- 1 Nisan 2022
- 12.557
- 15.416
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.321
Folikasit..Vitamin D..bu kadar.Kuzum sen vitamin fln hiç takviye kullanmıyomusun
Eger innovita testlerim dogruysa ciddi anlamda sasircam gerckten ve bu aralar vişne suyuna olan ilgimi aciklamis olacak testİns kuzum ya
kuzuuu ben goruyorummm 2. Cizgiyiİlk dklar daha ben şok
Bende goruyorm birtane daha var yapmamak için zor tutuyorum kendimikuzuuu ben goruyorummm 2. Cizgiyi
Amin canım inşallahCanım demekki kolay hamile kalabiliyorsun hsg çektir bakalım insallah ordada tüplerin açık olsun
micratechtestin markası güvenilir mikuzuuu ben goruyorummm 2. Cizgiyi
Valla bende çok korkuyordum kuzum amaAy cok korkuyorum hsg çektirmekten
korkmayın kızlar,Valla bende çok korkuyordum kuzum amapartalina_ ve Papatyamveben-Mavi beni rahatlattılar. Çok basit olduğunu söylediler.
Ay keske erken gebelik alsaydin dur kizlari etiketlym baksınlarİlk dklar daha ben şok
ayy yapppp bnce, bat ne zamn?Bende goruyorm birtane daha var yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Ayyy çok güzel haber bu hadi hayırla pozitifide görelim inşallahhhh@ad000My_Moonlight06 @Veziir M Mavimiresl seftalilidondurma @Random3 @iyilikperisi92 Niqu kızlar doktordan cıktım 17 olmus sagdaki bide 16.5 mm olan var soldakiler kucuk hala yarın sabah 9 da ovitrella çatlatma iğnesi vurulcam yarına kadar 18 mm olur
Evet guvenilir bi marka keske erken gebelik alsaydin gerci ben kaset testleri daha cok seviyorummicratechtestin markası güvenilir mi
Canim gece yaparsın simdi yapma beklemicratechtestin markası güvenilir mi
Canım benimde bata 7 gün var sol kasığım batıyor bide belim adet olcak gibi ağrıyorKizlar ya benim iki gündür çok belirgin tek taraflı kasık ağrım var araştırmaktan delirecem bata 5 gün var ayni durumda olan var mi??
Bir gölge mi gördüm sankiİlk dklar daha ben şok
Kuzum ben sanki cok silik görüyorumİlk dklar daha ben şok
Saglik ocagindan destek alabilirsin canimArkadaşlar folikasiti doktorun yazmasını mı bekleyeyim yoksa kendimde alabilir miyim. Hamilelik düşününlerin içmesi gerek diye okumuştum. Birde başka neler kullanılıyor
Yoook canım doktoru beklemeyebilirsin.. bi de gebelik öncesi multi vitaminler var istersen onlara da başlayabilirsin ama sen bilirsin yani kan değerlerin düzgünse gerek olmayabilir.. ben d vitamini omega 3 de kullanıyorum sırf yumurta kalitesine biraz etki eder diye..Arkadaşlar folikasiti doktorun yazmasını mı bekleyeyim yoksa kendimde alabilir miyim. Hamilelik düşününlerin içmesi gerek diye okumuştum. Birde başka neler kullanılıyor
İnositol de kullanabilirsin combi olani var folik asitle yardimci olurlar saglik ocagindaArkadaşlar folikasiti doktorun yazmasını mı bekleyeyim yoksa kendimde alabilir miyim. Hamilelik düşününlerin içmesi gerek diye okumuştum. Birde başka neler kullanılıyor