- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
İlk belki zor ama 2. Gunu olurBana ilk günü en geç ikinci günü gel demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk belki zor ama 2. Gunu olurBana ilk günü en geç ikinci günü gel demişti
Canımsın yeni bat 7 Mayıs bugün adet oldum Mayıs'a hazirlanicam ilk isim pazartesi doktora gitmek olcakEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar.. Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
�
�
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç@ @MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Random33 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay Elif_edanur_61_61 12 Mart 2.bebiş
1 ay
Son bat 9 Nisan gelmeyesice bat 7 Mayıs bu ay bizim olsunEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar.. Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
�
�
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç@ @MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Random33 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl My_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay Elif_edanur_61_61 12 Mart 2.bebiş
1 ay
Canım yumurtlama zamanı değişebilir kimisi erken oluşur kimisi ortalarında kimisi sonlarına doğru genelde 14. Gün derler ama ben bu ay 21. Günümde çatlama gördüm kasık agrısı hissedilebilir ama en garanti belirtisi akıntın başlar akıntının yogun oldugu noktada mutlaka değerlendirKızlar ben hiç ovulasyon testi kullanmadım acaba yumurtlama günlerimimi kaçırıyorum
Yumurtlama zamanı nasıl belirtileriniz oluyor sizin
Canım kullanmanı tavsiye ederim eğer ihtimalin varsa.. çok kolay ben sana anlatırım hepsini.. iki tane güvenilir sayfa var eğer turkiyedeysen oradan al derim..Kızlar ben hiç ovulasyon testi kullanmadım acaba yumurtlama günlerimimi kaçırıyorum
Yumurtlama zamanı nasıl belirtileriniz oluyor sizin
Hahahahah oda iyimiş bak... Bende Beklenmeyen adet tarihi yazmıştm hahah gelmeyesice de güzelmişSon bat 9 Nisan gelmeyesice bat 7 Mayıs bu ay bizim olsun
Kopma zaten canım burdasın tabiiYok sizdende kopmuyorum insallah hayirlisi olsun hepimiz icin yeni bebis heyecani cok guzel bi duygu sanki ilk gibi
Hoşgeldin datlummmm... Nasılsın bakemmmSelam, hayırlı olsun denemeye geldim
Hoşbuldum canım, topici görünce hayırlı olsun demeye geldim. Çok şükür iyi diyelim iyi olalımHoşgeldin datlummmm... Nasılsın bakemmm
Sevindimm canımm iyi olmana...Hoşbuldum canım, topici görünce hayırlı olsun demeye geldim. Çok şükür iyi diyelim iyi olalım
Ne yapım içimden geldi busefer belki hayırlı olur dedimNe ara kurdunuz kızlar bu topigi
Hala 100% iyileşemedim ama daha iyiyim, elhamdulillah. Sen nasılsın canımA airy-fairy canımmm schatziii nasıl oldun? İyileştin mi ?
İyimmm kuzucummm Elhamdulillah .. dün sokuldi çok şükür Rabbime bin şükür odum koptu olmayacak diye... Ya doktor bana gel dedi ya adet olunca dün leke gelirken aradım ulaşamadım.. hafta sonu girdi araya şimdi yumurtma büyütme için ilaç vericekti sence gecikmiş mi olurim pazartesi gidinceHala 100% iyileşemedim ama daha iyiyim, elhamdulillah. Sen nasılsın canım
Hoşgeldin3 mayısla yerimi alayim ben de
Son adet tarihim bugün 9 nisan bir ay oldu bu ikinci ayimHoşgeldin
Tabi canım hemen eklerim
Son adet tarihin nedir? Bir de ne zamandan beridir bebiş istiyorsun