- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.261
Kiz kuruyunca cirkin biseye dönüştü testler acik ya bi degisik olduCanım senin testler ben burdayım diyor ama merak ettim kaç gün oluyor hemen adet bitimi yumurtlama olmuşsa?
O zaman yumurtların catlıyodur canım sancılı geçmesi cok normal endişe etme ben yürüyememiştim düşün cnku yumurrtalar büyüdüğü için çatlama esnası kasık agrısı şişkinlik gaz yapabilirCanim bana igne vermedi doktor benim doktorum türkiyede bende almanyadaym ama ordaykende gerek duymadi bi ignesiz deniyelim dedi buda 2 ci denemem zaten klomen ile allah herseyn hayrlisni nasip etsin ben gece hic yatmadm böyle kasik agrisida hic görmedim ne adete benziyo ne baska bisiye benzetebiliyorum degisik bisi ya
Bilmiyorum ki olabilirde ama benim pek inanasim gelmiyo testler kuruyunca kayboldu sanki tek ince cizgi kaldi belkide cizgilerin yerleri onlarerken yumurtlamıs olabılırsın canım
bır kac gun sonra tekrarla canımBilmiyorum ki olabilirde ama benim pek inanasim gelmiyo testler kuruyunca kayboldu sanki tek ince cizgi kaldi belkide cizgilerin yerleri onlar
Comfort yaptim bisey cikmadi 3-4 gun sonra tekrar larm varsa erken yumurtlama olduysa cikar zatenbır kac gun sonra tekrarla canım
aynen cıkar canımmComfort yaptim bisey cikmadi 3-4 gun sonra tekrar larm varsa erken yumurtlama olduysa cikar zaten
İnsallah hayirlisi olsun nedense bu ay cok relaxım yani modum farkli olsada olur olmasada olur modundayim çabuk mu skldm acaba rutin denaynen cıkar canımm
ınsallah vardır bebıs
cok normal o hiss.İnsallah hayirlisi olsun nedense bu ay cok relaxım yani modum farkli olsada olur olmasada olur modundayim çabuk mu skldm acaba rutin den
Yooo ben biberona koyucam mamayı ellerine vericem bitiricekler, hatta bi kaç aylık olunca boş biberonları yıkarlar rafa koyarlar.. tuvalete de yetişemezlerse bizim kedi kumuna gider tuvaletlerini yaparlar diye düşünmüştümAaaa hayal ettim senin memikler kevgire dönmüş biri sağdan biri soldan sömürmüş falandur bu ayı bi hamile geçirelim kursağımızda bırakmadan
Ins canim insO zaman yumurtların catlıyodur canım sancılı geçmesi cok normal endişe etme ben yürüyememiştim düşün cnku yumurrtalar büyüdüğü için çatlama esnası kasık agrısı şişkinlik gaz yapabilir
Senin cok uzun bi sürec ben 3.ayda yıldım masallah kuzum umudun mucizenle sonuclansin rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin… biranda cocuk istedik eşimle hatta esim son 7-8 aydir istiyor ama ben karsi geliyordum istemiyordum ocak ayinda karar verdim..cok normal o hiss.
bende aynıyım suan 2,sene 8 ay oldu ..
Pamuklara sarmalarsin diye düşünüyorum bendeYooo ben biberona koyucam mamayı ellerine vericem bitiricekler, hatta bi kaç aylık olunca boş biberonları yıkarlar rafa koyarlar.. tuvalete de yetişemezlerse bizim kedi kumuna gider tuvaletlerini yaparlar diye düşünmüştüm
cok uzun evet ,zor bır süreç.Senin cok uzun bi sürec ben 3.ayda yıldım masallah kuzum umudun mucizenle sonuclansin rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin… biranda cocuk istedik eşimle hatta esim son 7-8 aydir istiyor ama ben karsi geliyordum istemiyordum ocak ayinda karar verdim..
