Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında bu ay hiç stres degildim gecen ay cok stresliydim ama gördüm yumurtlama. Tabi şimdi göremeyince üzüldüm açıkçası
Ben test kullanmıyorum ama geçen ay yumurtlama döneminde belirtilerim vardı gögüs hassasiyeti uçlarında sızlama ve akıntı. Bu ay 17.gün ama hala belirtim yok bende düşünüyorum acaba yumurtlama olmayacak mı diye. Belirtilerin var mı canım senin şuan ben riske atmamak adına gün aşırı devam ediyorum

Ben test kullanmıyorum ama geçen ay yumurtlama döneminde belirtilerim vardı gögüs hassasiyeti uçlarında sızlama ve akıntı. Bu ay 17.gün ama hala belirtim yok bende düşünüyorum acaba yumurtlama olmayacak mı diye. Belirtilerin var mı canım senin şuan ben riske atmamak adına gün aşırı devam ediyorum
Geçen ay çok akıntım vardı ama bu ay yok cok az var. Göğüs uçları hassas birde o kadar henüz yumurtlama göremedim canım gün aşırı olmasa da 2-3 günde bir değerlendirmeye çalışıyorum

Canım büyük ihtimalle kimyasal geçirmişsin.. cunki cidden yanılma payı neredeyse hiç yok bu çizgilerin.. en ufak HCG yi bile ölçüyor..

Ben Ocak ayında adete bir kaç gün kala çıktı bendede silik bir yarım saat filan icinde çıktı.. arkadaş birde 5 dk içinde çıktı diyor .. ve o ay adet olmadım başka testlerde çıkmamıştı elimde de innovita kalmamıştı bende adet olmayınca doktora gittim Şubat 1 de doktor direk keseyi gördü bana gösterdi.. yani gebeymişim düşük oldu o ayrı.. şimdi bazen farkında olmuyoruz ama kimyasal gebelik oluyor adetle sokuluyor
Canım farklı aylarda bu testler bir de erken gebelik de yaptım aynı anda onlarda kuruma çizgisi bile çıkmadı hatta bu testi ilk ay tek başına kullandığımda bu şekilde çıktı heyecandan koşa koşa kan tahlili vermeye gittim 0 çıktı değer yıkılmıştım ondan sonra da erken gebelik testi aldım hep

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-22-02-02-02-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-04-22-02-02-02-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhaba ben hastalıktan gözümü açmadığım için hiç bakamadim buralara. Malum değerlendiremedik demistim en son 8. Gün ilişki olmuştu genelde 12. Gün yumurtam çatlıyor. Dün gece kasığımda ağrı oldu. Bugün 13. Gün degerlendirdik sizce tutma ihtimali var mıdır
Bana cevap verecek yok mu yaa 😂😂

Geçen ay çok akıntım vardı ama bu ay yok cok az var. Göğüs uçları hassas birde o kadar henüz yumurtlama göremedim canım gün aşırı olmasa da 2-3 günde bir değerlendirmeye çalışıyorum
Aynen benimde geçen ay aşırı akıntım vardı bu ay hiç yok. Sağ kasığımda hafif hafif batma oluyor sadece. Hayırlısı diyelim artık

10. Gün ile 16.gün arası ilişki tavsiye ediliyor zaten canım düzenli adet görenler için. 12. Gün çatlıyor demişsin 24 saat canlı kaldığı için ertesi gün hamile kalma ihtimali var diye okumuştum. Okumadığım şey kalmadı zaten 😆😆
Ah kuzum ben de aynı şekilde okudum ama insan bi destek bekliyor heralde kim bilebilir tutar tutmaz orası ayrı mevzu sorum dabiraz saçma sanki ama işte bi umut olur belki diye 😊

Canım farklı aylarda bu testler bir de erken gebelik de yaptım aynı anda onlarda kuruma çizgisi bile çıkmadı hatta bu testi ilk ay tek başına kullandığımda bu şekilde çıktı heyecandan koşa koşa kan tahlili vermeye gittim 0 çıktı değer yıkılmıştım ondan sonra da erken gebelik testi aldım hep
Vallahi bilemedim şaşırdım en iyisi galiba test yapmamak direk Doktora kan vermeye

Selamm kizlarrr bende iki aydir pik gunlerini degerlendirdim ama sonuc negatif umudum mayis insallah :) Rabbim isteyen herkese nasip etsinn..
A.selam Hoşgeldin Ayşecim🥰🌺

Evet İnshaAllah Mayıs hepimizin ayı olacak 🤗

Son adet tarihin ve beklediğin adet tarihin nedir? Listeye ekleyim seni de ☺️

2 aydır mi bekliyorsun bebiş?

A.selam Hoşgeldin Ayşecim🥰🌺

Evet İnshaAllah Mayıs hepimizin ayı olacak 🤗

Son adet tarihin ve beklediğin adet tarihin nedir? Listeye ekleyim seni de ☺️

2 aydır mi bekliyorsun bebiş?
Hosbuldummm cok tesekkur ederimm :KK36:

Son adet tarihim bugun :)
6 aydir bebis dusunuyoruz ama 2 aydir yumurtlama testiyle takip etmistim sonuc negatif maleseff :KK43:

Hosbuldummm cok tesekkur ederimm :KK36:

Son adet tarihim bugun :)
6 aydir bebis dusunuyoruz ama 2 aydir yumurtlama testiyle takip etmistim sonuc negatif maleseff :KK43:u
Üzülme canım bazen hemen olmuyor.. İnshaAllah Mayıs ayında güzle haberi alırsın 🌺🤗

Doktora gittin mi peki?

Evet esimle gitmistik kontrol amacli hersey normal cikdi coksukur
Elhamdülillah ne güzel .. o zaman demekki zamanla olacak İnshaAllah nasibi gelince olacaktır Allah'ın izniyle.. Ne demişim sayfamın başında "Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın" ☺️

X