Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sevindirici haberler alırız bu ay.
Normalde 25 Nisandı fakat 16. Gün yumurtladım 27 Nisan olarak tahmin ediyorum.
4 aydır deniyoruz

İyi hadi o zaman İnshaAllah güzel haberler alırız vallaha çok heyecanlıyım hepimiz adına hem rahatım hemde heyecanlı
Valla ben de çok heyecanlıyım ama çok umutlu olduğumu söyleyemicem. O kadar alıştım ki 2 yıldır aynı döngüyü yaşamaya..
Senin için nasıl rahat edecekse öyle yap. Yakınınızda varsa doktor, daha rahat olabilir senin için

Canım her an olabilir sen şimdiki teste bakma birdne koyulasabiliyor.. bu testlerde LH hormonları dalgalanıyor bu yüzden bir koyu bir silik çıkabilir en koyu olduğunda tamamdır..

Teste devam canım.
4-5 gün daha devam edicem canım masajla da destekliyorum bakalım gecen ay çok faydasını görmüştüm

Yakında vardı tabi gitdim beğenmedim..sonda bu doktoru buldum.Şimdi eşim diyor..yarın konuşak..ona göre haraket edicez..Doktor çok yakında..Şimdiki doktorum aslında hastası çok..1 ay beklicem..zaten film yeni çekilmiş..

Benim doktor da adetin 3. Günü baktırdı ama ne işe yaradığını bilmiyorum valla canım
Öğrendim ben diğer gruptakiler anlattı E2 yumurtanın salgıladığı ostrojen, ovulasyon zamanında her bir yumurta ıcın 200 - 250 cıvarı deger saglıklı yumurtaya ısaret edermiş

Kızlar merhaba. Gonal F kullananlar yardımcı olabilir mi? Adetin 3. Günüydü bugün doktor 75 ml başla akşam dedi ama ilacı alamadık yarın alıp yarın akşam başlayacağım. Yani adetin 4. Günü olmuş olacak. Doktora ulaşamadım soramadım

Bende aynı sıkıntıyı yaşadım canım doktor bişe olmaz dedi. Bence sende başlayabilirsin ben adetin 5. Günü başladım bulamadığım içi.

Bende aynı sıkıntıyı yaşadım canım doktor bişe olmaz dedi. Bence sende başlayabilirsin ben adetin 5. Günü başladım bulamadığım içi.
Ohh nasıl rahatladım canım çook tşk ederim. Ben de adetin 5. Gününe kadar kullanılabiliyor diye biliyordum önceki tedavilerimde hatırladığım kadarıyla. Bir de bana adını hiç duymadığım bir takviye verdi Sitolart şase. Pko lu olduğum için bunun en iyi etki eden bu dedi. İnositol folik asit b12 karışımı bir şeymiş.

Öğrendim ben diğer gruptakiler anlattı E2 yumurtanın salgıladığı ostrojen, ovulasyon zamanında her bir yumurta ıcın 200 - 250 cıvarı deger saglıklı yumurtaya ısaret edermiş
E2 nin 200 üzeri çıkması gerekiyor sağlıklı yumurta için. Eğer yükselmezse aşılama yapmanın ya da deneme yapmanın pek bir anlamı olmuyor çünkü iyi yumurta yok demek oluyor maalesef

Eklentiler

• IMG20220421151607.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG20220421121844.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 44
İnsan her cümleden birşey çıkarmaya çalışıyor beklenti olunca. Bu ay hiç önemsemicem demiştim oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…