Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah isteyen herkese nasip olsun cok tesekkur ederimmm sayfayi takipdeyimmm
Rica ederim canım güzel haberlerini bekleriz

Bu arada takviye filan alıyor musun ? Mfk diye bir doktor var duydun mu hiç .. onun gebelik için sattığı takviyeleri ve verdiği gebelik programı var bu ayı değerlendirmek istersen belki ilgini çeker .. S sultansultan90 o doktorun ürünlerini biliyor ve kullaniyor eğer bilgilenmek istersen sultan sana yardımcı olur ..

Evet takip etmistim bir ara :) ama urunleri deneme firsatim olmadi deneyip hamile kalan cok kisi var sanirim

14 gün sonra adet görürsün canım gebe değilsen yumurtlama gününden 14 gün say

Canım innovitanın ovulasyonunu geçen ay bende kullandım bana da hediye göndermişlerdi bende yapmıştım ama hiç böyle bi çizgi çıkmamıştı bembeyazdı kuruma çizgisi dahi yoktu
Bu sabahkide böyle

Eklentiler

• image.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    277,6 KB · Görüntüleme: 51
Yapma canım sen nasılsa karnın şişecek o zaman anlarız kız bu testler pozitif yaaa yarın hemen başka test bul yap
Bizim ailede cok var ikiz eşimin ailesindede var hatta benim kayinbabam da ikiz kız ben bakamam ikiz cocuklara nasil bakicam vazgectim yapmiyorum cocuk

Canim gecmis olsun bende öyleyim 2-3 gundur hic keyfim yok havalardan heralde..insallah tutmustur guzel haberler verirsin bize sabredelim bakalim

Evet takip etmistim bir ara :) ama urunleri deneme firsatim olmadi deneyip hamile kalan cok kisi var sanirim
Söyle bana derdini söyleyeyim sana mfk ürünlerini adamın ürünlerini ezberledim sıkı takipçisiyim inşallah güzel sonuclar da alırız canım

Kız o tülün alt kısmı da düz ineni benim evde ay allahım neye dkkat ediyorum benim kafam karıstı var gibi sanki kız ama nasıl oluyo bata daha cok var olabilir mi
Sanmıyorum ama bu test niye böyle cikiyo hatta bugun daha belirgin gerci kuruyunca cirkin biseye dönüşüyor tülün altida kendinden güpürlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…