-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.221
Insallah isteyen herkese nasip olsun cok tesekkur ederimmm sayfayi takipdeyimmmElhamdülillah ne güzel .. o zaman demekki zamanla olacak İnshaAllah nasibi gelince olacaktır Allah'ın izniyle.. Ne demişim sayfamın başında "Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın"
Rica ederim canım güzel haberlerini beklerizInsallah isteyen herkese nasip olsun cok tesekkur ederimmm sayfayi takipdeyimmm
Evet takip etmistim bir ara :) ama urunleri deneme firsatim olmadi deneyip hamile kalan cok kisi var sanirimRica ederim canım güzel haberlerini bekleriz
Bu arada takviye filan alıyor musun ? Mfk diye bir doktor var duydun mu hiç .. onun gebelik için sattığı takviyeleri ve verdiği gebelik programı var bu ayı değerlendirmek istersen belki ilgini çeker .. S sultansultan90 o doktorun ürünlerini biliyor ve kullaniyor eğer bilgilenmek istersen sultan sana yardımcı olur ..
Canım innovitanın ovulasyonunu geçen ay bende kullandım bana da hediye göndermişlerdi bende yapmıştım ama hiç böyle bi çizgi çıkmamıştı bembeyazdı kuruma çizgisi dahi yoktuGecen ay comfort days yapmistim bunlar innovita ilk defa yaptim kuzum ovulasyon un yaninda hediye gondermisler
14 gün sonra adet görürsün canım gebe değilsen yumurtlama gününden 14 gün sayKıZlar iyi geceler bende birsey sormak istiyorum benim bat 11 nisandı ama ben 10 nisan da ovulasyon testim pozitif çıktı 4 gün silikleşti ben hala adet görmedim bugün test yaptım negatif çıktı yumurtalamadan sonra kaç gün beklemem gerekir test için
Bu sabahkide böyleCanım innovitanın ovulasyonunu geçen ay bende kullandım bana da hediye göndermişlerdi bende yapmıştım ama hiç böyle bi çizgi çıkmamıştı bembeyazdı kuruma çizgisi dahi yoktu
Bizim ailede cok var ikiz eşimin ailesindede var hatta benim kayinbabam da ikizYapma canım sen nasılsa karnın şişecek o zaman anlarızkız bu testler pozitif yaaa yarın hemen başka test bul yap
Canim gecmis olsun bende öyleyim 2-3 gundur hic keyfim yok havalardan heralde..insallah tutmustur guzel haberler verirsin bize sabredelim bakalimKızlar merhaba ben hastalıktan gözümü açmadığım için hiç bakamadim buralara. Malum değerlendiremedik demistim en son 8. Gün ilişki olmuştu genelde 12. Gün yumurtam çatlıyor. Dün gece kasığımda ağrı oldu. Bugün 13. Gün degerlendirdik sizce tutma ihtimali var mıdır
Söyle bana derdini söyleyeyim sana mfk ürünleriniEvet takip etmistim bir ara :) ama urunleri deneme firsatim olmadi deneyip hamile kalan cok kisi var sanirim
Hosgeldin canim bat lar yaklastikca heyecan olsun bize seninki tam bayrama denk geliyor belki seker den daha tatli bi hediye alirsinBat 3 mayıs bekleyip göreceğiz biraz zor geçiyor ama
Kız o tülün alt kısmı da düz ineni benim evdeBu sabahkide böyle
Olsunda artık ben ikiz isterim valla tek seferde cıkarcam işte iki tame yeterBizim ailede cok var ikiz eşimin ailesindede var hatta benim kayinbabam da ikizkız ben bakamam ikiz cocuklara nasil bakicam vazgectim yapmiyorum cocuk
Sanmıyorum ama bu test niye böyle cikiyoKız o tülün alt kısmı da düz ineni benim evdeay allahım neye dkkat ediyorum benim kafam karıstı var gibi sanki kız ama nasıl oluyo bata daha cok var olabilir mi
Ben minyonum ya nasil tasiycam onlariOlsunda artık ben ikiz isterim valla tek seferde cıkarcam işte iki tame yeter
Aşko yukarda bi arkadasinda bu sekilde cikmis ama gebelik olmamisOlsunda artık ben ikiz isterim valla tek seferde cıkarcam işte iki tame yeter
Evet onlar öleydi ben dümdüzünü istedim sonra ahahahaSanmıyorum ama bu test niye böyle cikiyohatta bugun daha belirgin gerci kuruyunca cirkin biseye dönüşüyor tülün altida kendinden güpürlü
Bir kaç gün bekle bakalım kuzum olmadı diğer testlerden alırsınAşko yukarda bi arkadasinda bu sekilde cikmis ama gebelik olmamis
Gule gule kullanalimEvet onlar öleydi ben dümdüzünü istedim sonra ahahaha
Bitane comfort days var evde onada pek guvenmiyorumBir kaç gün bekle bakalım kuzum olmadı diğer testlerden alırsın
Benim eşimin ikizi varBizim ailede cok var ikiz eşimin ailesindede var hatta benim kayinbabam da ikizkız ben bakamam ikiz cocuklara nasil bakicam vazgectim yapmiyorum cocuk