Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmmm ozaman şimdi senin beklediğin adet tarihi nisanın sonu mu ? ☺️ Şöyle yazayım ozaman 30 Nisan bat Olsun ..

Birde kaç zamandır bebiş istiyorsun canım?
Canım biz eşimle 2 yıllık evliyiz. Eşim 10 yıl önce kanser tedavisi gördüğü için spermlerini dondurmuş. Biz o spermlerle tüp bebek için doktora gittik geçen yıl eylülde ama eşimin sperm kalitesi düzelmiş o yüzden taze spermden yaptılar. Şubat ayında transfer oldum tutmadı. Doktor ikinizde de sıkıntı yok normal yollarla deneyin 4-5 ay kadar olmazsa yine tüp bebek yaparız dedi, eşim her gün keçi boynuzu pekmezi içiyor bende yediğim her şeye dikkat edip vitamin kullanıyorum. Yalnız pazartesi günü farklı bi doktora daha gideceğiz eşimle inşallah normal yollarla olur tüp bebek çok zordu kendimi toparlamam çok zor oldu.

My_Moonlight06 My_Moonlight06 kuzucum oradan bir 8 Mayıs rica edicigim 😃😃 inşallah son olur artık.🥳🥳🥳🥳
Hadi yaaaaa sen demi adet oldun dün yoksa bugün mü 😁 neyseee normalde asık surat yapacaaaadimmm emmeee burada bu sayfa da yasak burada sadece pozitiflikkk istiyoruz 😁😁

İnshaAllah son olur ben de bir daha yazdirmicammm.. çunkuuuuuuuuu Anneler topiğini acicamm ve oraya hepimiz gideceğiz İnshaAllah :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Kuzum bana birde kaç zamandır beklediğini yazarmisin ? Listeye eklicem

😁😁😁 Tabi gel sohbet edelim.. gir gir şamata yapicazz bir yandan o yüzden relaxxx bir ortam yani 😅 takilirikkkk
Ekip nereye ben oraya gidiyorum zaten 🤣
En son ocak ayında bıraktım topiklere adımı yazdırmayı. Nasip artık hangi ay olursa o zaman geriden ekletirim, 🤣 bu süre belki yarın belli yarından da yakın belki hiç 😏

Canım biz eşimle 2 yıllık evliyiz. Eşim 10 yıl önce kanser tedavisi gördüğü için spermlerini dondurmuş. Biz o spermlerle tüp bebek için doktora gittik geçen yıl eylülde ama eşimin sperm kalitesi düzelmiş o yüzden taze spermden yaptılar. Şubat ayında transfer oldum tutmadı. Doktor ikinizde de sıkıntı yok normal yollarla deneyin 4-5 ay kadar olmazsa yine tüp bebek yaparız dedi, eşim her gün keçi boynuzu pekmezi içiyor bende yediğim her şeye dikkat edip vitamin kullanıyorum. Yalnız pazartesi günü farklı bi doktora daha gideceğiz eşimle inşallah normal yollarla olur tüp bebek çok zordu kendimi toparlamam çok zor oldu.
Canım evet biliyorum hatırlıyorum diğer sayfamdan yazmıştın ilk geldiğinde.. İnshaAllah güzel olacak.. Eşin için çok ama çok geçmiş olsun iyiki atlatmış çok şükür.. Olacak bak göreceksin hissediyorum..

Doktora git yumurta takibi filan yapın bakalım .. hadi İnshaAllah 🥰🤲🏻🤲🏻

O zaman 8 aydır uğraşıyorsun diyebiliriz..

Canım evet biliyorum hatırlıyorum diğer sayfamdan yazmıştın ilk geldiğinde.. İnshaAllah güzel olacak.. Eşin için çok ama çok geçmiş olsun iyiki atlatmış çok şükür.. Olacak bak göreceksin hissediyorum..

