- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.161
Merhaba hoşgeldinMerhabalar, iyi dilekleriniz ve temennileriniz çok güzel. Ben de sizler gibi beklemedeyim.. Dilerim herkes o güzel habere en kısa sürede ulaşır.
Canım kolay olmuyor ama stres yapma bence bir anda koyulaşabiliyor çünkü, stres öteliyor diye düşünüyorumKizlar ya olur mu ay yumurtlama dersiniz? Döngümün 15. Günü bugün
Çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldin
Amiiiinnnnn kardeş İnshaAllah
Senin nedir son adet tarihinin ve beklenen adet tarihini bebiş için ne kadar bekliyorsun? Bu bilgileri ver senide ekleyim listeye beraber bekleyelim
Gecen ay comfort days yapmistim bunlar innovita ilk defa yaptim kuzum ovulasyon un yaninda hediye gondermislerOlabilir tabi ama zaten bukadar erken gösteremez mümkün değil ben acaba geçen aydan filan mı kaldin dedim. Kanama tamam oldu ama hiç doktora gitti miydi baktimi ultrasonda filan ? Bu testler yanılıyor sa ozaman bunlardan yapma bence
Rica ededim canımÇok teşekkür ederimbenim son adet 31 Mart, beklenen adet 27 Nisan. Bebek için henüz 3 aydır beklemedeyim
Bunlar ultra hassas testlermis 5 uzeri gosteriyormus oyle yazıyor du yorumlardaOlabilir tabi ama zaten bukadar erken gösteremez mümkün değil ben acaba geçen aydan filan mı kaldin dedim. Kanama tamam oldu ama hiç doktora gitti miydi baktimi ultrasonda filan ? Bu testler yanılıyor sa ozaman bunlardan yapma bence
Aslında bu ay hiç stres degildim gecen ay cok stresliydim ama gördüm yumurtlama. Tabi şimdi göremeyince üzüldüm açıkçasıCanım kolay olmuyor ama stres yapma bence bir anda koyulaşabiliyor çünkü, stres öteliyor diye düşünüyorum
Canım innovita yanılmaz yaaa.. çok hassas tetsler onlarda sanırım erken gebelik hassasiyeti var .. ilaç filan almadan degilmi iğne filanGecen ay comfort days yapmistim bunlar innovita ilk defa yaptim kuzum ovulasyon un yaninda hediye gondermisler
Ay inşallah bu ay uğurlu gelir9 ile 11 in arasında yumurtlama olsa bile şansın var canım
Ama stres konusuna sonuna kadar katılıyorum 6 ay uğraştım olmadı memlekete gitmiştik geldim 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim beklemiyordum aklımdan çıkmıştı tamamen. Ama ister istemez takıyorum kafaya şimdiCanım kolay olmuyor ama stres yapma bence bir anda koyulaşabiliyor çünkü, stres öteliyor diye düşünüyorum
Sabah tekrarlarim kuzumCanım innovita yanılmaz yaaa.. çok hassas tetsler onlarda sanırım erken gebelik hassasiyeti var .. ilaç filan almadan degilmi iğne filan
Hic bisey almadim parol ictim sadeceCanım innovita yanılmaz yaaa.. çok hassas tetsler onlarda sanırım erken gebelik hassasiyeti var .. ilaç filan almadan degilmi iğne filan
Hayırlısıyla inşallahRica ededim canım
Hadi bakalım az kalmış inshaAllah bebiş vardır birdaha beklemezsin
Allah'ım ya nasıl olur anlamadım ikiz filan tuttu senin acebHic bisey almadim parol ictim sadece
Aminn canım İnshaAllah listede kimse kalmasın hep bebiş dolsun listemizHayırlısıyla inşallahhepimize uğurlu gelir bu ay
Kuzu zaten silindi gibi baksana ikiz demee bizim sülalede cok varAllah'ım ya nasıl olur anlamadım ikiz filan tuttu senin aceb
Meme hassasiyeti var ama her adet öncesi oluyorBeklicez dur bakalım... Belirtin va mi değişik birşeyler ?
Naptin gizzzzzzzz çitiledinmiiiiKuzu zaten silindi gibi baksana ikiz demee bizim sülalede cok var
AaamiiinnnMerhabalar, iyi dilekleriniz ve temennileriniz çok güzel. Ben de sizler gibi beklemedeyim.. Dilerim herkes o güzel habere en kısa sürede ulaşır.
OooooooooMeme hassasiyeti var ama her adet öncesi oluyorfarkli olarak sağ kasıkta arada gelen ağrı batma tarzi biseyleri var