- 5 Mayıs 2021
- 224
- 398
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitiiif gözün aydin canım sağlıkla gelsin miniğin darısı başımıza olsunKızlaaaarrrrr bu ne demek
Ayyy çok teşekkür ederim canımm bu ay hepimiz pozitif görelim inşallahhh kese görme yükselme mevzuları da olunca tamamdır bu işPozitiiif gözün aydin canım sağlıkla gelsin miniğin darısı başımıza olsun
Maşallah hamilesin demek ama artışı takip etmen lazım kuzu daha çok çok yeni. Alırım bi hamile duanıKızlaaaarrrrr bu ne demek
Ay o sana ne de güzel bakar besler oh misler gibi hadi geliyorum ardınızdan yol açın banaAğzını yirimmm evet riske atmamak için bolca dinlenicem, pazartesiye kadar annem yanımda zaten şükür. Hayırlısı kuzum
Yaaaaa masallah canım benim ya cok mutlu oldum saglıkla tutunsun insallah kuzumKızlaaaarrrrr bu ne demek
Aynen canım öyle. En mantıklısı adeti beklemek çok düşünmeden o zamana kadar sabırla beklemek. Onu da yapamıyoruz gerçi ama artık olduğu kadarEvet canım ben de aşılamada ve çatlatma iğnesi kullandığım aylarda hiç dinlemiyordum bile full belirtiydim geçen ay ve bu ay hiç bişey kullanmadım. Geçen ay hiç bi hissiyat yoktu. Neyse maksat belirti arayıp oyalanmak.. yoksa çoğu insan 4. haftadan sonra belirti hissediyor
Kiz benim 11 yasinda oglum var bide 8 yasinda kizim var kaynanam dengesiz alıştık artikAaa canim senin oğlun mu var hiç bilmiyordum kuzum ben ilk olacak sandım Allah bağışlasın..
O ne biçim söz kizzz İnshaAllah seninde olur seffatci olur ne demek.. git sen önden bana şefaatçi ol diyeydinnnnn aaaa ne biçim kafa bu ya .. öylemi denir yani tovbeee
Kuzum daha koyuysa bence değerlendir bugün yarın çatlar o zaman gün aşırı ilişkiye devam et bakalım insallahS sultansultan90 My_Moonlight06 kızlar bugün ki yaptığım fotoda bir tık daha açık çıkıyor rengi kalitesi düşüyor fotoğrafın
Tam pik olmadı ki yarın olur belki dün değerlendirmiştimKuzum daha koyuysa bence değerlendir bugün yarın çatlar o zaman gün aşırı ilişkiye devam et bakalım insallah
Ayyyy ne yerdeyim ne gökte şuan varya ölücem sanki canım klomen kullandım bu ay sadece bir yumurtam gelişti 18.5 mm oldu lh120 e2 273 çıktı doktor kendi çatlar dedi iğne yapmadı duphaston verdi ilişki günü önerdi hap perşembe bitti işte bugünki sonucu biliyorsunuz adet olcam gibi kasık ve bel ağrım var sadece ayyy hepiniz duamdasınız inşallah beraber alcaz kucağımıza kutlamasını yapıcazzkuzum sen bu ay bişey fln kullandınmı yumurta geliştirici ilaç vs bide suan belirtilerin varmı ne durumdasın heycan varmı seftalilidondurma
Hayırlı olsun hamilesiniz çok sevindimKızlaaaarrrrr bu ne demek
Canımm hepimiz duamdasınız inşallah beraber görcez pozitifleriMaşallah hamilesin demek ama artışı takip etmen lazım kuzu daha çok çok yeni. Alırım bi hamile duanı
Çokkk teşekkür ederimmm hepimiz alalım bu haberi inşallah sıraylaHayırlı olsun hamilesiniz çok sevindim
Yaaa canım pozitif...çok sevindim senin adınaS sultansultan90 My_Moonlight06 kızlar bugün ki yaptığım fotoda bir tık daha açık çıkıyor rengi kalitesi düşüyor fotoğrafın
Aminnn inşallah Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınÇokkk teşekkür ederimmm hepimiz alalım bu haberi inşallah sırayla
Canım ovulasyon testi bu gebelik olsa keske yumurtlama yakalamaya çalışıyorum bende günden güne koyulaşıyorYaaa canım pozitif...çok sevindim senin adına
Sadece kasık ağrım var şimdi, ben her şeye razıyım o romantik buluşma gerçekleşsin deAhh geçmiş olsun kuzum.. çok hassas dokular zaten.. inşallah ağrı sızı olmaz.. tabi bu arada diğer tarafta buluşma gerçekleşmiştir umarım, ayyyy
İyi ki varlar valla ahh o yolu bi açabilsek, bi kırabilsek şu şeytanın bacağını sen gel tabii tam gaz devam çalışmalara az kaldıAy o sana ne de güzel bakar besler oh misler gibi hadi geliyorum ardınızdan yol açın bana