Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyamda erkek bebegimin olduğunu ve emzirdigimi gördüm uyanınca o kadar üzüldüm ki meğer rüyaymış insan çok istiyor ben çok yanlız kaldım çocuğum olursa onla herşeyimi tamamlarım kendimi yanlız hissetmem tek düşüncem o olsun istiyorum demekki zamanı varmış olmuyorsa da vardır bunda da bir hayır biraz içimi dökmek istedim kusura bakmayın
Olacak İnshaAllah Allah'ın izniyle sen merak etme Rabbim den işte bol bol dua et bu günler çok değerli 🥰

Benimde döngü gunum 10 du yumurtlama gordum attim İnstagram dan yardimci olan kadina ovulasyon olmus dedi şok geçirdim acaba gerckten erkenmi yumurtluyorum aklimda deli sorular 7 gun regl surdu 10. Gun ovulasyon pozitif
Evet adet biter bitmez ovulasyon gören var.. birisi 3. Günde görmüştü 😁

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gurbet çok çok zor rabbim sabır ihsan eylesin sana ve gurbetteki herkese. Eşine sıkı sıkı sarıl canım ailesi senin ailen kadar olmasa da inşallah onlarda iyilerdir.

Bana da geliyor o ya sanki boşuna kürek çekiyor boşuna çırpınıyor gibi hissediyorum. Sonra anlamsız bi umut tekrar yeşeriyor içimde tamam diyorum Rabbim hayırlısını verecek sıkma canını diye teselli ediyorum kendimi.Rabbim hayalindekinden daha güzelini nasip etsin kuzum. Benim de eşim planlamış kafasında evleneli 2.5 yıl oldu sevgiliyken diyordu kız olursa Zeynep yada elif erkek olursa Alparslan koyarız diyordu üzerinden 4 sene geçicek neredeyse hala sabırla bekliyoruz 😇

Bu çok yaralıyor işte kimseye içini dökememek.. At içine at içine nereye kadar yemin ederim son bir aydır saçlarım tutam tutam dökülüyor ne yapsam fayda etmedi hep üzüntüden diye düşünüyorum. Eşimin ailesine anlatsam annesi değilde diğer halası yengesi falan laf yapar diye anlatmadık hiç hep nasip diye geçiştiriyorum

Ah canım son cümlene kalbimi bıraktım ❤ Tabiki bir yerden sonra herkes her şey dışarıda kalıyor ama söylenilen sözler onlar iyi niyetli olduklarını bilsemde benim yarama tuz basıyor gibi. Acısı geçene kadar yakıyor sonra tabiki kulak ardı ediyorum. Bu aydan çok ümitliyim aslında dünkü kontrolde yumurta istenilen boyutta olmayınca benim biraz mod düşmüştü buda üstüne tüy dikti. Ama sabah güzel uyandım yine aynı motivasyon ve pozitif düşünceyle anne olucam diye geziniyorum evin içinde 😇🤣

Teşekkür ederim desteğin için kuzum hepiniz iyi ki varsınız ❤ Evet bu stres üzüntü süreci kötü etkiliyor ama etrafımda dönen olayları yönetemiyorum bide bir huyum var eşim de olsa bir laf söyledi öyle mi demek istedi böyle mi demek istedi diye gün içinde zibilyon kez düşünüp duruyorum. Kafamda kuruyorum da kuruyorum. Çok nefret ediyorum bu huydan. Ama sanırım oda yanlızlıkdan kaynaklanıyor evde boş durdukça kuruyorum kafamda

Ay hadi inşallah cumartesi güzel haberler alırız ikimiz de 🙏🙏

Canım kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ya sadece benim bu kadar yaralı olduğumu bilmiyorlar. İkisi de hiç beklemeden hamile kaldılar çocuk sahibi olamamanın yarasını acısını bilmiyorlar yinede bilmesinler rabbim evlat hasretini kimseye çektirmesin herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Ben kendimi bildim bileli pkoluyum 2.5 sene oldu evleneli o zamandan beri korunmuyoruz canım ama malesef hiç gebelik oluşmadı 3 klomen 3 letu tedavisi oldum bu ay da aşılama yapıcaz rabbim nasip ederse
Amiin canım benim. 🙏🏻 Aynen öyle maalesef insan bu tarz konularda çok yalnız kalıyor özellikle ben o kadar yalnız kalıyorum ki eşimden bile uzaklaşıyorum bazen. Halkımız da en hayırlısı olsun inşallah.

