Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, iyi dilekleriniz ve temennileriniz çok güzel. Ben de sizler gibi beklemedeyim.. Dilerim herkes o güzel habere en kısa sürede ulaşır.
Merhaba hoşgeldin
Amiiiinnnnn kardeş İnshaAllah

Senin nedir son adet tarihinin ve beklenen adet tarihini bebiş için ne kadar bekliyorsun? Bu bilgileri ver senide ekleyim listeye beraber bekleyelim

Merhaba hoşgeldin
Amiiiinnnnn kardeş İnshaAllah

Senin nedir son adet tarihinin ve beklenen adet tarihini bebiş için ne kadar bekliyorsun? Bu bilgileri ver senide ekleyim listeye beraber bekleyelim
Çok teşekkür ederim benim son adet 31 Mart, beklenen adet 27 Nisan. Bebek için henüz 3 aydır beklemedeyim

Gecen ay comfort days yapmistim bunlar innovita ilk defa yaptim kuzum ovulasyon un yaninda hediye gondermisler

Bunlar ultra hassas testlermis 5 uzeri gosteriyormus oyle yazıyor du yorumlarda

Canım kolay olmuyor ama stres yapma bence bir anda koyulaşabiliyor çünkü, stres öteliyor diye düşünüyorum
Aslında bu ay hiç stres degildim gecen ay cok stresliydim ama gördüm yumurtlama. Tabi şimdi göremeyince üzüldüm açıkçası

Canım kolay olmuyor ama stres yapma bence bir anda koyulaşabiliyor çünkü, stres öteliyor diye düşünüyorum
Ama stres konusuna sonuna kadar katılıyorum 6 ay uğraştım olmadı memlekete gitmiştik geldim 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim beklemiyordum aklımdan çıkmıştı tamamen. Ama ister istemez takıyorum kafaya şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…