Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar klomen kullanan varmi ben kullandim haftadan fazla kasik agrim var gecmiyor gece yatirmadi beni önce rahimin ortasindaydi agrim gece boyuncada sag kasigim agridi biliyorum cogunuz kist diceksniz ama kist olsa bel agrisida olurmu ? Arada bir böyle adetken olur ya bel agrisi onun gibi bisey hafif git gel oluyor. Alnimda sivilce cikmazdi iki tane kocaman cikti degisik oldum

Kizlar klomen kullanan varmi ben kullandim haftadan fazla kasik agrim var gecmiyor gece yatirmadi beni önce rahimin ortasindaydi agrim gece boyuncada sag kasigim agridi biliyorum cogunuz kist diceksniz ama kist olsa bel agrisida olurmu ? Arada bir böyle adetken olur ya bel agrisi onun gibi bisey hafif git gel oluyor. Alnimda sivilce cikmazdi iki tane kocaman cikti degisik oldum
Ben iki ay önce kullandım klomenden sonra catlatma iğnes vuruldunuzmu yumurtalar büyüdügü için kasık agrıları cok normal sonrasında çatlarkende cok sancılı olmustum ben

Canım bence bir de başka markadan al dene aklında kalacağına ben de çok merak ettim😍
Kuzum sanmıyorum ya bence testin çizgisiyle alakali bi durum bence… belkide psikolojik yada grip gibiyim ondan bilmiyorum ama bugun kizimin beslenmesine börek kizartirken sabah midem cok bulandi zor tuttum kendimi

Ben iki ay önce kullandım klomenden sonra catlatma iğnes vuruldunuzmu yumurtalar büyüdügü için kasık agrıları cok normal sonrasında çatlarkende cok sancılı olmustum ben
Canim bana igne vermedi doktor benim doktorum türkiyede bende almanyadaym ama ordaykende gerek duymadi bi ignesiz deniyelim dedi buda 2 ci denemem zaten klomen ile allah herseyn hayrlisni nasip etsin ben gece hic yatmadm böyle kasik agrisida hic görmedim ne adete benziyo ne baska bisiye benzetebiliyorum degisik bisi ya

Yaaa benim hiç çocuğum yok yine de ikiz istemem 😁 hiç kimsem yok yardım edecek.. mümkünatı yok bakamam - bu arada önümüzdeki ay tüp bebeğe başlarsam çift transfer yapılacak 😬😬😬
Aaaa hayal ettim senin memikler kevgire dönmüş biri sağdan biri soldan sömürmüş falan 😂 dur bu ayı bi hamile geçirelim kursağımızda bırakmadan 🤭

X