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar içinizde şeker ilacı kullanan var mı ? Benim insülin dürencim çok yüksek çıktı. O yüzden gebelik için şeker ilacı verdiler 10 gündür kullanıyorum.
Birde insülin direnci ne iyi gelen bir hormon vardır leptin hormonu bu hormon yalnızca geceleri uyuduğumuzda ürer.. be insülin direncini kırar eğer geceleri sabahlamassak zayıflamaya ve insülin direncinin kırmaya birebir destek oluruz...

Çok kilom yok aslında. 160 boyum 65 kg. Bende pco çıkmadı ama şekerim ani düşüyor. Önceki hamileliği hep uyuyarak geçirdim şeker yüzünden. Önceden de erken doğum öyküm olunca doktorum risk almayalım dedi. Bu arada ilaç bende ne mide bulantısı ne sık tuvalete çıkma yaptı. Hiç bir yan etki yapmadı yani. Kilo vermedim ama diyetisyene de gidiyorum. Reglim düzenli benim pcom da yok. Ama bu seviyede şekerle kaliteli yumurta olmaz denildi.
Nitekim cennet kuşuma tek seferde hamile kalırken bu sefer 2 aydır olmadı. Üstelik gecen ay 8 yumurtam vardı. Muayenede gördük. Tabi kısmet hepsi.

Hanımlar bu insülin dediğimiz açlık kan şekeri mi ? Benimde doktorum glukoz'a bakmış da açlık kan şekeri 87 yazıyor kafam karıştı.
87 normal 100e kadar. Benim açlık 117. Homa IR diye bir test insülin direnci. Kaliteli yumurta için 2/2.5 arası olmalıymış. Benim önce 3.65 çıktı sonra 4.7

Yok kız gece 1de yatarım en fazla. Sabah da 8.5 da kalkıyorum

Kııız ben durum güncellemeye geldim
Dün regl olurum diye bekliyordum bu saat oldu daha tık yok

3 tane uygulamadan takip ediyorum ben her biri farklı gün gösteriyor 9 10 ve 11 diye yarın da geçsin regl olmazsam salı sabahı test yaparım. Son şüpheli birlikteliğin üzerinden 14 gün geçmiş oluyor salı günü

Merhaba beni de ekler misiniz sat 10 Nisan (malesef bugün) bat muhtemelen 5 mayıs olur hastaneye gidicem çünkü çatlatma iğnesi verir yine sanki değişiklik olursa söylerim 4 aydır bebiş istiyorum. İnşallah bu ay herkes güzel haberler alır

Canım beni de ekler misin sat 8 Nisan bat 4 4 mayıs beklenen süre 4 yıl

Merhaba son adet 3 nisan, bat 27 nisan, 1.5 yıl.. hepimiz için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…