- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.612
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Birde insülin direnci ne iyi gelen bir hormon vardır leptin hormonu bu hormon yalnızca geceleri uyuduğumuzda ürer.. be insülin direncini kırar eğer geceleri sabahlamassak zayıflamaya ve insülin direncinin kırmaya birebir destek oluruz...Kızlar içinizde şeker ilacı kullanan var mı ? Benim insülin dürencim çok yüksek çıktı. O yüzden gebelik için şeker ilacı verdiler 10 gündür kullanıyorum.
Diyetisyenler 2 olmalı filan dese de 20 sınırdır sen sınırın altindaymissin o dönem2019 yılında en son 10.5 çıkmış insülin e-nabizdan baktım şimdi
İnshaAllah yaaa varya ne çok sevinirim listemdeki Herkes hedefine ulaşsa Allah'ım bereklti bir ay olsun ya RabbimCanım 1 yıl önce dış gebelik geçirdim sonra ara verdik 6 aydır uğraşıyoruz inşallah bu ay uğurlu gelir
Sınır 24 yazıyor ya şimdi kim bilir kaçtır bi baktirmam lazım aslındaDiyetisyenler 2 olmalı filan dese de 20 sınırdır sen sınırın altindaymissin o dönem
Bence de baktır.. insan kendini bilmeli... Yoksa kaptırip gidiyoruz sağlıksız sağlıksız yaşamayaSınır 24 yazıyor ya şimdi kim bilir kaçtır bi baktirmam lazım aslında
Canım zaten yormuyorum sadece sordum benim kadar sallamayan yokturSen kendini bukadar yorma bu konuda.. adet bitince yumurta takibi yap ve ilişki .. bitti gitti.. takib yapmak istemezsen adet biter bitmez en az 3 günde veya 2 günde bir ilişki nasılsa denk gelicektir..
Çok kilom yok aslında. 160 boyum 65 kg. Bende pco çıkmadı ama şekerim ani düşüyor. Önceki hamileliği hep uyuyarak geçirdim şeker yüzünden. Önceden de erken doğum öyküm olunca doktorum risk almayalım dedi. Bu arada ilaç bende ne mide bulantısı ne sık tuvalete çıkma yaptı. Hiç bir yan etki yapmadı yani. Kilo vermedim ama diyetisyene de gidiyorum. Reglim düzenli benim pcom da yok. Ama bu seviyede şekerle kaliteli yumurta olmaz denildi.Metformin mi yoksa ? Benim de polikistik over var ve insülin direncim yüksekti geçen sene yazın.. Bana doktor onu uzun süre kullanicaksin dedi ben de bir düşündüm ne demek ya diye.. ilaç almayı zaten sevmiyorum.. araştırdım kimisi kullanmış hormonları bozulmuş kimisi zayıflamış bilmem ne . Zayıflatie filan diyor ya alakası yok .. sürekli tuvalete çıkardığı için insanlar miğde bulantısı dan yemek yiyemedigi için kilo veriyor ilaçtan degil.. ben yarım almıştım aynı gün rahatsızlandım dedim ben bunu bırakıyorum doktor bana ilaçsız İnsülin zor düşer dedi.. ben kullanmadım şahsi fikrim olarak o ilacı sevmedim.. bir kaç ay sonra kilo verdiğim de tekrar ölçtürdum insülin direnci ciddi derece de düşüş yapmıştı sinirin altına düşmüştu..
Yani kısacası saglikl beslenme Spor ile insülin direnci düşer... Bu benim şahsi görüşüm ve tecrübemdi sadece. İlacı bırak filan demek değil yani yanlış anlaşılmasın.. çünkü
İlaca başlamışsın artık biraz kilo verene kadar devam et 10 gün olmuş zaten.. insülin düşünce bırakırsın.. gebe kalmak için insülin düşürmek çok ama çok önemli
87 normalHanımlar bu insülin dediğimiz açlık kan şekeri mi ? Benimde doktorum glukoz'a bakmış da açlık kan şekeri 87 yazıyor kafam karıştı.
Yok kız gece 1de yatarım en fazla. Sabah da 8.5 da kalkıyorumBirde insülin direnci ne iyi gelen bir hormon vardır leptin hormonu bu hormon yalnızca geceleri uyuduğumuzda ürer.. be insülin direncini kırar eğer geceleri sabahlamassak zayıflamaya ve insülin direncinin kırmaya birebir destek oluruz...
Benim insülin 27Diyetisyenler 2 olmalı filan dese de 20 sınırdır sen sınırın altindaymissin o dönem
Kııız ben durum güncellemeye geldimCanım hoşgeldinnnnnnn
Aminnnn isnhaAllah
Ay canım geçen sene yoktum girmiyordum kimbilir ne yaşadın ama geri de kaldı.. Bu topikte olumsuzluğa yer yok canımmmm hep pozitif olacağız
Tamam canım sen beni etiketlersin belkide gelemezz adetin bebiş haberin gelirrr kim bilir
Hadi hayırlısı olsun canım güzel cıkar umarımEvet hanımlar yarın sabah erkenden gidecom hastaneyebakalım basima neler gelecek hormonların ne alemde
Teşekkür ederim canim benim inşallah daha şimdiden sitrese girdim sonuç ne çıkacak diyeHadi hayırlısı olsun canım güzel cıkar umarım
Canım beni de ekler misin sat 8 Nisan bat 4 4 mayıs beklenen süre 4 yılEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Random33 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl G Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay Sosyallanne 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay @miresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl
Merhaba son adet 3 nisan, bat 27 nisan, 1.5 yıl.. hepimiz için hayırlısıEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Random33 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Dua4614 9
Nisan6 Mayıs 1 yıl G Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay Sosyallanne 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ay@ZeyElif 7
Nİsan3-7 Mayıs 4 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay @miresl 10 Nisan 8 Mayıs 3 ay @Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl