Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sanırım 4.gunume denk gelicek ilaç olayı.. bakalım İnshaAllah hayırlısı..

Anladım ben de yurtdışındayim Fas da doktorum çok iyi bayada Tecrübeli.. genç olmasına rağmen.. İnshaAllah bakalım iyi olur..

Sen devam et ovulasyona doktora gerek yok boşver iki günde bir ilişki yaparsan garantide olur aslında

Kizlar banada doktor adet olunca gel test falan bakicaz dedi ama adetin kacinci günü oldugunu sormayi unuttum hangi gunler bakiliyor testlere falan bi fikriniz varmi

Merhaba beni de ekler misiniz. aslında bat 12 Nisan ama gebelik yok. Test negatif. Şurada kendime yer ayarlayayım. Bir sonraki bat ise tahminen 7 Mayıs olacak. Gebelik planımın 3. ayı. Bir bebeğim oldu 1 yaşında vefat etti. Vefat edeli 17 Nisan da 1 yıl olacak. Şimdilik bu kadar.

Merhaba hoşgeldin bacım elbette eklerim..

Başın sağolsun çok ama çok üzüldüm.. Eğer soyelemek isterseniz sebebi ne idi acaba hastalık filan mı ?
Arya Eva adı sanırım ah kuzucumm benim Annesine şefaat edecek isnhaAllah..

İnshaAllah yeniden bebeğin olacak uzun yıllar yaşamayı murvetini torunlarını görmeyi nasib etsin sana Rabbim..

o zaman istersen şöyle yapalım bat 12 Nisan diyelim kimbilir belki çıkar belli olmaz adet olana kadar emin olamayiz..

Anladm canim insallah ya sen nerdesn sormamda sakinca yoksa yurt disinda? Insallah ilaclar ise yarar bu ikinci denemem klomen ile

Sen de hoşgeldin canım.. senin ne zaman bat ? Ve en son ne zaman adet gördün ?
Canim hosbuldum benim bat 15 nisan daha bekliyorum ama sanirim nisan ayinda adet olacam belirtilerim var regliye 6 gun var ve butun belirtilerim var aylik dogum kontrol ignesiyle korunuyordum en son ocak 19 gibi vurdurdum oda malum 2-3 ayda anca çıkıyor vucuttan bence beni hala koruyor igne… doktor 3 hafta icinde atilir vucudundan dedi ama sanmiyorum.. 7bucuk yasinda kizim var bide 11 yasinda oglum bu 3. Bebisim olacak nasip olursa… hem nisan hem mayis iki topicteyim şuan 1 haftaya kalifiyeli gecis yapabilirm direk bu topige bu arada subat mart ve bu ay korunmadik hic

Aslında kötü bir tecrübe o yüzden kimseyi üzmek istemem. 33 haftalık doğdu doktor hatası nedeniyle 1 yıl bitkisel hayatta yoğun bakımda yaşadı mucizem.

Uzun ve zor hikayemizi Bir Cennet Kuşu Arya Hikayesi burada anlatmıştım :) (okumak isteyenler için)

Kimsenin içine korku düşmesin. Allahım sağlıkla geçirilen bir hamilelik ve vaktinde sağlıkla doğum nasip etsin. Herkes bebeğini kucağına alıp çıksın hastaneden.

Tamam canım ozaman daha dur adet görmeden olmaz İnshaAllah Mayıs'a gerek kalmaz ama bize haber ver mutalaka bak..

MashaAllah Allah bağışlasın evlatlarını demek bir kardesleri daha olacak nasıl sevinirler senin için de 7 sene sonra ayrı bir heyecan

Aminnn canım İnshaAllah.. Olsun herşey insanlar için acıyı da tatlıyı da mecbur yaşıyoruz.. İnshaAllah senin içinde güzel şeyler olacak inanıyorum.. 40. Hafta da doğurup bebeğini sağ salim evine götüreceksin İnshaAllah

Allah'ım acınızı, yaşadıklarınızı hafifletecek mutluluklar yaşatsın size. Ne kadar zor, ne kadar üzüldüm bilemezsiniz. Gerçekten cennet kuşu, Allah sizi de cennetinde kavuşturacak bir anne olarak yaşadıklarınız hissettikleriniz çok ağır. Mucizeniz umarım bir an önce gelir 2 kişilik seversiniz onu. Allah bir daha acı yaşatmasın

Amin. Hiç bir anne yaşamasın yaşadıklarımı. Allahım hepimize sağlıkla doğacak sağlıkla büyüyecek evlatlar nasip etsin. Kötülüklerden kötü insanlardan hep korusun.

Yok sizdende kopmuyorum insallah hayirlisi olsun hepimiz icin yeni bebis heyecani cok guzel bi duygu sanki ilk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…