Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy evet vallaha heycanlandim iğneyi ilk kez yapicam eğer gerek kalırsa tabi.. evet kuzum yarın gidiyorum İnshaAllah saati belli değil gündüz vakti gidicem İnshaAllah, sen ?
Benim ikinci olcak çatlatma ay ilki cok fenaydı ya yürüyememiştim kasık agrısından şişlik gaz taş gibi olmustum insallah diyorum yarın vurulurum da cmtsi pazar evde geçer o sancılı anım oglen gidicem canım bende haber veriririm girince yarın

Herhangi bir soru

İdrar testi bakarsın çıkarsa verirsin kanı artık. Ben çok bilgili değilim daha dediğim gibi 2-3 ay oldu daha bakalım neler göreceğim hastanesi doktoru hemşiresi
Bakalım canım adet olmassam yaparım adet olurum gibi hissediyorum rabbim geciktiriyosa güzelleştirirmiş hakkımızda hayırlısı olsun

Hadi ya öyle mi yapıyor iğne.. hiç bilmiyordum neyse artık faydası olsunda biz dayanırız..

Hadi ya öyle mi yapıyor iğne.. hiç bilmiyordum neyse artık faydası olsunda biz dayanırız..
Herkeste o kadar yapmıyormus canım bakalım sende nolcak ben fena olmustum ama iyi bişey en azından tüm yumurtalarım çatlatmıştı hadi bakalım yarın güzel haberler verelim insallah

İnşallah canm benim

İnşallah canım geröekten zor bir süreç oldu benim için inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

İnşallah tatlım inşallah gerçekten sadcee o düşünce ile avunuyorum inşallah sağlıklı bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günler yakın olsun

O zman daha sana varmış canım sen ümidini kesme negatif olma iki günde bir ilişki olsa büyük ihtimal olur bebeğin inşallah
Ewet canım üye olmadan önce çok araştırma yaptım 12-14-16-18-20 mutlaka değerlendirin demiş hamişler bende devam edelim dedim. Birde yumurtlama döneminde yumurtanın çatlaması için havuç tavsiye eden bir sayfa vardı onu uygulama başladım ayy canım inşallah şu mübarek günlerde rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gurbet çok çok zor rabbim sabır ihsan eylesin sana ve gurbetteki herkese. Eşine sıkı sıkı sarıl canım ailesi senin ailen kadar olmasa da inşallah onlarda iyilerdir.
Bana da geliyor o ya sanki boşuna kürek çekiyor boşuna çırpınıyor gibi hissediyorum. Sonra anlamsız bi umut tekrar yeşeriyor içimde tamam diyorum Rabbim hayırlısını verecek sıkma canını diye teselli ediyorum kendimi.Rabbim hayalindekinden daha güzelini nasip etsin kuzum. Benim de eşim planlamış kafasında evleneli 2.5 yıl oldu sevgiliyken diyordu kız olursa Zeynep yada elif erkek olursa Alparslan koyarız diyordu üzerinden 4 sene geçicek neredeyse hala sabırla bekliyoruz
Canım emin ol aynı duyguları yaşıyorum senin hiç yalnız değilsin bende eşimle bile konuşmuyorum. Burda kimsem yok eşimin ailesini de anlattım tam tersi köstek oluyorlar.
Bu çok yaralıyor işte kimseye içini dökememek.. At içine at içine nereye kadar yemin ederim son bir aydır saçlarım tutam tutam dökülüyor ne yapsam fayda etmedi hep üzüntüden diye düşünüyorum. Eşimin ailesine anlatsam annesi değilde diğer halası yengesi falan laf yapar diye anlatmadık hiç hep nasip diye geçiştiriyorum
Ah canım son cümlene kalbimi bıraktım ❤ Tabiki bir yerden sonra herkes her şey dışarıda kalıyor ama söylenilen sözler onlar iyi niyetli olduklarını bilsemde benim yarama tuz basıyor gibi. Acısı geçene kadar yakıyor sonra tabiki kulak ardı ediyorum. Bu aydan çok ümitliyim aslında dünkü kontrolde yumurta istenilen boyutta olmayınca benim biraz mod düşmüştü buda üstüne tüy dikti. Ama sabah güzel uyandım yine aynı motivasyon ve pozitif düşünceyle anne olucam diye geziniyorum evin içinde
Teşekkür ederim desteğin için kuzum hepiniz iyi ki varsınız ❤ Evet bu stres üzüntü süreci kötü etkiliyor ama etrafımda dönen olayları yönetemiyorum bide bir huyum var eşim de olsa bir laf söyledi öyle mi demek istedi böyle mi demek istedi diye gün içinde zibilyon kez düşünüp duruyorum. Kafamda kuruyorum da kuruyorum. Çok nefret ediyorum bu huydan. Ama sanırım oda yanlızlıkdan kaynaklanıyor evde boş durdukça kuruyorum kafamda
Ay hadi inşallah cumartesi güzel haberler alırız ikimiz de
Canım kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ya sadece benim bu kadar yaralı olduğumu bilmiyorlar. İkisi de hiç beklemeden hamile kaldılar çocuk sahibi olamamanın yarasını acısını bilmiyorlar yinede bilmesinler rabbim evlat hasretini kimseye çektirmesin herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Ben kendimi bildim bileli pkoluyum 2.5 sene oldu evleneli o zamandan beri korunmuyoruz canım ama malesef hiç gebelik oluşmadı 3 klomen 3 letu tedavisi oldum bu ay da aşılama yapıcaz rabbim nasip ederse

Ay hadi İnşallah bak ne güzel sen adet olana kadar iki günde bir devam et canım geç de yumurtlarsan diye emeklerin boşa gitmesin

Canım bence kötü düşünme.. çünkü yanlış tarih vermişsin.. 25.-27.gün kalınlaşma oluyor sanırım daha o kalınlığa gelmediyse rahim, doktor da ümit vermek istemedi belli ki… boşuna seni endişelendirmiş bence

Kuzummm sevindim yumurtanin geliştiğine MashaAllah İnshaAllah güzel sonuç alırsın canım..

Aşılama neden tavsiye etti ? Bu genelde sperm sorunu yaşayanlar için yapılan birşey değil miydi ? Sanki ben öyle hatırlıyorum.. gerçi Önemli değil bebiş gelsin de

İnshaAllah güzel olur canım telaş etme stres olmasın vücut.. İnshaAllah Rabbim gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…