Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle sanki var gibi ama çok net değil ya yanıltmak da istemiyorum şimdi
Kuzum bana yine estiler hic olmuycak sekilde estiler hemde ya bakarmisin ne atcam bu testi yapali 5 dakika oldu olmadi gebelik testi bariz ben 2. Cizgiyi goruyorum hamile olma olasiligim suan 0 olsa bile daha kesinlikle cikmaz bu testlerde zigot tur daha o yada yeni dolleniyordur yani bu testler bizleri cok yaniltiyor ya bundan sonra bata 3 varkene kadar yasakliyalim kendimize testi gerci bunu ben bata 3 varkende yapsaydm bu sekil çıksaydı gebeyim diye benim herife naz yapiyo olurdum yani fotoda az belli ama ben resmen görüyorum

Eklentiler

• image.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 4A60DF03-2E4C-4265-B066-27AB58D0F821.jpeg
    32,1 KB · Görüntüleme: 53
  • image.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 48

aaaa bariz var orda silik çizgi... Canım dur hahahahah. Bir dk kizzz senin adet kaç gün sürdü bakım anlat bana bir

Gecikmesini hic bekleyemiyoruz ki

Ayyy bunu bende görüyorummm bat 8 mayıs değil mi seninn ay kan mı versen beklesekmi ayyyyy noluyooo noluyoooo

Ayyy bunu bende görüyorummm bat 8 mayıs değil mi seninn ay kan mı versen beklesekmi ayyyyy noluyooo noluyoooo
Kuzum bu testler bana yalan söylüyor bosver bekleyelim gecen ayda boyle olmustu comfort daysle… kanda negatif cikti yani uzerine görmüş hic olamam cunku cok yogun bi adet gecirdim agrili sancili yogun… bekleyelim bakalim hakkimizda hayirlisi ben bu topikten ayrilamam hem hepimiz hep beraber annelere gecis yapmamiz gerekecek ancak öyle

aaaa bariz var orda silik çizgi... Canım dur hahahahah. Bir dk kizzz senin adet kaç gün sürdü bakım anlat bana bir
Asko benimki gelmek uzere anlatim hemen camasir katliycam oturdum durdum test yapiyom ya isim gücüm yok gibi 10 nisanda regl oldum kuzu 7. Gun ekşın 9. Gün ekşın 11.gün ekşın yumurtlama mi gordun kuzu sende erken oldu sanirim ama bu kdar erken olamaz kuzu ya yalancu o cizgiler umut vaad ediyor yok bişi kız sanmıyorum gecen ay daha belirgin di yine yoktu sanırım erken gebelik testleri 2. Cizgilerin yerini belli ediyor

Olabilir tabi ama zaten bukadar erken gösteremez mümkün değil ben acaba geçen aydan filan mı kaldin dedim. Kanama tamam oldu ama hiç doktora gitti miydi baktimi ultrasonda filan ? Bu testler yanılıyor sa ozaman bunlardan yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…