Amiin canım benim. 🙏🏻 Aynen öyle maalesef insan bu tarz konularda çok yalnız kalıyor özellikle ben o kadar yalnız kalıyorum ki eşimden bile uzaklaşıyorum bazen. Halkımız da en hayırlısı olsun inşallah.
Canım senin doktorun e2 değerini ölçtürmüşmüydü? Benimki reglin 3. Günü baktı dün de baktı neye yarıyor tam onu da bilmiyorum ama

Kizlar ya olur mu ay yumurtlama dersiniz? Döngümün 15. Günü bugün 😔
Canım her an olabilir sen şimdiki teste bakma birdne koyulasabiliyor.. bu testlerde LH hormonları dalgalanıyor bu yüzden bir koyu bir silik çıkabilir en koyu olduğunda tamamdır..

Teste devam canım.

Kızlar merhabalar.
Ben bu ay 16. günde yumurtladım ve bugün yumurtlama sonra 8. gündeyim.
Bugün doktorum vajinal ultrason muayenesi yaptı. Geçen haftada gitmiştim, yumurtlama rahim kalınlığı vs çok iyi demişti.
Bugün de yumurtan çatlamış gebe kalmış olabilirsin dedi. Sonra kaç gün kaldı regline diye sordu. Ben yumurtlamayı hesaplamadan 25 Nisanda olması gerekiyordu dedim. (bu tarihe göre 4 gün yumurtalamaya göre 5-6 gün var)
Sonra bana bu ay gebe kalmazdan üzülme dedi.
Öyle deyince acaba bu ay olumsuz birşey gördü de mi öyle söyledi diye aklıma takılıverdi.
Bu kadar erken fark edilir mi acaba? herhangi bir test yapmadık.
Acaba tecrübelerine dayanarak mı yorumladı diye düşünüp duruyorum.
Bu arada rahim kalınlığı için gayet iyi dedi.
Canım hiç takma kafanı doktor sadece olası bir durum için üzülme demiş.. Bence durumun gayet olumlu ben çok sevindim İnshaAllah o adet gelemez de şurada seviniriz hep beraber 🥰

Sen listede yokmuşşun canım seni de ekleyim son adet tarihin ne zamandi ? Ne zamandır bebiş bekliyorsun canım?

Bat tarihin 29 Nisan filan yazayım mi ? Yumurtlamaya göre diye

Yok yapmadı hiç..adetliyken iki defa baktı..sorun yok dedi..testler istedi..film istedi..bu kadar yani.Ben kendim dedim ona..dedi her ay adet oluyorsun..sonuçlarında iyi..gerek yok dedi.Ben dedim Ovulyasyon testleri yapıyorum..dedi onunla takip et..Hatda ben onun yanına ilk gelince..dedimki sizden önce bana bir doktor çatlatma iyneleri yazıyordu..bende tabi ediyordum..bana dedi çok saçma..sende her şey çok iyi..bu iyneler yumurtaları tembel ediyormuş.İşte doktor dedi..eşinde sperm kötü çıksa aşılama şimdi olmaz.Rahat ol diyor..3 ay hiç düşünme dedi
Anladığım kadarıyla doktorun seni strese sokmak istemiyor ama düzenli adet olmakla ne alakası var saçmalamış 😁 ben de hayatım boyunca düzenli regl oldum hep ama doktora 3 ay ilaç kullanmadan yumurta kontrolüne gittim ve yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyordu. Hemen ilaç başlamasın tamam ama 1-2 ay sadece yumurta takibine çağırabilirdi. Bence doktorunu mutlaka değiştirmelisin
Kuzummm sevindim yumurtanin geliştiğine ☺️ MashaAllah İnshaAllah güzel sonuç alırsın canım..

Aşılama neden tavsiye etti ? Bu genelde sperm sorunu yaşayanlar için yapılan birşey değil miydi ? Sanki ben öyle hatırlıyorum.. gerçi Önemli değil bebiş gelsin de 😍😍😍
Sağol canım benim inşallah 🙏🥰 haklısın aşılamaya bizde gerek görmüyorlardı ama ben tedaviye devam etmeyeceğimi, bu ay son olduğunu söyleyince doktor o zaman şansımızı arttıralım dedi

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki gurbet çok çok zor rabbim sabır ihsan eylesin sana ve gurbetteki herkese. Eşine sıkı sıkı sarıl canım ailesi senin ailen kadar olmasa da inşallah onlarda iyilerdir.