Doktora git yumurta takibi filan yapın bakalım .. hadi İnshaAllah 🥰🤲🏻🤲🏻

O zaman 8 aydır uğraşıyorsun diyebiliriz..
Biz hiç korunmadık canım yumurta toplanınca ben covid oldum atlatamadım o yüzden ara vermek zorunda kaldık hani toplandıktan sonra bi uğraş sarf etmedik toplamadan öncede klasik tüp bebek süreciydi ekstra hiç bi tedavi görmedim ayrıca güzel duaların ve dileklerin için çoook teşekkür ederimm

❤️

Ekip nereye ben oraya gidiyorum zaten 🤣
En son ocak ayında bıraktım topiklere adımı yazdırmayı. Nasip artık hangi ay olursa o zaman geriden ekletirim, 🤣 bu süre belki yarın belli yarından da yakın belki hiç 😏
Hayiiir hiiiiç kelimesini kabul etmiyorum :KK20:

Sayfama o cümleyi ben de yazdım bakalım bir pozitifliktir gidiyor ya Hayirlsii 🤣🤣🤣🤣

Hadi yaaaaa sen demi adet oldun dün yoksa bugün mü 😁 neyseee normalde asık surat yapacaaaadimmm emmeee burada bu sayfa da yasak burada sadece pozitiflikkk istiyoruz 😁😁

İnshaAllah son olur ben de bir daha yazdirmicammm.. çunkuuuuuuuuu Anneler topiğini acicamm ve oraya hepimiz gideceğiz İnshaAllah :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Kuzum bana birde kaç zamandır beklediğini yazarmisin ? Listeye eklicem
Bende nagitiflikten hiç haz etmem ay hic hiç 🤣🤣🤣 2 yıldır evliyim ama 4. Ayımız olacak bebek için canım. Rabbim kimseyi çok aratmasın. Tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲😍💜

Kızlar burada ben de durumumu belirteyim..
Geçen ay adet olmadım bu ay oldum .. Mart ayında hafif silik çizgiler...diğer gebeligimden belirtiler vardı mart ayindada.. Ve şuanda kanama şekli ve ağrısı bilirim ben normal adet gibi değil.. sanırım kimyasal gebelik oldu.. ama bu beni üzmez sevindirir çok şükür yine de .. eskiden bukadar bile yaklaşamazdim ben uzun zamandkr evliyim.. aranızdan bazıları bilir ilk yıllar önce düşük oldu onuda bilmiyordum gebe olduğumu.. yıllar sonra Şubat ayında kese görerek hamile olduğumu öğrenmiştim 10 gün Malesef düşükle sonuç landı.. Belli ki sağlıksız di o yüzden Rabbime şükürler olsun..

Yıllar önce iki kez yumurta büyütme icin ilaç almistim yurtdışında iken... Birincisinde fayda vermedi.. ikincisinde farklı bı yerde farklı bir doktordu yumurtam 19mm ulaşmıştı 3 gün değerlendir dedi ben iki gün değerlendirebildim.. ama olmadi belkide yumurta çatlamadi.. sonradan doktora gidememiştim..

Şimdi uzun zaman sonra yine kaliteli yumurta elde debilmek için doktorum bana ilaç vericek.. Bana adet başlar bazlmaz gel, gece olursa ertesi gün gel demişti.. Dün tam lekelenme oldu doktora ulaşamadım şimdi de hafta sonu girdi en erken pazartesi gidebileceğim sizce gecikmiş mi olurum..? İlaç için..

uğur getirsin tüm arkadaşlara ben de geldim bat 28 Nisan benim 7 nisanda hsg çektirdim 8 aydır bekliyorum hayırılısı bakalım.
Hoşgeldinnn 🥰🌺 hemen ekliyorum

Hadi İnshaAllah sonuçlar nasıl çıktı Hsg nin.. İnshaAllah onunda faydası ile bebiş gelir 😁😁

şişli echomara gittim dr cevat hocaya çok korkuyordum bişey çıkar ya da ağrı olur diye 5 dakikada çekti korktuğum gibi değildi normal demişti cevat hoca raporunda sonuç kısmına hafifçe arkuat uterus yazmıştı dün kadın doğum uzmanı dr ye gönderdim sonuçları normal dedi 22 nisanda da kontrolüm var bakalım herkes için hayırlısı olsun hayırlı gebelik ve sorunsuz bir süreç olur inşallah bu aralar çok duyuyorum düşük vs biraz da korkuyorum elimden geleni yapıcam dr banu hocaya gidicem inşallah herşey yolunda gider sadece gebe kalmak değil güzel sorunsuz gebelik geçirmekte önemli sat 1 nisan bu arada