Uzerine ceket atilip hamile kalan cinstenim bencok uzun evet ,zor bır süreç.
amın canım ınsallaahhh .
ben 1 sene pek takmadım denerken zaten 1 yıl normal normal dedıler gonderdıler bızı. sonuc 3sene olacak.
nasip- kısmet işte bazı şeyler .
inşallah sizin gebeliğiniz zorlamaz, hemen saglıkla olur
Dogurganlik biraz anneye teyzeyede cekiyor sanirim yada kiz kardeşlere cevremde cok ornek var bu konuda mesela benim annem de teyzemde cok cabuk hamile kalırlarmis bi arkdasimin 2 abisi tup bebek tedavisiyle bebek sahibi oldular 1 tane Ablasi ve kendisi 10 yildir evliler hala bebekleri yok.. kayinvalidemde cok gebelik gecirmis ve kizlarida ayni sekileecok uzun evet ,zor bır süreç.
amın canım ınsallaahhh .
ben 1 sene pek takmadım denerken zaten 1 yıl normal normal dedıler gonderdıler bızı. sonuc 3sene olacak.
nasip- kısmet işte bazı şeyler .
inşallah sizin gebeliğiniz zorlamaz, hemen saglıkla olur
Canım kimyasal olunca doktor ultrasona bakınca anlaya biliyormu? Yani 17 gün gecikmem oldu...testler gösteriyordu tam koyu olmasa bile..Canım büyük ihtimalle kimyasal geçirmişsin.. cunki cidden yanılma payı neredeyse hiç yok bu çizgilerin.. en ufak HCG yi bile ölçüyor..
Ben Ocak ayında adete bir kaç gün kala çıktı bendede silik bir yarım saat filan icinde çıktı.. arkadaş birde 5 dk içinde çıktı diyor .. ve o ay adet olmadım başka testlerde çıkmamıştı elimde de innovita kalmamıştı bende adet olmayınca doktora gittim Şubat 1 de doktor direk keseyi gördü bana gösterdi.. yani gebeymişim düşük oldu o ayrı.. şimdi bazen farkında olmuyoruz ama kimyasal gebelik oluyor adetle sokuluyor
o zaman senın cok sorun olmaz ya, hamıle kalman, inşallah öyle olsunn.Uzerine ceket atilip hamile kalan cinstenim benama senelerdir korundum 8 sene düşün yani hormonal olarak.. bu saatten sonra ne olur bilmiyorum.. doktorda bana 6 ay dedi cok beklemissin tüp filmi faln çektirdin mi
Bana normal geldi istediği testler baya ilgilenmis hosuma gitti valla kaybetme bu doktoruKızlar herkese merhaba
Bugün reglimin 3. günüydü ve doktora gittim. Rutin hormon testlerini yaptılar.
Şuan regli olduğum için ayın 16sına ultrosan randevusu verdi.
Reglinin 21. günüde kan ve smear testi için çağırdı. Eşimden sperm testi istedi.
Sonrasında da adetin 1. günü HSG randevusu için gel dedi. Biliyorsunuz benim daha önce 2 gebelik kaybım var.
Gebe kalabildiğime göre bu kadar çok test yaptırmama gerek var mı sizce?
Sizlerde süreç nasıl işledi?
Bana yardımcı olur musunuz?
canım belkı degerlerını gormek ıstıyor normal bence testler cok degıl kı.Kızlar herkese merhaba
Bugün reglimin 3. günüydü ve doktora gittim. Rutin hormon testlerini yaptılar.
Şuan regli olduğum için ayın 16sına ultrosan randevusu verdi.
Reglinin 21. günüde kan ve smear testi için çağırdı. Eşimden sperm testi istedi.
Sonrasında da adetin 1. günü HSG randevusu için gel dedi. Biliyorsunuz benim daha önce 2 gebelik kaybım var.
Gebe kalabildiğime göre bu kadar çok test yaptırmama gerek var mı sizce?
Sizlerde süreç nasıl işledi?
Bana yardımcı olur musunuz?