- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.682
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.301
Benimde öyle sağ kasıkta belirgin batma var sizin kac gun kaldiAynen benimde geçen ay aşırı akıntım vardı bu ay hiç yok. Sağ kasığımda hafif hafif batma oluyor sadece. Hayırlısı diyelim artık
Her aşılamada yeni odeme mi yapıyorsunuzo zaman senın cok sorun olmaz ya, hamıle kalman, inşallah öyle olsunn.
ben rahım fılmı cektırdım sorun yok
ıkı asılama oldum,
ılkı kımyasal gebelık - ıkncısı negatıf.
sımdı yumruta takıbı denıyorum bakalım
oda olmazsa tüp bebek artık
evet , aynenHer aşılamada yeni odeme mi yapıyorsunuz
Tutmasa bile mievet , aynen
özelde ise o sekılde .
Canım bende senin gibi Aralık ayında kürtaj oldum. Şubat ayında da kimyasal gebelik yada düşük geçirdim. Yurt dışında olduğum için Türkiyeye geldiğimde hangisi olduğunu anlayamadılar. Bugün doktora gittim ve benden bütün tettkileri istedi. HSG için adetin ilk günü randevu almaya gel dediler. infertilite polikinliğine gittim ben. İstersen sende bir git.Hanımlar ben Kasım'da üçüz gebelik yaşadım ama olmadı malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. 6 ay denemeden sonra hamile kalmıştım doğal yolla. Aralık ayinda kürtaj oldum. Şubattan beri deniyorum yeniden. Sizce hsg çektirmeme gerek var mı benim?
evet canım tutmasada ıkıncı - ucuncu ıstersen ozelde ucretlıTutmasa bile mi
Bat 3 mayıs. Geçen ayda aynı belirtilerim vardı. Bakalım bu ay ne olacakBenimde öyle sağ kasıkta belirgin batma var sizin kac gun kaldi
canım yarına kadar 2mm buyur,A ad000My_Moonlight06 Veziir M Mavimiresl seftalilidondurma R Random3 iyilikperisi92 Niqu kızlar doktordan cıktım 17 olmus sagdaki bide 16.5 mm olan var soldakiler kucuk hala yarın sabah 9 da ovitrella çatlatma iğnesi vurulcam yarına kadar 18 mm olur
Valla bu kadar ugrasmaya senden koyu kirmizili cift cizgi bekliyoruz 13-15 gune kadarA ad000My_Moonlight06 Veziir M Mavimiresl seftalilidondurma R Random3 iyilikperisi92 Niqu kızlar doktordan cıktım 17 olmus sagdaki bide 16.5 mm olan var soldakiler kucuk hala yarın sabah 9 da ovitrella çatlatma iğnesi vurulcam yarına kadar 18 mm olur
Mantıklı bez parasından böyle kurtulabilirizYooo ben biberona koyucam mamayı ellerine vericem bitiricekler, hatta bi kaç aylık olunca boş biberonları yıkarlar rafa koyarlar.. tuvalete de yetişemezlerse bizim kedi kumuna gider tuvaletlerini yaparlar diye düşünmüştüm
Canım demekki kolay hamile kalabiliyorsun hsg çektir bakalım insallah ordada tüplerin açık olsunKızlar herkese merhaba
Bugün reglimin 3. günüydü ve doktora gittim. Rutin hormon testlerini yaptılar.
Şuan regli olduğum için ayın 16sına ultrosan randevusu verdi.
Reglinin 21. günüde kan ve smear testi için çağırdı. Eşimden sperm testi istedi.
Sonrasında da adetin 1. günü HSG randevusu için gel dedi. Biliyorsunuz benim daha önce 2 gebelik kaybım var.
Gebe kalabildiğime göre bu kadar çok test yaptırmama gerek var mı sizce?
Sizlerde süreç nasıl işledi?
Bana yardımcı olur musunuz?
Ay cok korkuyorum hsg çektirmektenCanım bende senin gibi Aralık ayında kürtaj oldum. Şubat ayında da kimyasal gebelik yada düşük geçirdim. Yurt dışında olduğum için Türkiyeye geldiğimde hangisi olduğunu anlayamadılar. Bugün doktora gittim ve benden bütün tettkileri istedi. HSG için adetin ilk günü randevu almaya gel dediler. infertilite polikinliğine gittim ben. İstersen sende bir git.
Bu belirtilerimiz hep mi vardı acaba hamilelik istediğimiz için kendimizi dinlemeye başladık ondan mı dikkatimizi çekiyor bilmiyorum. Psikoloji yerlerde tırnağım kırılsa acaba hamileyim mi diycemKizlar ya benim iki gündür çok belirgin tek taraflı kasık ağrım var araştırmaktan delirecem bata 5 gün var ayni durumda olan var mi??
Adetlerin nasıl canım. Nasıl değerlendirdin bu ayı. Benim yumurtlama belirtim yokBir 3 mayıs da burada var
A a doğru diyosun o da büyütüyor catlamadan önce 20 mm olur o zaman iki yumurtadacanım yarına kadar 2mm buyur,
zaten cataltma ıgnesıde 1-2 mm buyutuyor.
hayırlı olsun ınsallaahhh
İns kuzum yaValla bu kadar ugrasmaya senden koyu kirmizili cift cizgi bekliyoruz 13-15 gune kadar
Kuzum sen vitamin fln hiç takviye kullanmıyomusunYa kız bana neden demiyorsun((
İlk dklar daha ben şokKuzum ilkinde gordum gibi sanki ilk attığında sen ciplak gozle gormedinmi hic testin icini acsaydin keske