şişli echomara gittim dr cevat hocaya çok korkuyordum bişey çıkar ya da ağrı olur diye 5 dakikada çekti korktuğum gibi değildi normal demişti cevat hoca raporunda sonuç kısmına hafifçe arkuat uterus yazmıştı dün kadın doğum uzmanı dr ye gönderdim sonuçları normal dedi 22 nisanda da kontrolüm var bakalım herkes için hayırlısı olsun hayırlı gebelik ve sorunsuz bir süreç olur inşallah bu aralar çok duyuyorum düşük vs biraz da korkuyorum elimden geleni yapıcam dr banu hocaya gidicem inşallah herşey yolunda gider sadece gebe kalmak değil güzel sorunsuz gebelik geçirmekte önemli sat 1 nisan bu arada
Çok şükür canım normal çıkmış ne güzel... Sakın korkma olumsuz düşünme güzel düşün güzel olsun.. Düşüklerin olması çok normal cunki henu Hamilelik oluşmadan önce yetersiz ve sağlıksız olduğu için rahim onu iptal ediyor yani aslında bu bizim iyiliğimize.. Allah korusun bir şekilde buyuse doğumda ölse daha mı iyi aman aman.. önceden gitsin sağlıksız da daha bebek bile degilken..

İnshaAllah bize burda güzel haber verirsin ☺️🥰🤲🏻

Çok şükür canım normal çıkmış ne güzel... Sakın korkma olumsuz düşünme güzel düşün güzel olsun.. Düşüklerin olması çok normal cunki henu Hamilelik oluşmadan önce yetersiz ve sağlıksız olduğu için rahim onu iptal ediyor yani aslında bu bizim iyiliğimize.. Allah korusun bir şekilde buyuse doğumda ölse daha mı iyi aman aman.. önceden gitsin sağlıksız da daha bebek bile degilken..

İnshaAllah bize burda güzel haber verirsin ☺️🥰🤲🏻
inşallah güzel haberlerle yazarım :)

Canim 2 bucuk yil diyelim kocaman bir miyomum vardi dogm kontrol kullandil eritmek icin ama smdi hic olmadi 2 bucuk yil .. adet düzensiz pko. 29 mart adet oldum 02. Mart bitti klomen kullandim 5 gün boyunca 😊🤲
Tamam canım ekledim...

İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın bu klomenle..🤗🤲🏻

Ben de bu ay buna benzer bir ilaç kullanicam doktorum bana adet olunca hemen gel dedi.. gece olursan ertesi gün gel dedi.. ben dün lekelendim ama akşam söküldü.. tabi doktora yetişemedim araya hafta sonu girdi.. sen adetin kaçıncı günelu başladın ilaca ? Ben şimdi bira gecikmiş olucamdiye endişe ettim pazartesi anca gidicem doktora ya.. ondan

Tamam canım ekledim...

İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın bu klomenle..🤗🤲🏻

Ben de bu ay buna benzer bir ilaç kullanicam doktorum bana adet olunca hemen gel dedi.. gece olursan ertesi gün gel dedi.. ben dün lekelendim ama akşam söküldü.. tabi doktora yetişemedim araya hafta sonu girdi.. sen adetin kaçıncı günelu başladın ilaca ? Ben şimdi bira gecikmiş olucamdiye endişe ettim pazartesi anca gidicem doktora ya.. ondan
Anladim canim ins hepimizin hakkinda hayirlisi olur benim doktorum bana adetin 5 ci günü 5 gün boyunca günde bitane tok al dedi. Ve adetin 12 ci ila 16 ci günleri degerlendirmemi önerdi iste ovulasyon aldim klomenden sonra pik oluyo yavas yavas görüyorum yani gelismeyi. Ama ben malesef yurt disinda yasiyorum doktorumda istanbulda ikamet ediyo burda cok zor durumdayim doktorlar anlamiyo yumurta takibude yaptramiyom

X