Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KıZlar iyi geceler bende birsey sormak istiyorum benim bat 11 nisandı ama ben 10 nisan da ovulasyon testim pozitif çıktı 4 gün silikleşti ben hala adet görmedim bugün test yaptım negatif çıktı yumurtalamadan sonra kaç gün beklemem gerekir test için

Aa adet gününde mi pozitif çıktı

Merhaba hoşgeldin

Yumurtlamadan 15 gün sonra filan test yapın diyorlar genel de .. bana sorarsan adet gecikmesini beklemek daha doğru..

Kızlar merhaba ben hastalıktan gözümü açmadığım için hiç bakamadim buralara. Malum değerlendiremedik demistim en son 8. Gün ilişki olmuştu genelde 12. Gün yumurtam çatlıyor. Dün gece kasığımda ağrı oldu. Bugün 13. Gün degerlendirdik sizce tutma ihtimali var mıdır

Öncelikle hoşgeldin

Tepkime gelelim: aaaaaa oldu mu şimdi burada umutsuzluk olumsuzluk yasak hemen pozitife çeviriyoruz düşünceleri
Son 6 aydır sürekli bakıyorum buradaki kadınlar ne yaptıysa yaptım, hsg vitamin preseed aldım en son ama hep testler bembeyaz hoşbulduk . Okuyorum her ay tüm belirtiler bende var kısmet sinirim bozuldu artık sanırım

Haklısın elbette insan bıkıyor bence akışına bırak bakalım birşey olursa yazarsın.. canın ne istiyorsa öyle yap vallaha takıl yani

Canım bu testler hep böyle çıkıyor bende de var üzmek istemem seni ama maalesef yanlış gösteriyor geçen aylarda ki testlerim bunlar

Eklentiler

• IMG20220411172912.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG20220411172627.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG20220316171026.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 48
Canım bu testler hep böyle çıkıyor bende de var üzmek istemem seni ama maalesef yanlış gösteriyor geçen aylarda ki testlerim bunlar
Canım büyük ihtimalle kimyasal geçirmişsin.. cunki cidden yanılma payı neredeyse hiç yok bu çizgilerin.. en ufak HCG yi bile ölçüyor..

Ben Ocak ayında adete bir kaç gün kala çıktı bendede silik bir yarım saat filan icinde çıktı.. arkadaş birde 5 dk içinde çıktı diyor .. ve o ay adet olmadım başka testlerde çıkmamıştı elimde de innovita kalmamıştı bende adet olmayınca doktora gittim Şubat 1 de doktor direk keseyi gördü bana gösterdi.. yani gebeymişim düşük oldu o ayrı.. şimdi bazen farkında olmuyoruz ama kimyasal gebelik oluyor adetle sokuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…