- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.041
Resimden sonra mı çıktı çizgi.. ? Bakım öyle ise birdaha, senin bat ne zamandı ben listede göremedimEvt gebelik testi var mı yok mu bilemedim ama sonradan çizgi çıktı baya belli kuruma mi bilemedim
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sevindirici haberler alırız bu ay.Canım hiç takma kafanı doktor sadece olası bir durum için üzülme demiş.. Bence durumun gayet olumlu ben çok sevindim İnshaAllah o adet gelemez de şurada seviniriz hep beraber
Sen listede yokmuşşun canım seni de ekleyim son adet tarihin ne zamandi ? Ne zamandır bebiş bekliyorsun canım?
Bat tarihin 29 Nisan filan yazayım mi ? Yumurtlamaya göre diye
Valla ben de çok heyecanlıyım ama çok umutlu olduğumu söyleyemicem. O kadar alıştım ki 2 yıldır aynı döngüyü yaşamaya..İyi hadi o zaman İnshaAllah güzel haberler alırız vallaha çok heyecanlıyım hepimiz adına hem rahatım hemde heyecanlı
Senin için nasıl rahat edecekse öyle yap. Yakınınızda varsa doktor, daha rahat olabilir senin içinBen bir defa adetin 1 gününde görmüştüm))
Yarın bir testimin sonucu çıkacak..sonra doktoru arıcam ve yine sözümü diyecem..çok merak ediyorum bana ne diyecek..Bir doktor var yanımızda belki onun yanına gitdim
4-5 gün daha devam edicem canım masajla da destekliyorum bakalım gecen ay çok faydasını görmüştümCanım her an olabilir sen şimdiki teste bakma birdne koyulasabiliyor.. bu testlerde LH hormonları dalgalanıyor bu yüzden bir koyu bir silik çıkabilir en koyu olduğunda tamamdır..
Teste devam canım.
Yakında vardı tabi gitdim beğenmedim..sonda bu doktoru buldum.Şimdi eşim diyor..yarın konuşak..ona göre haraket edicez..Doktor çok yakında..Şimdiki doktorum aslında hastası çok..1 ay beklicem..zaten film yeni çekilmiş..Valla ben de çok heyecanlıyım ama çok umutlu olduğumu söyleyemicem. O kadar alıştım ki 2 yıldır aynı döngüyü yaşamaya..
Senin için nasıl rahat edecekse öyle yap. Yakınınızda varsa doktor, daha rahat olabilir senin için
İnşallahBiraz silik gibi canım 2-3 güne netleşir bence
Tabi canım ne kadar da olsa kendi ailene arkadaşlarına benzemez ne kadar oldu evleneliAynen..yok çok şükür çok iyi ailesi..ama yinede çok zor
15 ay olduTabi canım ne kadar da olsa kendi ailene aadaşlarına benzemez ne kadar oldu evleneli
Benim doktor da adetin 3. Günü baktırdı ama ne işe yaradığını bilmiyorum valla canımCanım senin doktorun e2 değerini ölçtürmüşmüydü? Benimki reglin 3. Günü baktı dün de baktı neye yarıyor tam onu da bilmiyorum ama
Öğrendim ben diğer gruptakiler anlattı E2 yumurtanın salgıladığı ostrojen, ovulasyon zamanında her bir yumurta ıcın 200 - 250 cıvarı deger saglıklı yumurtaya ısaret edermişBenim doktor da adetin 3. Günü baktırdı ama ne işe yaradığını bilmiyorum valla canım
Bende aynı sıkıntıyı yaşadım canım doktor bişe olmaz dedi. Bence sende başlayabilirsin ben adetin 5. Günü başladım bulamadığım içi.Kızlar merhaba. Gonal F kullananlar yardımcı olabilir mi? Adetin 3. Günüydü bugün doktor 75 ml başla akşam dedi ama ilacı alamadık yarın alıp yarın akşam başlayacağım. Yani adetin 4. Günü olmuş olacak. Doktora ulaşamadım soramadım
Çok ilginç o zaman neden adetin 3. Günü bakılıyor kiÖğrendim ben diğer gruptakiler anlattı E2 yumurtanın salgıladığı ostrojen, ovulasyon zamanında her bir yumurta ıcın 200 - 250 cıvarı deger saglıklı yumurtaya ısaret edermiş
Ohh nasıl rahatladım canım çook tşk ederim. Ben de adetin 5. Gününe kadar kullanılabiliyor diye biliyordum önceki tedavilerimde hatırladığım kadarıyla. Bir de bana adını hiç duymadığım bir takviye verdi Sitolart şase. Pko lu olduğum için bunun en iyi etki eden bu dedi. İnositol folik asit b12 karışımı bir şeymiş.Bende aynı sıkıntıyı yaşadım canım doktor bişe olmaz dedi. Bence sende başlayabilirsin ben adetin 5. Günü başladım bulamadığım içi.
Başlangıcı ve artışı görebilmek için sanırımÇok ilginç o zaman neden adetin 3. Günü bakılıyor ki
E2 nin 200 üzeri çıkması gerekiyor sağlıklı yumurta için. Eğer yükselmezse aşılama yapmanın ya da deneme yapmanın pek bir anlamı olmuyor çünkü iyi yumurta yok demek oluyor maalesefÖğrendim ben diğer gruptakiler anlattı E2 yumurtanın salgıladığı ostrojen, ovulasyon zamanında her bir yumurta ıcın 200 - 250 cıvarı deger saglıklı yumurtaya ısaret edermiş
Resimden sonra mı çıktı çizgi.. ? Bakım öyle ise birdaha, senin bat ne zamandı ben listede göremedim
İlk foto ilk dk olan diğeri saatler sonraResimden sonra mı çıktı çizgi.. ? Bakım öyle ise birdaha, senin bat ne zamandı ben listede göremedim
İnsan her cümleden birşey çıkarmaya çalışıyor beklenti olunca. Bu ay hiç önemsemicem demiştim oysaCanım bence kötü düşünme.. çünkü yanlış tarih vermişsin.. 25.-27.gün kalınlaşma oluyor sanırım daha o kalınlığa gelmediyse rahim, doktor da ümit vermek istemedi belli ki… boşuna seni endişelendirmiş bence
Üfff ben de öyleyim.. bu ay serbest diyip gün sayıyorumİnsan her cümleden birşey çıkarmaya çalışıyor beklenti olunca. Bu ay hiç önemsemicem demiştim oysa