- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Hoşgeldiniz kızlar bu ay bizim olsun inşaallah bebislerimiz gelsin gobuslerimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns kuzumHoşgeldiniz kızlar bu ay bizim olsun inşaallah bebislerimiz gelsin gobuslerimize
Tamam canım teşekkür ederim bu ay da boyle takip edelim bakalımCanım yumurtlama zamanı değişebilir kimisi erken oluşur kimisi ortalarında kimisi sonlarına doğru genelde 14. Gün derler ama ben bu ay 21. Günümde çatlama gördüm kasık agrısı hissedilebilir ama en garanti belirtisi akıntın başlar akıntının yogun oldugu noktada mutlaka değerlendir
Bu ay böyle deneyim olmazsa diğer ay ovulasyon testi alıp öyle denerim bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah teşekkür ederim canımCanım kullanmanı tavsiye ederim eğer ihtimalin varsa.. çok kolay ben sana anlatırım hepsini.. iki tane güvenilir sayfa var eğer turkiyedeysen oradan al derim..
Yumurtlama belirtileri bazen olur bazen de olmaz .. kasık ağrısı olabilir akıntı olabilir .. en yaygın belirti uzayan yumurta akı ..
Ama bunlarla uğraşmak istemem dersen.. adet bitince hemen ilişki sonra 2 günde veya 3 günde bir ilişki mutlaka yumurtlama günune denk gelicektir..
E nabızdan kontrol et bazen erken çıkıyorEvet sonuçlar yarın çıkacakmış bana sabah olmaz artik
Hayırlı, uğurlu, bebişli olsun canım heyecanın da umudun vardır illaki yoksa bu gücü bulamazsın bence İğneler acaba birden fazla mı yumuş büyütecek?? Neler olacak? Doktor anlattı mı? Bu arada ekstra takviye vitamin falan içiyor musunuz? Ayyy çok heyecanlı biz doktora bile gitmedik ya bu ay o yüzden senin yerine de heyecan yapabilirimKızlar selam sürecimiz başladı, hayırlı uğurlu olsun diyelim doktordaydım. 7 kutu meriofert (merional) verdi. Yarından itibaren her gün kalçadan yapılacakmış bakalım bu ay ne maceralar bekliyor.. 1 hafta sonra da kontrole gideceğim, duruma göre çatlatma yapacağız. Artık heyecanım kalmadı sanki bu ay yaa, bugün de çok isteksiz gittim aslında sadece bunu da denemedim dememek için. Eşim de bir süre dinlenmemi kendimle ilgilenmemi istiyor. Bu ay da olmazsa uzunca bir süre tedavi falan istemiyorum artık. Olmuyorsa vardır bi hayır deyip çekileceğim köşeme artık.
Merionel nedir canım klomen gibi bişeymiKızlar selam sürecimiz başladı, hayırlı uğurlu olsun diyelim doktordaydım. 7 kutu meriofert (merional) verdi. Yarından itibaren her gün kalçadan yapılacakmış bakalım bu ay ne maceralar bekliyor.. 1 hafta sonra da kontrole gideceğim, duruma göre çatlatma yapacağız. Artık heyecanım kalmadı sanki bu ay yaa, bugün de çok isteksiz gittim aslında sadece bunu da denemedim dememek için. Eşim de bir süre dinlenmemi kendimle ilgilenmemi istiyor. Bu ay da olmazsa uzunca bir süre tedavi falan istemiyorum artık. Olmuyorsa vardır bi hayır deyip çekileceğim köşeme artık.
Evet çatlatma iğnesi. Yumurta geliştirici ilaçtab sonra 1kez oldum. Bnce fazla da olmuyordur zatenBen de bu ay denicem yumurta geliştirme için ilaç alicam İnshaAllah.. ovitrelle çatlama iğnesi oluyor değil mi ? Kaçkez o iğne den yapmak gerekiyor?
Ben kullanıyorum maalesefKızlar içinizde şeker ilacı kullanan var mı ? Benim insülin dürencim çok yüksek çıktı. O yüzden gebelik için şeker ilacı verdiler 10 gündür kullanıyorum.
Hangi hormonlarına baktırdın canımTeşekkür ederim canim benim inşallah daha şimdiden sitrese girdim sonuç ne çıkacak diye
Büyüsün yumuşlarınnnSelam kızlar haftanız güzel geçsin inşallah, bugün femaraya başlıyorum
İnşallahh tosbik gibi olsunlaar biraz avokado falan da yiyeyimBüyüsün yumuşlarınnn
Dostinex kullanmışmıydın hiç daha önce prolaktin içinkızlar selam.. benim de amh 0,9 çıktı. prolaktin 42 ama doktor ilaç vermeyeceğim şu an dedi. perşembe yumurtlama günüm. kontrole çağırdı. daha önce klomen, famera vs kullandım ama şimdi dr değiştirdim. bu dr şu an gerek görmedi. bakalım nasip