Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki tamam öyle olsun...

Ama yumurtlamadan iki gün önce beraberlik olduysa ihtimalin var hatta bir gün sonrası için bile.. Zaten bebişin kendisi bir mucize herşey mümkün bu yolda

İnshaAllah yanilirsinn
Ay artık aylardır deneyince umudumu kaybettim hatta ramazandan sonra rahim filmi çektirmeyi planlıyorum ama inşallah sen haklı çıkarsın da bu ay bi mucize olur

Ay artık aylardır deneyince umudumu kaybettim hatta ramazandan sonra rahim filmi çektirmeyi planlıyorum ama inşallah sen haklı çıkarsın da bu ay bi mucize olur
Olur mu olur cunki yumurtlamadan önceki günler de olan ilişkide şans var hatta kız bebe olsun diye böyle yapanlar var gününde ilişkiye girmezler de öncesinden değerlendirirler

Olur mu olur cunki yumurtlamadan önceki günler de olan ilişkide şans var hatta kız bebe olsun diye böyle yapanlar var gününde ilişkiye girmezler de öncesinden değerlendirirler
Beni heyecanlandırdın şuanda tahmini yumurtlama gününe denk getiremedik diye eşime sinir olmuştum

Bu arada ne zamandır bebek istiyorsun canım ?
Ben 4 aylık evliyim. Bu ay denemeye başladık. Takvimime göre bugün yumurtlama günüm ancak doktorum henüz yumurtamın 1.44 cm olduğunu söylüyor. Pazar ve salı ilişki önerdi. Çarşamba kontrol var. Bakalım artık hayırlısı Bu arada 5 sene önce (ilk eşimden) 20 haftalık ikiz kaybım var. Biraz endişelerim vardı ama doktorum giderdi çok şükür

Yok yok olumsuz düşünmek yok illa aynısı olacak değil. O zaman sen zaten anne olmuşsun cennete iki kuş göndermişsin ah canımm.. Onlar la orada kavuşacaksın isnhaAllah..

Doktorun bence güzel tavsiye vermiş ilsiki kaçırma mutlaka değerlendir boş geçmesin... Hadi İnshaAllah güzel haberle gelirsin

Kuzummmm nasıl giidiyor ne yapmayı planliyorsun İnshaAllah kısmetse
Bu ay serbestiz kuzum, ben de eşim de vitamin takviye avuçla içiyoruz. Eşim dna hasarı için klomen içiyor.. nisan sonu tekrar test vereceğiz, düzeldiyse ve bu ay bebiş gelmezse mayısa tüp bebeğe başlayacağız tabi umudumuz bu ay bir sürpriz olması

Çok teşekkür ederimm, İnşAllah

oldum canım 29 martta bir iki damla geldi 30unda tam oldum hangisini baz almalıyım bilmiyorum 1indede tamamen bitti 2 sinde orucuma başladım
Hmmm ozaman şimdi senin beklediğin adet tarihi nisanın sonu mu ? Şöyle yazayım ozaman 30 Nisan bat Olsun ..

Birde kaç zamandır bebiş istiyorsun canım?

İnshaAllah Mayıs'a gerek kalmaz ama serbest takilmana da sveindimm güzel bence bol bol artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…