Bana da geliyor o ya sanki boşuna kürek çekiyor boşuna çırpınıyor gibi hissediyorum. Sonra anlamsız bi umut tekrar yeşeriyor içimde tamam diyorum Rabbim hayırlısını verecek sıkma canını diye teselli ediyorum kendimi.Rabbim hayalindekinden daha güzelini nasip etsin kuzum. Benim de eşim planlamış kafasında evleneli 2.5 yıl oldu sevgiliyken diyordu kız olursa Zeynep yada elif erkek olursa Alparslan koyarız diyordu üzerinden 4 sene geçicek neredeyse hala sabırla bekliyoruz 😇

Bu çok yaralıyor işte kimseye içini dökememek.. At içine at içine nereye kadar yemin ederim son bir aydır saçlarım tutam tutam dökülüyor ne yapsam fayda etmedi hep üzüntüden diye düşünüyorum. Eşimin ailesine anlatsam annesi değilde diğer halası yengesi falan laf yapar diye anlatmadık hiç hep nasip diye geçiştiriyorum

Ah canım son cümlene kalbimi bıraktım ❤ Tabiki bir yerden sonra herkes her şey dışarıda kalıyor ama söylenilen sözler onlar iyi niyetli olduklarını bilsemde benim yarama tuz basıyor gibi. Acısı geçene kadar yakıyor sonra tabiki kulak ardı ediyorum. Bu aydan çok ümitliyim aslında dünkü kontrolde yumurta istenilen boyutta olmayınca benim biraz mod düşmüştü buda üstüne tüy dikti. Ama sabah güzel uyandım yine aynı motivasyon ve pozitif düşünceyle anne olucam diye geziniyorum evin içinde 😇🤣

Teşekkür ederim desteğin için kuzum hepiniz iyi ki varsınız ❤ Evet bu stres üzüntü süreci kötü etkiliyor ama etrafımda dönen olayları yönetemiyorum bide bir huyum var eşim de olsa bir laf söyledi öyle mi demek istedi böyle mi demek istedi diye gün içinde zibilyon kez düşünüp duruyorum. Kafamda kuruyorum da kuruyorum. Çok nefret ediyorum bu huydan. Ama sanırım oda yanlızlıkdan kaynaklanıyor evde boş durdukça kuruyorum kafamda

Ay hadi inşallah cumartesi güzel haberler alırız ikimiz de 🙏🙏

Canım kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum ya sadece benim bu kadar yaralı olduğumu bilmiyorlar. İkisi de hiç beklemeden hamile kaldılar çocuk sahibi olamamanın yarasını acısını bilmiyorlar yinede bilmesinler rabbim evlat hasretini kimseye çektirmesin herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Ben kendimi bildim bileli pkoluyum 2.5 sene oldu evleneli o zamandan beri korunmuyoruz canım ama malesef hiç gebelik oluşmadı 3 klomen 3 letu tedavisi oldum bu ay da aşılama yapıcaz rabbim nasip ederse
Aynen..yok çok şükür çok iyi ailesi..ama yinede çok zor

Anladığım kadarıyla doktorun seni strese sokmak istemiyor ama düzenli adet olmakla ne alakası var saçmalamış 😁 ben de hayatım boyunca düzenli regl oldum hep ama doktora 3 ay ilaç kullanmadan yumurta kontrolüne gittim ve yumurtalarım kendiliğinden gelişmiyordu. Hemen ilaç başlamasın tamam ama 1-2 ay sadece yumurta takibine çağırabilirdi. Bence doktorunu mutlaka değiştirmelisin

Sağol canım benim inşallah 🙏🥰 haklısın aşılamaya bizde gerek görmüyorlardı ama ben tedaviye devam etmeyeceğimi, bu ay son olduğunu söyleyince doktor o zaman şansımızı arttıralım dedi
İyi hadi o zaman İnshaAllah güzel haberler alırız vallaha çok heyecanlıyım hepimiz adına hem rahatım hemde heyecanlı 😁😁

Yaptim ya negatif 6 günüm kaldi 😥
Canım daha var hemen pes etme.. adet geciksin öyle birdaha test yap
Eki Görüntüle 3052801 Kızlaaarrr ben bu işlere sardım kafamı dağıtmak içinn 🤣🤣 yaz iyi ki geldi evim yeşillenmiyor bari balkonum yeşillensin 🤣 toprakla bunlarla uğraşmak çok iyi geliyor tavsiye ederim kafanız dağılır 🥰🥰
Bence çok güzel fikir bende çok severim bunlarla ilgilenmeyi çok mutlu eder beni belki bende alırım dur bakalım 😁

Kızlar bugün regl 11 günü iki gün önce o şeffaf akıntı vardı bugün yok. O akıntıdan sonra mı çatlama oluyor yanımda ovülasyon testi yok annemlerdeyim. Aklıma takıldı bilen biri var mı?
Tam kesin değil canım bu akıntı bilgileri kimisi catlarken kimisi oluşurken filan oluyor der.. İnshaAllah güzle sonuç alırsın canım 🥰🌺

Evet adet biter bitmez ovulasyon gören var.. birisi 3. Günde görmüştü 😁
Ben bir defa adetin 1 gününde görmüştüm))

Yarın bir testimin sonucu çıkacak..sonra doktoru arıcam ve yine sözümü diyecem..çok merak ediyorum bana ne diyecek..Bir doktor var yanımızda belki onun yanına gitdim

X