Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın yeni bat 7 Mayıs bugün adet oldum Mayıs'a hazirlanicam ilk isim pazartesi doktora gitmek olcak

Son bat 9 Nisan gelmeyesice bat 7 Mayıs bu ay bizim olsun

Kızlar ben hiç ovulasyon testi kullanmadım acaba yumurtlama günlerimimi kaçırıyorum
Yumurtlama zamanı nasıl belirtileriniz oluyor sizin
Canım yumurtlama zamanı değişebilir kimisi erken oluşur kimisi ortalarında kimisi sonlarına doğru genelde 14. Gün derler ama ben bu ay 21. Günümde çatlama gördüm kasık agrısı hissedilebilir ama en garanti belirtisi akıntın başlar akıntının yogun oldugu noktada mutlaka değerlendir

Kızlar ben hiç ovulasyon testi kullanmadım acaba yumurtlama günlerimimi kaçırıyorum
Yumurtlama zamanı nasıl belirtileriniz oluyor sizin
Canım kullanmanı tavsiye ederim eğer ihtimalin varsa.. çok kolay ben sana anlatırım hepsini.. iki tane güvenilir sayfa var eğer turkiyedeysen oradan al derim..

Yumurtlama belirtileri bazen olur bazen de olmaz .. kasık ağrısı olabilir akıntı olabilir .. en yaygın belirti uzayan yumurta akı ..

Ama bunlarla uğraşmak istemem dersen.. adet bitince hemen ilişki sonra 2 günde veya 3 günde bir ilişki mutlaka yumurtlama günune denk gelicektir..

Hala 100% iyileşemedim ama daha iyiyim, elhamdulillah. Sen nasılsın canım
İyimmm kuzucummm Elhamdulillah .. dün sokuldi çok şükür Rabbime bin şükür odum koptu olmayacak diye... Ya doktor bana gel dedi ya adet olunca dün leke gelirken aradım ulaşamadım.. hafta sonu girdi araya şimdi yumurtma büyütme için ilaç vericekti sence gecikmiş mi olurim pazartesi gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…